V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

piatok 12. októbra 2012

SaLuSa, 12. októbra 2012


SaLuSa, 12. októbra 2012

My sme museli rovnako ako Vy znášať omeškania, ale pokiaľ stále dokážeme dokončiť naše úlohy podľa plánu, nespôsobuje nám to veľké starosti. Ľahko sa vieme prispôsobiť rôznym situáciám ktorým čelíme, ale pre Vás to znamená väčšiu frustráciu, pretože Vám nevieme bezprostredne poskytnúť viac než čisté detaily o tom, čo sa práve deje. Pri sledovaní Vašich aktivít vidíme množstvo rôznych skupín, ktoré siahajú po svojej slobode a robia dobrú prácu, ktorá urýchľuje neodvratný koniec všetkých Temných. Budeme tam, aby sme ich konečne odsunuli do zabudnutia, aby viac nepredstavovali hrozbu pre Vás alebo nás. To bude pre nás signálom, aby sme na plné obrátky pokračovali v našej misii. Pri najlepšej vôli je kolaps ekonomiky neodvratný a nedá sa mu zabrániť. Ste svedkami posledných zúfalých pokusov Temných aby si udržali to, čo im ešte zostalo, ale ich moc sa stráca veľmi rýchlo.

Niektoré vlády ktoré sme kontaktovali podporujú zmeny a sú pripravené spolupracovať, kým iné sa zdráhajú a pokúšajú sa zachovať starý systém. Pravda je, že nech spravia čokoľvek aby tomu zabránili, zmeny prichádzajú a nebudú schopní vyhnúť sa tomu, aby sa na nich podieľali. Bez ohľadu na to o aké politické presvedčenie sa jedná, takisto ako všetky ostatné krajiny nebudú mať inú alternatívu, než sa zmeniť. Riešenia ktoré ponúkame na prekonanie Vašich problémov sú jedinými odpoveďami, ktoré umožnia dosiahnuť celkom rýchle výsledky. Udržia nepríjemnosti pre Vás na minime a pochopenie ich nevyhnutnosti zabezpečí, že tieto plány budú mať širokú podporu.

Zmeny pritiahnu ľudí oveľa bližšie k sebe a s ukončením vojen prinesú nádherný mier na Zem. To tiež pomôže vytvoriť dôveru medzi rôznymi krajinami a bariéry ktoré medzi niektorými existujú padnú. Akonáhle dosiahnete túto úroveň spolupráce, zostávajúce zmeny budú uskutočnené veľmi rýchlo. Zbrojný priemysel a všetky ostatné zložky ozbrojených síl budú rozpustené, ale časom ich nahradia Mierové Sily, ktoré budú konať výlučne len z obranných dôvodov. V súčasnosti armáda a jej základne po celom svete predstavuje hrozby, ktoré môžu podnecovať vojnu, ale to sa tiež zmení. V budúcnosti žiadna krajina nebude mať na svojom území cudzích vojakov a ľudia nebudú mať žiadne pochybnosti o tom, že mier bude trvalý a nami podporovaný.

Takže ako môžete vidieť plány na Vašu slobodu a návrat Vašej suverenity sú dobre pripravené. Znamená to, že nie je potrebné aby ste sa obávali hrozieb vojny. Nebude to dovolené a celkom jasne sme dali najavo, že jadrové zbrane nebudú použité a dohliadneme na to, aby to tak bolo. Cesta k Vzostupu sa zväčšuje a priťahuje ešte viac duší, ktoré našli dôveru a vieru v to, na čom pracujeme spolu s našimi spojencami. Drahí, jednoducho neexistuje iné východisko a verte nám, že všetky otázky súvisiace s Vašim Vzostupom boli dôsledne prediskutované. Kým nedosiahneme optimálny záver robíme to, čo je v najlepšom záujme každého bez toho, aby sme zasahovali do slobodnej vôle ľudí zvoliť si inú cestu ak si to želajú.

Nikdy nebolo naším úmyslom vnucovať Vám naše názory, ale zabezpečiť aby tí, ktorí si želajú vzostúpiť mali na to všetky príležitosti. Zmeny sú to čo ste hľadali, ale boli Vám odopreté Iluminátmi aby Vám zabránili pozdvihnúť sa. Takže ich akceptovanie sa zdá byť celkom prirodzené, pretože už boli naplánované ako súčasť Vašej životnej skúsenosti. Len málo duší si vie spomenúť na svoj životný plán a naozaj je najlepšie keď sa vysporiadavate so svojimi výzvami tak ako prídu, pretože v opačnom prípade by ste sa im snažili predchádzať a meniť výsledok. Niekedy používate výklad jasnovidcov, ktorí Vám vysvetľujú situácie a takýto druh pomoci je prípustný, ale záverečné rozhodnutie a to aké kroky podniknete je úplne na Vás. A v rovnakom duchu nemôže nikto ďalší prevziať Vašu karmu, ale niektoré duše budú s Vami podľa dohody spolupracovať aby Vám pomohli.

Pre niektoré duše bude ťažké uveriť, že sa dobrovoľne rozhodli prežívať dualitu. Ale každý jeden tak spravil s vedomím, že budete urýchľovať svoju evolúciu a prispejete tým do množiny vedomostí. Podvedome o tom všetkom viete, vrátane sľubu od tých z vyšších sfér, ktorí pozorne sledovali Váš pokrok počas tisícročí aby Vám pomáhali. Slúžia Bohu a tak isto slúžia Vám a uskutočňujú plán Vášho Vzostupu. Bol daný sľub, že za žiadnych okolností nebude dovolené Temným uspieť v zabránení Vášmu Vzostupu a preto by ste sa mali chopiť tejto úžasnej príležitosti vzostúpiť s Matkou Zemou.

Pred Vami sú ešte náročné časy, ale prežijete ich a výsledok Vás pozdvihne ešte vyššie do Svetla. Čas letí a zmeny sú bližšie ako kedykoľvek predtým a bez toho aby niekto robil predpovede je celkom jasné, že konečné časy čoskoro odštartujú. Verili by ste, že koniec tisícročia bol pred 13timi rokmi a keď sa pozriete späť na Váš pokrok, je to obzvlášť zjavné pri pohľade na úroveň Vášho vedomia. Energia Svetla a Lásky sa rozšírila ako lesný požiar a Fénix vo svojej vyššej podobe čoskoro znovu povstane z popola. Má to moc premieňať všetky nižšie energie, ktoré viac nebudú existovať na novej úrovni, do ktorej sa posúvate.

Zdanlivý nedostatok aktivity neznamená, že sa toho deje veľmi málo, pretože v skutočnosti začíname byť viac aktívni ako kedykoľvek predtým, blokovaním pokusov na zastavenie postupu. Temní sú majstrami v spôsobovaní problémov, ale my poznáme ich zámery a máme ich vo veľkej miere pod kontrolou. Nie vždy sa o niečo pokúšajú a dokážeme predpovedať ich ťahy a zabrániť im dosiahnuť výsledky o ktoré sa snažia, čo oslabuje ich morálku, ktorá je už aj tak na minime. Ich hra sa skončila, ich čas vypršal a urobili by dobre ak by sa stiahli a umožnili by, aby sa tá hra dohrala podľa plánu. Avšak tvrdohlavo sa pokúšajú oddialiť svoj neodvratný osud a zadržanie, ktoré volá aby sa zodpovedali za svoje zločiny proti Ľudskosti.

Som SaLuSa zo Síria a môžem Vám povedať, že Galaktická Federácia Svetla nebola nikdy v stave vyššej pohotovosti ako je teraz a je pripravená skočiť do akcie. Pár týždňov Vášho času je len sekundami v našom vnímaní času, takže konečné časy sa zdajú byť už tu a z Vášho pohľadu sa to tiež zrýchľuje.

Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

 
Website: Tree of the Golden Light

Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára