V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

utorok 8. februára 2011

SaLuSa 12-Január-2011


Musíme vyčistiť cestu pre otvorený kontakt a byť pripravení odvrátiť každú odvetu.

Žehnáme vám celým Svetlom našich Bytostí.


SaLuSa 12-Január-2011


Vo svojich životoch dosahujete obrat, ktorý nastáva po dotyku s hlbokou temnotou. Cesta späť do Svetla bola mučivá a vy ste úspešne prekonali jednu ťažkosť za druhou a dokázali, že ste schopní udržať si zámer vzostúpiť. Odniekiaľ z vnútra ste vzali silu prekonať nižšie vibrácie. Teraz stojíte pevnými nohami na novej ceste, ktorá sľubuje dokončenie tohto cyklu duality. Je to to, na čom ste pracovali počas dlhých vekov, dokonca aj vtedy, keď ste v poslednej dobe mali iba podvedomé spomienky na cieľ. Vždy bolo pre vás naplánované opustenie nižších energií, ktoré vás brzdili. Máte našu veľkú úctu, pretože ste zdolali mnohé prekážky a dnes stojíte vzpriamene a ste majákmi Svetla v temnote.

Nie je žiaden dôvod na to, aby ste spadli späť, aj keď je skúšobné obdobie tesne pred nami. Budú sa diať veci, ktoré u vás môžu vyvolať rôzne reakcie, preto sa snažte zostať pokojní, keď dôjde k záverečnému súboju medzi Svetlom a temnotou. Svetlo pracuje jemnými spôsobmi, ktoré udržiavajú rovnováhu, takže naďalej dochádza k premene nižších energií. Vír, ktorý spôsobí Svetlo bude pôsobiť ako obranná línia, takže temní nebudú môcť dosiahnuť žiaden pokrok. To vytvorí príležitosť pre našich spojencov, ktorí pracujú na odhalení. Tlak sa zvyšuje, aby sme mohli vyraziť vpred a keď sa to stane, spustia sa ďalšie udalosti. Iba málo krajín je pripravených na inovácie a je to oblasť, ktorá bola doteraz kontrolovaná temnými. Je toho veľa, čo treba odhaliť a v každom prípade to bude vašou výhodou.

Dôjde k uvoľneniu rôznych prístrojov, ktoré šetria energiu, najmä však tých, ktoré odstránia vašu závislosť na rope. Petrochemický priemysel z vás vyžmýkal život a spôsobuje obrovské znečistenie Matky Zeme. To sa musí skončiť a nahradiť plánmi na využívanie voľnej energie, ktorá je všade dostupná. Je iróniou, že zatiaľ čo vy používate stroje poháňané ropnými produktmi, na tajných vojenských základniach využívajú všetky výhody nových technológií. Nikdy to nebolo zamýšľané tak, že ich budú môcť exkluzívne používať iba vojenské zložky. Vy všetci ste Jedno a mali by ste zdieľať všetko, čo zvyšuje kvalitu života. Naši drahí, čas, kedy ste sa mohli pohybovať v rámci obmedzení temných, je dávno preč. Začínate si to uvedomovať a vaše volanie po zmene prinesie už čoskoro svoje plody.

My z Galaktickej Federácie budeme nástrojom, ktorý prinesie koniec zažívania nedostatku a odopierania vašich práv. Niektorí naši reprezentanti sú už pripravení zaistiť, aby ste sa dozvedeli pravdu čo najskôr. Uskutočníme to celkom otvorene a v prípade potreby využijeme naše pokročilé technológie, vďaka ktorým budeme vo výhode. Budeme posilňovať našich spojencov takým spôsobom, že žiadne prekážky na ich ceste nebudú mať vplyv na výsledok. Nejaký čas to bude trvať a robíme to opatrne, aby nedošlo k narušeniu slobodnej vôle. S Bratstvom Svetla na našej strane budeme využívať duchovné rady, ktoré nám pomôžu zaistiť slávne víťazstvo pre Ľudstvo. Nie je to nič menšie než si zaslúžite a zatiaľ máte len hmlistú predstavu o tom, aké úžasné to bude.

Zostaňte vo svojom Svetle po celý čas a nedajte sa ovplyvniť žiadnymi dezinformáciami, ktoré vás majú odvrátiť od vášho cieľu – Vzostupu. Vytváranie zmätku je taktika, ktorú používajú na odpútanie vašej pozornosti. Porovnajte si všetko s faktom, že to, čo pracuje pre Svetlo, je dobré pre všetkých, nevytvára to strach a neživí to ego. V skutočnosti všetko, čo potrebujete, máte k dispozícii, ale bolo vám to odopierané, aby ste boli závislí. To sa úplne zmení a vy budete tráviť čas oveľa príjemnejším spôsobom – venovaním sa projektom, ktoré vás prenesú do budúcnosti. Nakoniec sa staneme Jedným a dosiahneme to pomocou Vzostupu.

Tak ako vy, aj my čakáme na zásadné udalosti, ktoré nám dovolia vstúpiť otvorene do vašich životov. Je to súčasť Božského Plánu. Pravda je taká, že takmer všetci z vás máte o nás povedomie z minulých životov. Preto nás nevnímate ako hrozbu, čo sa vám snažia podsúvať temní. V skutočnosti to boli oni, kto sa spolčil s viacerými negatívnymi Vesmírnymi Bytosťami a dovolil im stavať tajné základne na Zemi. V súvislosti so slobodnou vôľou to je niečo, do čoho nemôžeme zasahovať, pretože tu platí Zákon Príťažlivosti. Naučili ste sa o tom veľa a preto viete pritiahnuť k sebe svetlo kvôli ochrane a pokroku. Vesmír je vybudovaný podľa Zákonov, ktoré ho udržujú na mieste, čo sa skoro zmení, pretože všetko vzostupuje.

Ja som SaLuSa zo Síria a som potešená, že naše spojené úsilie napokon znížilo aktivity temných. Ešte sa nevzdali, no ich viera v nepremožiteľnosť je vážne narušená. Už nebudú mať možnosť získať späť svoju moc a ich rozpad ukazuje ich slabiny, ktoré môžu využiť naši spojenci. Musíme vyčistiť cestu pre otvorený kontakt a byť pripravení odvrátiť každú odvetu. Chceme mierové ukončenie ich panovania a to je to, na čom pracujeme. Žehnáme vám celým Svetlom našich Bytostí.

Ďakujem ti SaLuSa.

Mike Quinsey.



Preložila: Danuša - Vzostup.sk 

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.comHRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára