V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

piatok 14. decembra 2012

SaLuSa, 14. decembra 2012


SaLuSa, 14. decembra 2012

Ako dni plynú, 12.12. bol perfektným úspechom, ako inak to mohlo byť keďže je to mimo vplyvu alebo rušenia kohokoľvek na Zemi. Vyššie sily zabezpečili, že ste pripravení na Váš Vzostup s Matkou Zemou. Teraz odpočítavate dni do 21.12., ktorý bude tým najvýznamnejším časom, ktorý pre Vás bude tým najväčším zážitkom nielen tohoto života, ale v skutočnosti mnohých životov. Prostredníctvom Vzostupu zistíte, kde Vás Vaše tvorivé sily umiestnili. Budúcnosť je Vaša a zvlášť v tomto živote ste sa prepracovávali k ideálnej úrovni, ktorá je zhodná so stavom Vášho vedomia. Všetci skončíte presne tam, kde Vám to najviac vyhovuje aby ste pokračovali so svojimi skúsenosťami. Pracovníci Svetla sa samozrejme nájdu v spoločnosti svojho druhu v najpozdvihujúcejších vibráciách.

Existujú niektoré nádherné súcitiace a láskavé duše, ktoré nevedia nič o Vzostupe a tie sa tiež pridajú k Pracovníkom Svetla. Keď sa zmeny uvedú do chodu bude veľa práce pre tých, ktorí sú osvietení a želajú si slúžiť druhým. Po určitý čas budú potreby ako napríklad liečenie zabezpečované rôznymi spôsobmi, až pokým nebudete mať prístup k lokálnym centrám s modernými liečiacimi zariadeniami. Môžu nastať niektoré problémy, pokým nebude Vaša spoločnosť plne integrovaná do nového spôsobu života. Boli ste vychovávaní vo Vesmírnom Veku a preto sa na to samozrejme veľmi rýchlo adaptujete. Nové technológie v krátkom čase prekonajú skoro všetky Vaše problémy a my súrime našich Pozemských spojencov, aby urýchlili prezentáciu zariadení na voľnú energiu.

Všeobecné podmienky na Zemi sa zhoršujú kvôli poveternostným zmenám a tak isto aj kvôli vplyvom na trhy, ktoré sú manipulované pre zisk. Či už sa manipulácie týkajú jedla, alebo peňazí, špekulanti pokračujú v prinášaní utrpenia do sveta, ktorý je už aj tak nepokojný. Avšak tieto podmienky nebudú trvať veľmi dlho a nebude im dovolené sa opakovať. Veľké firmy a špeciálne banky budú úplne preorganizované tak, aby bolo zabezpečené, že znovu nenastane kolaps ktorý ste nedávno zažili. To vyústi do čestného obchodovania a ukončí to nekalé praktiky. Ako sme Vám mnoho krát povedali, bohatstvo bude tiež prerozdelené a už sme začali získavať späť skryté zásoby drahých kovov. Pridajte k tomu Svetový Trustový Fond St. Germaina a budete mať dosť na to, aby ste zabezpečili, že všetci budú nad úrovňou chudoby, ktorú teraz mnohí zažívajú.

Peniaze a cennosti získané čestne zostanú vo vlastníctve právoplatných vlastníkov. Avšak čokoľvek ostatné získané nečestne bude znovu rozdelené. Jednou zo súčastí Vašich budúcich životov bude vytratenie sa kriminality, pretože takéto myšlienky nevstúpia do myslí tých čo vzostúpili. Úrovne vedomia budú také vysoké, že čestnosť vo všetkých jednaniach bude môcť byť považovaná za samozrejmosť. A je tu ešte fakt, že ľudia ktorí majú svoje potreby uspokojené sú šťastní a v Jednote so všetkými ostatnými. Áno Drahí, tak veľa sa toho čoskoro zmení, takže sa nemáte čoho obávať, ale prosím buďte trpezliví, kým sa veci urovnajú. Neviďte našu doterajšiu neprítomnosť ako náš zámerný čin, pretože my by sme už radi pred určitým časom otvorene prišli. Avšak čo dosahujete svojim vlastným snažením sa dá pripísať Vášmu zámeru uvoľniť cestu k Vzostupu. Samozrejme, že sme pomohli zastaviť zasahovanie, ktoré by Vám vážne bránilo vo Vašej práci.

Mier príde na Zem čoskoro, ale nebude to predčasne, pretože bol Vaším lídrom ponúknutý pred mnohými, mnohými rokmi, ale bol odmietnutý. Teraz k Vám prichádza ako trvalý mier, ktorý nie je závislý na krajinách podpisujúcich dohody. Je to Boží mier a Láska, ktorú ste získali pozdvihnutím sa nad nižšie vibrácie a kvôli týmto dušiam Lásky môžete byť prítomní vo vyšších dimenziách. Samozrejme nie je to preto žeby Boh nemiloval všetky duše, pretože oni budú pokračovať svoje životy na úrovni, ktorá je najlepšia pre nich a pre ich spirituálny vývoj. Božia Bezpodmienečná Láska je vždy s Vami a je dávaná bez akéhokoľvek súdenia.

Zákonné odstránenie tých, čo patria medzi Temných je na dosah a udeje sa to keď budú odstránení z cesty. Sú špeciálne dôvody prečo o tom nemáte veľa informácií, pretože sa to deje tak, aby sa zabránilo neželanému kriku a publicite. Najlepšie je, aby boli presné detaily toho čo robíme udržované v tajnosti, ale veľmi skoro sa dozviete čo sa dialo. Skutočne chceme aby ste vedeli o našich zámeroch a čoskoro nastane čas, kedy Vás budeme pravidelne informovať. Bude to spojené s odhalením, ktoré by sme chceli masovo rozšíriť. V skutočnosti je dosť náročné dosiahnuť stav, kedy sa všetky krajiny dohodnú na odhalení. Chceli by sme začať teraz, pretože už to nemôže byť oveľa dlhšie zdržiavané, ale bude to nasledovať po ostatných zmenách, ktoré teraz majú prioritu, ako sú napríklad tie vládneho charakteru.

Vaša Zem teraz vyzerá nádherne, pretože spoločne so Svetlom a láskou vytvorenou Pracovníkmi Svetla je tu ešte aj dodatočné Svetlo Vianočného času, ktoré prináša to najlepšie z mnohých ľudí. Je to čas, kedy sa na starých alebo chýbajúcich priateľov myslí s láskou, spoločne s tými, ktorí možno vôbec nemajú príbuzných. To je Láska v akcii, kedy mnohí pociťujú starostlivosť a súcit voči chudobným, ktorí sú často bez domova a bez podpory. V budúcnosti nebudú takéto situácie existovať, bude to celkom nemožné s takým množstvom Svetla a Lásky, ktorá bude existovať. Nebo je skutočným miestom tak ako si ho predstavujete a v skutočnosti pravdepodobne zistíte, že je oveľa úžasnejšie a nádhernejšie ako ste si kedy mohli myslieť.

Akonáhle začneme uskutočňovať zmeny nastane takmer nepretržitá aktivita, ale buďte si istí, že budete plne informovaní o tom čo sa deje. Rok 2013 sľubuje byť tým najaktívnejším rokom a tak isto bude takým aj pre mnohých z Vás. Inkarnovali ste sa s myšlienkou na Vzostup a vedeli ste, že ste sa ho mohli zúčastniť. Niektorí z Vás majú schopnosti, ktoré sú pre nás užitočné a dozviete sa keď budeme pripravení Vás použiť. Existuje množstvo spôsobov ako to môže byť vykonané a niektorí z Vás budú prvými návštevníkmi našich lodí.

Som SaLuSa zo Síria a milujem Vás za Vašu oddanosť svojej práci, ktorou prispievate k tomu, že všetko je pripravené na Vzostup.

Ďakujem SaLuSa. 

Mike Quinsey.


 
Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára