V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

streda 19. septembra 2012

19.9.2012


SaLuSa  19. septembra 2012

Tento rok plynul veľmi rýchlo a zatiaľ sa stalo menej incindentov ako by ste mohli očakávať. Neboli ani katastrofické ako mnohí predpovedali, ani nenaplnili prísľub zmien ktoré vás majú pozdvihnúť. Ale úrovne Vášho vedomia sa celkom výrazne zvýšili a Vzostup je stále zaručený. Keď sa pozriete okolo seba je zjavné, že inštitúcie ktoré zastávali prominentné miesta vo Vašom svete sú v rôznych štádiách kolapsu, z ktorého nie je úniku. Pravda podľa očakávaní o nich odhaľuje mnoho a ukazuje ako manipulovali udalosti vo svoj vlastný prospech. Dokonca si začínate byť vedomí toho, že po dlhý čas mali agendu na Vaše zotročenie a získanie kontroly nad svetom. Už vidíte ako blízko sa dostali k dosiahnutiu svojich cieľov a tiež vidíte veľké hnutie medzi ľuďmi, ktorí sa prebudili do ich plánu a porazili ho.

Vy ste tí ktorí to berú do vlastných rúk a rozhodujete o osude Vašej civilizácie. Vy máte silu rozhodnúť ako konečné časy dopadnú a Vy si vizualizujete mierovú zmenu. To vytvára časovú líniu, ktorá dokončí cyklus podľa Vášho zámeru. Ale aj Matka Zem má do toho čo povedať a želá si vykonať očistu ako súčasť jej prípravy na Vzostup. Čím viac jej posielate Lásku a Svetlo tým ľahší budú mať konečné časy priebeh. Prirodzene očakávané zmeny sa začnú veľmi rýchlo, pretože Nový Vek sa musí rozbehnúť aby rozbil starý systém. Ten nový čaká na svoje predstavenie a jeho výhody budú zdielané všetkými. Avšak nemôže sa to celé ukončiť pokiaľ nevzostúpite, pretože tí ktorí sú Temní nie sú príjemcami toho čo je pre tých zo Svetla.

Zmeny prídu a nové vlády nahradia starú gardu. Finančné zmeny budú pokračovať aby zaistili, že sa nikdy nezopakuje korupcia, ktorá ich zničila. To sa s určitosťou stane čoskoro a naša prítomnosť bude uznaná, čo nám umožní posunúť sa bližšie k Vám. Bez ohľadu na to čo ste si mohli myslieť, nie je dôvod náhliť zmeny, aby sa skončili pred Vzostupom. Tento proces mal vždy prebiehať aj po novom roku, kedy budeme mať lepšiu príležitosť pracovať spolu. Potrebujeme tých, ktorí sú zo Svetla aby boli súčasťou našich tímov a používali svoje schopnosti a vedomosti pre dobro všetkých. Potom budeme naozaj všetci schopní sa veľmi rýchlo posúvať dopredu s vedomím, že nás nič nebude brzdiť a naša práca nebude zámerne zdržiavaná.

Udeje sa všetko čo ste očakávali a ako budeme pokračovať zistíte, že Vás to zavedie ešte oveľa ďalej ako ste si mysleli že je možné. Budú to nádherné časy, v ktorých budete oslobodení od všetkých starých problémov, ktoré Vás obmedzovali. Je čas rýchlo napredovať a posunúť sa do nového sveta, ktorý odráža Vaše pozdvihnutie do vyšších dimenzií. Bude existovať veľa zariadení, vrátane Miest Svetla kde budete môcť byť uzdravení, pretože sa úplne vrátite do svojej dokonalej podoby. Napokon budete schopní zvrátiť proces starnutia a navrátiť sa k Vášmu mladému vzhľadu a tak budete pokračovať až kým sa nestanete Galaktickými Bytosťami. Všetky tieto zmeny Vás čakajú a sú v blízkej budúcnosti. Myslite o nich pozitívne a pomôžete ich zhmotniť oveľa skôr ako sme my počítali.

Keď bude prebiehať čistenie, môže sa zdať že všetko je v určitom stave rozkladu a to je pravda do bodu, v ktorom staré spôsoby a systémy musia odísť. Čokoľvek čo nemôže držať krok s vyššími vibráciami v nich jasne nemá miesto. Takže nezúfajte alebo nemajte depresiu, pretože teraz je všetko pripravené na nahradenie starých systémov. Všetko príde v správnom čase a napokon Vám nič nebude chýbať. My vieme z našej vlastnej skúsenosti čo všetko budete potrebovať, aby ste sa usadili vo vyšších dimenziách. Galaktická Federácia Svetla má neobmedzené zdroje a personál, ktorý je úplne skúsený v tom, čo je potrebné urobiť. Aj keď to väčšina z Vás nevie, stále sme plne zapojení do udržiavania Zeme bez znečistenia a bez našej snahy by to bolo oveľa horšie ako si uvedomujete.

V budúcnosti nebude existovať znečisťovanie, na ktoré ste zvyknutí. Používanie znečisťujúcich typov strojov alebo zariadení nebude už potrebné a dovolené. Namiesto toho budete mať nové metódy fungovania ktorých používanie bude „čisté“. Najväčšie zmeny sa budú týkať Vašich súčasných foriem cestovania a spaľovací motor sa napokon prestane používať. Nielen to, nové dopravné prostriedky budú oveľa rýchlejšie a bezpečnejšie na používanie. Budú využívať voľnú energiu, ktorá je aj zdrojom energie pre naše lode. Každý ich bude mať k dispozícii a nebudú produkovať žiadne znečistenie. Tieto zmeny boli plánované po dlhú dobu a sú pripravené na spustenie akonáhle bude bezpečné predstaviť ich.

Prirodzene sa veľmi tešíme na to kedy sa s Vami stretneme a robíme všetko čo môžeme, aby sme posunuli veci dopredu. Odhalenie sa blíži vďaka snahám našich spojencov, ale my by sme samozrejme boli radi keby sa to urýchlilo. Avšak čím viac bude ľudí ktorí sa dozvedia o nás, našej misii a o našej úlohe, ktorou je previesť Vás Vzostupom, tým bližšie budete k stretnutiu s nami. Samozrejme stále sú tam tí, ktorí si z rôznych dôvodov želajú, aby zmeny dopadli inak. Pokúšajú sa zmiasť ľudí s dezinformačnými odkazmi, ale keď ste dobre informovaní, tak Vás neoklamú. Vždy používajte svoju intuíciu a buďte pripravení zmeniť svoje presvedčenie ak ste si dostatočne istí, že máte pravdu.

Som SaLuSa zo Síria a prinášam Vám našu Lásku za Vaše veľké snahy priviesť tento cyklus do rýchleho konca. Neostáva veľa kým budete viac zapojení do aktivít konečných časov. Môže nastať nejaké narušenie Vašich normálnych životov, ale rýchlo sa to ukľudní. Sme viazaní Univerzálnymi Zákonmi aby sme postupovali tak, aby sme nezasahovali do Vašej slobodnej vôle, takže nemôžeme len tak urýchliť veci tým, že Vám niečo vnútime. Temní to vedia a stále zasahujú, pretože oni neuznávajú Zákony ako my. Avšak ak sa veci nepohnú dopredu v priebehu určitého časového obdobia, budeme oprávnení začať konať viac priamo.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára