V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

utorok 8. februára 2011

SaLuSa 21-Január-2011



Ja som SaLuSa zo Síria a vravím vám, že Galaktická Federácia je nadšená z blízkosti oficiálneho uznania našej prítomnosti na celom svete.

Chceme pomôcť zmenšiť utrpenie na celom svete. Máme všetky potrebné skúsenosti pre zmeny, ktoré prebehnú veľmi rýchlo. V skutočnosti vidíme oveľa hlbšie, než vy a vieme presne, čo je potrené vykonať.

Vydržte naši drahí, pomoc už prichádza tým najúčinnejším a najjemnejším spôsobom.



SaLuSa 21-Január-2011
 


Nie je vôbec nezvyčajné, že záverečné obdobie duality je chaotické, ale so zánikom starého sa zjavuje nová cesta. Odteraz budete schopní vidieť smerovanie, ktorým idete a to zodpovedá plánu Vzostupu. Každý jednotlivec prežíva zmenu úrovne vedomia svojim spôsobom. Zisťujete, že je pre vás ľahšie zostať vycentrovaný a už vás tak nezaťažujú vonkajšie udalosti. Koniec cyklu je skvelým testom, ktorý odhalí v akom štádiu vývoja sa nachádzate. Musíte sa vysporiadať s neustálymi útokmi na vaše zmysly a vyhliadkami na smrť a deštrukciu, ktorými vás bombardujú vaše médiá. Ak dokážete poslať svoju lásku a súcit tým, ktorých sa to týka a nie ste nepríjemne zasiahnutí emóciami, ste v stave, kedy sa vás negatívne reakcie nedotýkajú. Zlosť, ktorú to vyvolá v niektorých ľuďoch, sa proste pridá ku strachu, ktorý už existuje a vyživuje tých, ktorí sa vás snažia rozhádzať.

Pozrite sa okolo seba a nájdite dobré novinky, ktoré vylepšia vaše očakávania. Existujú znamenia, ktoré poukazujú na to, že temní rapídne strácajú nad vami kontrolu. Všimnite si, že Čínski lídri robia ústupky západu a používajú svoju silu, aby zabránili Iluminátom v úmysle spraviť si z východu svoju základňu. Sú súčasťou rastúceho hnutia za stabilizáciu sveta a vykoreňujú vplyvy, ktoré by sa vás pokúsili viesť k ďalšej vojne. Nemôžeme zastaviť menšie konflikty alebo konfrontácie a tie sú tiež reakciou na zvyšovanie úrovne vedomia, ktoré sa usiluje o mier pre všetkých ľudí. Hŕstka ľudí už nemôže viac diktovať smer celému ľudstvu a cesta k záverečnej fáze Vzostupu sa otvára.

Počas mnohých inkarnácií v mnohých civilizáciách ste zažili prakticky každé náboženstvo a každú kultúru a dnes tu stojíte ako mimoriadne pokročilé duše. Vaša intuícia bola zlepšená a už je málo toho, čo sa potrebujete naučiť, okrem praktického využitia týchto skúseností. Takto budete schopní spraviť rozhodnutie, ktoré zachová vašu pozíciu vo Svetle. Vaše spojenia s akýmikoľvek temnými aktivitami skončia s nadväzovaním spojenia s vašim Vyšším Ja. Toto bude normálny spôsob, akým budete viesť svoje životy a výsledkom bude harmónia a rovnováha.

Ľudské zákony sú iba slabým odrazom Vesmírnych Zákonov a niekedy s nimi musíte bojovať, aby ste dosiahli spravodlivosť. S našim príchodom sa vykonajú zmeny a obnoví sa Ústava s malými zmenami, pretože obyvateľstvo si intenzívne uvedomuje, že takýto akt je potrebný. Temní v žiadnom prípade nemali všetko podľa svojich predstáv, rozdiel je iba v tom, že až do nedávnej minulosti vykonávali všetko celkom otvorene. Svetlo však pracuje hlavne v zákulisí a uprednostňuje anonymitu z dôvodu bezpečnosti. Svetlo v skutočnosti nikdy neprestalo pracovať na vašom pozdvihnutí.

Teraz čakáte na vládne zmeny, Odhalenie a programy blahobytu, ktoré vás prenesú do zostávajúceho obdobia tohto cyklu. Postupujeme dopredu a vo vhodnej dobe začneme akciu. Potom sa život zmení celkom dramaticky. Naše úvodné oznámenia budú dôležité na získanie dôvery a podpory ľudí, preto im venujeme zvýšenú pozornosť. Nastane zmätok, ale pravda o vašej nedávnej histórii musí vyjsť najavo. Boli ste zámerne zavádzaní ohľadom mnohých udalostí, ktoré máte právo ako Nezávislé Bytosti poznať. Napríklad existuje ohromný a nepopierateľný dôkaz o tom, že život existuje nie len na vašom Mesiaci a Marse. Taktiež je známe, že existuje Vnútorná Zem, ktorú obývajú vyspelé Bytosti a tým nemyslíme podzemné základne Mimozemských Bytostí. Máte sa naozaj čo učiť a niektoré informácie pre vás budú šokujúce.

Najdôležitejšie bude, že vám dokážeme všetko, čo budeme tvrdiť tým, že vám to ukážeme priamo v minulosti. Vy milujete svoje záhady, ale z odpovedí sa budete tešiť ešte viac a ako príklad uvádzame Veľkú pyramídu. Vyvolala mnohé špekulácie o tom, ako bola postavená a aký má význam. Niektorí vyšetrovatelia zistili mnohé skutočnosti, ale väčšina z vás má len hmlistú predstavu. Dovoľte nám povedať, že to začalo pred 10 tisíc rokmi a bola postavená Mimozemšťanmi, ktorí vytvorili sieť z takýchto gigantov po celom svete. Vaše vedomosti o tom sú veľmi hmlisté a platí to takmer na celú vašu históriu. Zaujímavé je, že vy ste svojimi vlastnými predkami. To vysvetľuje prečo sú niektorí z vás intenzívne priťahovaní k určitým civilizáciám. Ovplyvňuje to váš vkus dokonca aj dnes a je to viditeľné vo vašich domovoch. Budete uchvátení, keď vám ukážeme ako presne boli pyramídy postavené.

Naši drahí, s vedomím toho, čo je pred vami, nájdete radosť a uspokojenie v tomto poznaní. Temní už nemajú vplyv na žiadne udalosti a budú odstránení zo všetkých pozícií moci. Nahradia ich veľké duchovná Bytosti a Ľudstvo bude vyvedené z temnoty do Svetla, Pravdy a Pochopenia. Šťastné časy sú už za rohom a my to vieme, pretože sme toho súčasťou. Predstavte si aká ťažoba vám spadne z pliec a ako rýchlo sa zmenia stresujúce situácie. Získať skutočnú slobodu je veľký krok, ale ten príde až vtedy, keď bude uznaná Jednota Všetkého, Čo Je.

Ja som SaLuSa zo Síria a vravím vám, že Galaktická Federácia je nadšená z blízkosti oficiálneho uznania našej prítomnosti na celom svete. Chceme pomôcť zmenšiť utrpenie na celom svete. Máme všetky potrebné skúsenosti pre zmeny, ktoré prebehnú veľmi rýchlo. V skutočnosti vidíme oveľa hlbšie, než vy a vieme presne, čo je potrené vykonať. Vydržte naši drahí, pomoc už prichádza tým najúčinnejším a najjemnejším spôsobom.

Ďakujem ti SaLuSa.

Mike Quinsey.



Preložila: Danuša - Vzostup.sk 

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.comHRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára