V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

pondelok 7. februára 2011

SaLuSa 3-Január-2011


Ja som SaLuSa zo Síria a som šťastná, že vás môžeme prinajmenšom informovať o najbližších zmenách.

Naši kľúčoví Pracovníci Svetla už tlačia na autority, aby sa odklonili od starej paradigmy a posúvajú veci dopredu.

Máme silu a oprávnenie dosiahnuť všetko, čo máme vykonať a nikto už nemôže zmariť náš plán a náš záväzok voči vám.


SaLuSa  3-Január-2011 


Udalosti už tleli dlhšiu dobu, ale teraz už začínajú vrieť. Keď nájdete pravdivé a spoľahlivé správy o blížiacich sa zmenách, dozviete sa, že tlak vyvíjaný na tých, ktorí sú zodpovední za dosiahnutie výsledkov, je naozaj veľký. Sily, ktoré odporujú zmenám, sú výrazne oslabené. Už nedokážu zhromaždiť dostatočné počty, aby sa postavili proti Pracovníkom Svetla, ktorí teraz vidia svoju príležitosť na posun dopredu. Preto môžete očakávať akcie, ktoré skoro povedú k jasným dôkazom toho, čo má nastať. Súboj pokračuje a uvoľňuje vás z reality, ktorá bola na vás uvalená. Vaša sloboda bude postupne navrátená a aj všetky výhody, o ktorých sme často hovorili.

Bude potrebné trochu presviedčať, kým temní príjmu svoju porážku alebo pochopia, že ich čas sa končí. Stále lipnú na márnej nádeji, že sa nejak dokážu vyhnúť odhaleniu alebo následnej spravodlivosti. Už nemôžu očakávať žiadny odklad a my stále sledujeme ich zámery a akcie. Tento rok bude patriť vám a aj nám všetkým, ktorí pracujeme pre Svetlo. Vaša viera a podpora Božského Plánu prináša výsledky, ktoré nás spoja. Problémy, ktorým dnes čelíte, sa skončia a na konci roku bude vaša pozícia oveľa pevnejšia, než je teraz. Prejdite poslednými štádiami búrky s vedomím, že Matka Zem musí vykonať svoju vlastnú očistu, musí sa zbaviť rozsiahleho znečistenia a narušení prostredia.

Galaktická Federácia je, rovnako ako mnohí ďalší, oveľa otvorenejšia vo svojom konaní a bude to pokračovať až do odhalenia našej prítomnosti. Budeme naďalej všetkými spôsobmi pomáhať našim spojencom a už nepotrvá veľmi dlho, kým budeme môcť pracovať spolu otvorene. Majte oči otvorené a všímajte si vývoj na celom svete, pretože dôjde k zásadnému manévru proti temným. Napriek očakávaniam neleží zodpovednosť na pleciach Ameriky, aj keď bude naďalej najdôležitejším hráčom v období zmien. Niekedy v budúcnosti sa ešte raz stane vedúcim národom, ku ktorému budú ostatní vzhliadať, ale nestane sa to skôr, než budú všetky jej spojenia s temnými odstránené.

Čakali ste veľmi dlho na záver tohto cyklu a zmeny, ktoré prinesie a všetko, čo sa naozaj deje, je vaša príprava na Vzostup a toto majte neustále na pamäti. Dozviete sa pravdu o tom, čo predchádzalo tejto perióde a ako sa temní proti vám spikli. Ich úmyslom bolo prevziať kontrolu nad celou populáciou a zabrániť vám vo Vzostupe. Veľmi dobre vedeli o pláne Vzostupu a o očakávaní úspechu predtým, než ste si uvedomili, čo sa deje. Mysleli si, že môžu kontrolovať váš vývoj a Božský Plán, ktorým je zámer ukončiť tento cyklus Vzostupom.

Uprostred všetkého čo sa deje, nezabúdajte na to, že najdôležitejšie zmeny prebiehajú vo vašom vnútri. S pochopením a túžbou vzostúpiť musíte čo najskôr žiť svoj život ako niekto, kto už dosiahol vyššiu úroveň vedomia. Vyrušovanie sa bude stupňovať, uvedomte si však, že to bude trvať iba krátko a náhle zmeny jasne odhalia cestu ku Vzostupu. Každá duša sa bude môcť slobodne vyvíjať v súlade so svojimi voľbami, rozhodnutím, ktoré vykonala pred vstupom do súčasnej inkarnácie. Podvedome ste si vedomí svojej voľby a to vás ovplyvňuje pri výbere správneho smerovania. Nezáleží na tom, čo si vybrali ostatní, pretože sú celkom odlišní a preto im dovoľte využiť právo slobodnej voľby, ktoré bolo dané aj vám. Všetky skúsenosti majú nesmiernu hodnotu a vy si ich nesiete so sebou, keď dokončíte životnú cestu každej inkarnácie. V každom okamihu ste ovplyvnení všetkými svojimi skúsenosťami, čo vás robí jedinečnými a dôležitými dušami v mozaike života.

Dlho očakávaný čas, keď budete vyzvaní, aby ste šírili svoje vedomosti a pomáhali tým, ktorí sa prebúdzajú k pravde, prichádza. Ide o využitie príležitosti osvietiť druhých bez nútenia. Dovoľte im pochybovať alebo byť skeptickí, pretože pravda nemusí byť príjemná. Pre niektorých ľudí je ťažké opustiť svoje uctievané presvedčenia a budú potrebovať dlhší čas, kým si zvyknú na nové fakty. Každá duša sa neustále vyvíja a ani jedna nezostane stále rovnaká, ale niektorým bude trvať dlhšie, kým sa zbavia silných presvedčení, ktorým verili mnoho životov. Avšak keď sa raz semienko pravdy usadí v mysli, vytvára príležitosť na rozšírenie pochopenia.

Pamätajte aj na to, že vaši Sprievodcovia neúnavne pracujú, aby vám pomohli zvýšiť úroveň vedomia. Postrčia vás, ak existuje príležitosť získať viac informácií a väčšinou sa to deje vtedy, keď sa s niekým stretnete. Môžem dokonca povedať aj to, že budete silne priťahovaní článkami a knihami, ktoré môžu zaplniť niektoré medzery vo vašich vedomostiach. Poznáte to zo situácií, keď sa k vám dostanú knihy presne vtedy, keď ich potrebujete. Všímajte si takéto situácie, pretože sa to deje z nejakého dôvodu a môžete to vidieť ako náhodu naplánovanú presne pre vás. Nič sa vám nedeje náhodou, ani tie najbezvýznamnejšie veci a v každom prípade, keď niečo špeciálne vstúpi do vášho života, sa pokúste pochopiť účel, ktorému to slúži. Lekcie prichádzajú mnohými spôsobmi a nie vždy sú tým, čo ste si vybrali. Niektoré sú ťažké, ale nezabúdajte na to, že všetky z nich boli vami odsúhlasené.

Ja som SaLuSa zo Síria a som šťastná, že vás môžeme prinajmenšom informovať o najbližších zmenách. Naši kľúčoví Pracovníci Svetla už tlačia na autority, aby sa odklonili od starej paradigmy a posúvajú veci dopredu. Máme silu a oprávnenie dosiahnuť všetko, čo máme vykonať a nikto už nemôže zmariť náš plán a náš záväzok voči vám.

Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.


Preložila: Danuša - Vzostup.sk 


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.comHRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/NORWAGIAN – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/SLOVAKIAN - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára