V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

piatok 31. augusta 2012

31.8.2012


SaLuSa  31. august 2012

Temní si naozaj mysleli, že majú vyhraté a Nový Svetový Poriadok mali na dosah. Avšak nepočítali s Vašou flexibilitou a odhodlaním postaviť sa im a v relatívne krátkom čase od začiatku Vášho súčasného storočia ste exponenciálne zvyšovali Svetlo na Zemi, aby ste ich porazili. Stále sa ozývajú a veria, že stále môžu zasahovať do plánov na Vzostup ale faktom je, že nie sú nič viac ako malým podráždením. Už nemajú tú moc a podporu aby mohli dosiahnuť veľký úspech a sú svedkami pádu svojho impéria.

To čím sa teraz zaoberáme je systém ktorý vytvorili a ktorý stále funguje. Stojí napríklad v ceste Odhaleniu, ale s každým dňom ktorý prejde sú ich obštrukcie odstraňované. Akonáhle bude Odhalenie oficiálne potvrdené, otvorí to stavidlá mnohým aspektom nášho prebiehajúceho vzťahu s Vami. Na otvorený kontakt je potrebné sa pozerať ako na samostatnú záležitosť, ale uskutoční sa ešte pred Vzostupom. Cesta pre také veľké odhalenia sa musí najskôr pripraviť, pretože mnohí ľudia stále popierajú našu existenciu a nieto ešte že by boli pripravení nás prijať. Avšak pravda musí vyjsť najavo, pretože Vaša budúcnosť je veľmi previazaná s tou našou, pretože sme Všetci Jedným.

Náš príchod nebude znamenať, že by sme Vás chceli o niečo obrať a je to práve naopak, pretože Vám máme toho toľko čo dať aby sme Vám pomohli skočiť do Nového Veku. To samozrejme nebude koniec, pretože potom sa s nami spojíte na rovnocennej úrovni a spolu budeme slúžiť druhým, ktorí potrebujú taký typ skúseností ktoré im môžeme poskytnúť. Vaša budúcnosť nebude mať nič alebo len veľmi málo spoločného s tým čo ste prežívali a bude úplne iná, ale tiež veľmi prijateľná. Mohli by sme povedať, že doteraz ste nežili, pretože Vaše životy ste slúžili vo falošnej realite. V takej, ktorú ste si želali a na jej vytvorenie Vám bola daná slobodná vôľa ale bola ovládnutá temnými silami.

Vaša slobodná vôľa Vám nebude vzatá a čokoľvek si zvolíte bude Vašou novou cestou, ktorá sa začne, keď tento súčasný cyklus skončí. Za týchto okolností nemá zmysle skúšať presviedčať ostatných konať inak, pretože sa nebudú cítiť dobre s niečím čo nie sú ešte schopní pochopiť. Okrem toho neexistuje nič také ako termíny v súvislosti s Vašou evolúciou. Postupujete svojím vlastným tempom a ak sa duše rozhodnú zostať v nižších dimenziách, potom je jasné, že nie sú pripravené posunúť sa ďalej. Je veľmi pravdepodobné, že v nich nebudú musieť zostať veľmi dlho, pretože rovnako ako Vy sú schopní využiť svoje predchádzajúce skúsenosti.

Či už majú médiá záujem o tom informovať alebo nie, náš postup je veľmi stabilný a záležitosti začínajú byť pripravené na veľké finále. Formuje sa nová finančná situácia a potreba veľkej zmeny je akceptovaná. Nemôže preto trvať veľmi dlho kým sa o tom objavia nejaké oznámenia. S určitosťou to bude začiatok konca Iluminátov. Bez kontroly nad dodávkou peňazí sú praralyzovaní a neschopní financovať svoje rôzne aktivity. My v každom prípade získavame obrovské sumy peňazí, obligácií a drahých kovov, ktoré budú navrátené ich právoplatným majiteľom alebo umiestené do svetového Prerozdeľovacieho Fondu.

Drahí, sme zaneprázdnení dohliadaním na aktivity našich spojencov a čím viac spolu pracujeme, tým viac úspechov dosahujeme. Po Vzostupe sa náš vzťah s Vami stane ešte viac osobným a Vy sa rýchlo stanete Hviezdnymi Bytosťami, ktorými ste boli pred dávnymi vekmi. Z toho dôvodu sa do toho dostanete veľmi ľahko a budete sa cítiť ako doma v tom, čo budete robiť. Všetko to bude veľmi zmysluplné a zamerané na to aby ste naplno rozbehli svoje nové životy. Aké skvelé bude vedieť, že každý s kým sa stretnete bude dôveryhodný a úprimný vo svojich aktivitách. Čestnosť bude považovaná za samozrejmosť, pretože vo vyšších dimenziách nie je miesto pre nič menšie.

Takže vydržte ešte chvíľu, pretože nech už sú Vaše problémy akékoľvek, či už sú zdravotné alebo iné, budú vyriešené. Vieme, že mnohí z Vás trpia chorobami súvisiacimi so životom na Zemi, ale buďte pokojní s vedomím, že všetky budú napravené. Neexistuje absolútne nič čo sa nedá vyliečiť pomocou našich liečebných metód a ako energetické Bytosti zistíte, že zvuk a farby sú ich základom. Kryštály sa na tom podieľajú tiež vo veľkej miere a môžu byť použité spôsobmi, ktoré vytvárajú tie najsilnejšie energie na transformáciu a liečbu. V skutočnosti budú v budúcnosti vo Vašich životoch hrať kryštály veľmi dôležitú úlohu. Tieto koncepty nie sú pre Vás v žiadnom prípade nové, keďže mnohí z Vás boli v Atlantíde v čase, keď boli mnohostranne využívané.

Veríme, že začínate chápať, prečo máme o Vás takú vysokú mienku, pretože úrovne Vášho vedomia boli v minulosti oveľa vyššie. Nižšie vibrácie duality Vám sťažili si na tie časy spomenúť a len nedávno ste sa začali zobúdzať do Vašich skutočných Ja. Váš potenciál je neobmedzený a čoskoro si nájdete svoje ozajstné miesto medzi tým všetkým. Keď nás spoznáte uvidíte sa v nás a to preto, lebo mnohí z Vás pochádzate z civilizácií, ktoré sú členmi Galaktickej Federácie Svetla. Keď sa stretnete so svojimi vlastnými, budete ihneď vedieť že sú Vaši blízki a bude to skvelé zvítanie. Keď sa s Vami budeme môcť otvorene stretnúť budú oslavy, pretože si uvedomíte, že sme si vždy boli navzájom blízki. Bude to to najprirodzenejšie zjednotenie duší, ktoré spolu pracovali po celé veky.

Môžete sa tešiť na veľa vecí, takže nemíňajte Váš čas alebo energiu na to čo sa stane s Temnými. Určite budete informovaní o tom kto stál za plánmi ovládať Váš svet a kto bol zodpovední za zverstvá spáchané v priebehu Vašej histórie. Prirodzene sa viac budete zaujímať o tie, ktoré sa udiali počas Vašich životov. Nastane mnoho šokujúcich udalostí, keď sa odhalí pravda o tom kto v skutočnosti sú ľudia, ktorých ste možno rešpektovali. Nech informácie vyjasnia špekulácie ktoré zahaľujú tragédie ako 11. spetembra, ale prosíme Vás nevyužívajte ich na pomstu voči tým, ktorí do toho boli zapletení. Prenechajte tieto záležitosti vyšším autoritám, ktoré presne vedia čo robiť, takže bude jasné, že spravodlivosť zvíťazí.

Som SaLuSa zo Síria a želám Vám úspech v príprave na Vzostup.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

pondelok 27. augusta 2012

27.8.2012


SaLuSa  27. august 2012

Niektorí ľudia sa pýtajú čo majú robiť, keď budú musieť spraviť rozhodnutia, ktoré ich posunú za 21. December. Odpoveďou vždy bude aby ste nasledovali svoju intuíciu, pretože nech spravíte čokoľvek, neovplyvní to Váš Vzostup. Avšak je dôležité, aby ste si urovnali všetky nezhody, ktoré máte s priateľmi a príbuznými. Dá sa to spraviť ak akceptujete potrebu začať Nový Vek s čistým štítom a uvedomíte si, že niektoré staré vzťahy skončia a niektoré začnú. Budú prevažovať partnerstvá nad manželstvami, pretože sa stanete súčasťou skupín, v ktorých budú členovia spolupracovať na vzájomnom prospechu. V skutočnosti budete mať väčšiu slobodu ako predtým tým, že dosiahnete vyššiu úroveň vedomia. Budete schopní voľne cestovať a siahnete po celej Galaxii, aby ste išli tam kam Vás túžba povedie.

Váš okamžitý rast čiastočne pochádza z pozdvihnutia myšlienok tak, že sa môžete sústrediť na budúcnosť. Váš súčasný cyklus sa končí a s tým by mali odísť aj všetky prepojenia, ktoré Vás brzdia. Nič neľutujte, pretože ste mali stovky životov ktoré urýchlili Vašu evolúciu. Čaká Vás oveľa lepší život bez nevýhod, s ktorými Vás konfrontovala dualita. Avšak všetky Vaše skúsenosti boli súčasťou Vášho pozdvihnutia a vždy z nich budete profitovať. Dualita bola časom úplných zážitkov, zmyslov a emócií a učenia sa ovládať ich. Máte schopnosť kontrolovať negatívne emócie a nemôžete sa ospravedlňovať ak zlyháte tým, že budete tvrdiť že ste proste takí. Musíte vyvinúť snahu zmeniť sa a to Vám prospeje mnohými spôsobmi, pretože sa vo vnútri budete cítiť omnoho lepšie. Obzvlášť hnev má na Vás oslabujúci účinok a keď sa to deje opakovane, poškodzuje to Vaše telo a môže spôsobiť chorobu.

Drahí, pointou je že ako sa viac stávate zo Svetla, Vaša pozornosť je priťahovaná na harmonické veci v živote a ako postupujete stáva sa ľahším udržať si svoj mier a pokoj. To sa viac zarovnávate so svojím Vyšším Ja, čo je Vaším najvyšším cieľom. To čím ste boli ste neboli naozaj Vy a dualita nie je Vaša skutočná realita. Všetko je to ilúzia, ktorá bola vytvorená Vami všetkými odkedy ste spadli do nižších vibrácií. Odvtedy ste mali svoje úspechy a pády, ale ako Ľudská Rasa ste nikdy nedosiahli takého bodu ako teraz, keď má každá duša príležitosť vzostúpiť.

Predtým ako dosiahnete 21. december, tí ktorí si nie sú vedomí toho čo prichádza dostanú množstvo príležitostí. A takisto aj tí ktorí sa rozhodli, že nemajú záujem opustiť Vašu súčasnú Zem, aby potom nič neľutovali. Ako sme Vám predtým povedali, každé rozhodnutie ktoré spravíte bude rešpektované a čo je najdôležitejšie je, že budete pokračovať vo Vašej evolúcii rýchlosťou, ktorá je presne tá správna pre Vás. Takže keď sa dostanete do tej fázy po Vzostupe a uvedomíte si, že niektorí ľudia ktorých poznáte nevzostúpili, nemal by to byť čas smútku. V niektorých prípadoch sa budete môcť neskôr rozhodnúť pracovať s nimi ako ich Radcovia, takže prepojenie s nimi bude stále celkom silné.

Vzhľadom na relatívne krátky čas ktorý zostáva do ukončenia tohto cyklu sa toho deje veľa a všetko bude pripravené, keď na to príde čas. Ako už chápete, väčšina z toho sa týka rôznych foriem čistenia a odstránenia Temných a ich rozpadávajúcej sa moci a vplyvu. Neexistuje pre nich cesta späť a mnohé o ich operáciách sa dostáva na verejnosť. Je dôležité aby ste vedeli ako ste boli oklamaní a neexistuje dôvod aby ste sa kvôli tomu cítili vinní, pretože Temní v minulosti disponovali veľkou mocou. Siaha to do dávnej minulosti, kedy boli negatívne energie prvý krát pritiahnuté na Zem. Vy ste v podstate vykonali veľkú službu Vesmíru tým, že ste ich pomohli premeniť a často ste za to draho zaplatili.

Oslobodte sa od nižších vplyvov a stojte za svojimi presvedčeniami, pretože keď pravda vyjde na povrch je možné, že budete musieť vysvetľovať svoj postoj. Avšak nie je potrebné presviedčať ostatných o tom, že máte pravdu a obracať ich na svoje myšlienky. Keď sú na to ľudia pripravení, sami uvidia ako to je a mnohé z toho čo bolo považované za pravdu sa ukazuje v pravom svetle a prinúti to ľudí prehodnotiť svoje presvedčenia. Zanedlho sa Majstri vrátia na Zem a spolu s tými ktorí sú už tu, sa postarajú aby boli falošné učenia a historické záznamy buď opravené alebo odstránené. Pravda nie je len niečo zapísané vo Vašich záznamoch, ale je to energia ktorá pozdvihuje ostatných ľudí a prináša im ozajstné pochopenie.

Len sa na chvíľu zamyslite nad tým ako sme my návštevníci Vašej Zeme ohováraní a úmyselne prezentovaní ako monštrá, ktoré snažia zotročiť Vás a ukradnúť Vám Vašu zem. Sme opisovaní ako votrelci keď sme v skutočnosti Vašou rodinou a nikdy sme proti Vám v hneve nezdvihli ani prst. Akékoľvek takéto aktivity proti Vám neboli vykonávané členmi Galaktickej Federácie Svetla ale inými mimozemšťanmi alebo Vašimi vlastnými silami. Všetko to samozrejme robia preto aby ste sa nás báli a nepomáhajú tomu ani niektoré náboženské skupiny ktoré tvrdia, že sme diabli. Chceli by sme Vás požiadať aby ste počkali kým budeme môcť chodiť medzi Vami a potom pocítite naše aurické vyžarovanie a budete vedieť, že prichádzame v Láske a Svetle.

Vieme, že mnohí z Vás ktorí čítate naše komentáre už chápete našu pozíciu. Ste naším predvojom a príde čas kedy Vaše vedomosti budú pre nás neoceniteľné. Nemôžeme byť súčasne všade a Vy pomôžete odpovedať na otázky tých, pre ktorých je celá myšlienka Vzostupu nová. Je toho celkom veľa na pochopenie a akceptovanie, obzvlášť keď myšlienka konca času okrem iného znamená stratu všetkého čo vlastníte a poznáte. Môže to byť desivá myšlienka, ale je akcetovateľná akonáhle pochopíte, že to je len nový začiatok. Taký, ktorý Vás posunie do nádhernej sféry mieru a harmónie, kde môžete zabudnúť na všetky Vaše obavy. V skutočnosti nemôžete nič stratiť a všetko môžete získať.

Som SaLuSa zo Síria a zanechávam Vás s mojou láskou pre Vás všetkých.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

piatok 24. augusta 2012

24.8.2012


SaLuSa  24. august 2012

V období v ktorom sa teraz nachádzate je trochu ako ticho pred búrkou, pretože v skutočnosti viete len veľmi málo o tom čo sa naozaj deje. Ale naše aktivity vyvíjajú tlak na tých, ktorí musia odstúpiť aby umožnili začiatok Nového Veku. Buď to spravia sami, alebo to spravíme pre našich spojencov my, čo vyústi do veľkého množstva udalostí, ktoré sa konečne dostanú do médií. Bude to to, čo ste očakávali a naberie to veľmi rýchlo na obrátkach. Ale napriek tomu potrvá pár týždňov, kým budú môcť byť zvyšky starej éry odstránené, čo umožní aby bola predstavená jej náhrada.

Ako sme Vás často informovali, všetko je pripravené na spustenie a budeme presne tak isto nadšení ako vy, keď sa tak stane. V prvom rade bude vykonané množstvo práce našimi spojencami, ktorí sú dobre pripravení na svoju úlohu v tom čo sa bude diať. Viedli sme ich po dlhú dobu a sme veľmi vďační za ich spoluprácu, rovnako ako sme vďační všetkým Pracovníkom Svetla. Mnohí z Vás ste sa inkarnovali špeciálne v tomto čase s tým, že ste vedeli aké výzvy budú pred Vami ležať a boli ste vybratí pre Vašu lojalitu a službu Svetlu.

Mnohí z Vás sa po prvý krát začali prebúdzať v najtemnejších obdobiach Vašej civilizácie a reagovali tak na svoje vnútorné pohnútky. Pracovali na niečom lepšom než bola úroveň na ktorú Ľudstvo spadlo. Ako pionieri Svetla ste začali pracovať na Svetle a povzbudzovali ste ostatné duše aby sa k Vám pridali. Boli to neisté časy plné nebezpečenstiev, ale začali ste s niečím, na čom mohli tí ktorí Vás nasledovali stavať. Výsledkom toho je teraz tak veľa duší čiastočne prebudených a nepotrebujú príliš veľa Svetla aby sa úplne zobudili.

Majte na pamäti, že Boh tohto Vesmíru dávno rozhodol, že tento cyklus sa v tomto prípade skončí víťazstvom pre Svetlo. Tento sľub bol vykonaný mnohými, mnohými nositeľmi Svetla, ktorí dohliadajú na Ľudské záležitosti z vyšších sfér. Takéto bytosti by sa Vám javili ako Bohovia a majú nesmiernu moc, až takú že by dokázali posunúť Zem, ak by to bolo žiadúce. Keď sa dozviete o zmenách ktoré ležia pred Vami, pochopíte aké ľahké je ich implementovať. Pracujú s nami a zaistia, aby bolo prechodné obdobie celkom krátke, aby ste boli čoskoro požehnaní so všetkými výhodami bytia vo vyšších vibráciách.

Vaše vlastné tvorivé sily budú vylepšené, ale pokým sa ďalej nevyviniete existujú obmedzenia ako ďaleko môžete zájsť. Jedna z vecí ktorej si čoskoro budete vedomí je to, ako rýchlo sa zhmotnia Vaše túžby. Už sme Vám hovorili o Vašej prichádzajúcej schopnosti tvoriť silou myšlienok. Avšak do toho času budete mať k dispozícii výhody našich technológií, ktoré budú pokrývať Vaše okamžité potreby ako je jedlo, prístrešie, oblečenie a voľná energia. Časť z toho sme Vám už mohli dať, keby to úmyselne neblokovali Temní.

Už viac nebudete zdržiavaní a akonáhle budeme s Vami, dobehneme stratený čas. V tom čase už bude zabezpečené, že tí čo majú odlišnú agendu nebudú môcť zasahovať do Vášho postupu. To je jedna z našich hlavných povinností, pretože by bolo pre Vás príliš náročné aby ste to spravili sami. My máme zdroje a technológie ako napríklad schopnosť sledovať akéhokoľvek člena Iluminátov a byť prítomní tam kde sa nachádzajú bez toho, aby o tom vedeli. Takto im môžeme zabrániť aby zrealizovali svoje plány, aj keď z karmických dôvodov nemôžeme vždy všetko zastaviť.

V súčasnosti začínajú Ilumináti strácať nápady ako by mohli pokračovať s ich plánmi na svetovú dominanciu. Ako by ste Vy povedali „už to na nich prišlo“ a pozerajú sa do tváre porážky. Je pre nich ťažké akceptovať, že boli tak blízko úspechu a že zlyhali. Dualita im dala príležitosť plánovať ich prevrat po tisícročia a boli ovplyvnení energiami, ktoré nepochádzajú z tejto planéty. Rovnako temnote aj Svetlu bolo dovolené presviedčať duše aby prešli na ich stranu a aj keď ste klesli na nižšie úrovne, neboli ste úplne ani na jednej ani na druhej strane.

Prešli ste cez obdobie kedy ste sa oddávali nízkym vibráciám, ktoré Vás prenášali z jedného života do ďalšieho. V nedávnej dobe sa Svetlo na Zemi stabilizovalo a teraz je dobre zavedené. Zostane to tak a dokonca to zosilnie ako sa budete blížiť k času Vzostupu. Bude to jeden veľký krok vpred, ktorý Vás pripraví na to aby ste začali ďalší cyklus, ale tento krát taký kde je Svetlo dominantnou silou. Vaše výzvy ako také sa budú viac týkať úvah a správnosti činov, keďže zákony ktoré ochraňujú vyvíjajúce sa duše budú stále v platnosti.

Nemajte strach, pretože v čase keď dosiahnete vyšších úrovní z Vás budú Bytosti s vysoko vyvinutou úrovňou vedomia. To je Vaším pasom do Galaxie, kde sa budete môcť slobodne rozhodnúť o Vašej ďalšej ceste. Je toľko veľa rôznych Civilizácií, Rád a Federácií, takže si budete mať z čoho vyberať. Spirituálna evolúcia bude stále Vašim cieľom a v ďalšej úrovni sa budete pripravovať na to, aby ste sa stali Bytosťou Čistého Svetla. Keď dosiahnete tú úroveň, budete sa môcť pohybovať v akejkoľvek forme si zvolíte. Takisto budete schopní úmyselne znížiť svoje vibrácie, čo Vám dovolí navštíviť nižšie dimenzie ak si to budete želať.

Ako často spomíname, keď vzostúpite a stanete sa viac zo Svetla, budete si želať slúžiť iným. Takže Váš čas nebude premrhaný, aj keď si budete môcť zorganizovať svoj život tak, aby zahŕňal aj potešenie. Boh si želá aby ste si vychutnávali svoj život a všetko vytvoril tak, aby ste mohli nájsť uspokojenie na Vašej púti. Práve teraz nemusíte nevyhnutne vedieť ktorou cestou sa vydáte, ale akonáhle budete mať zvýšenú úroveň vedomia, budete sa úplne poznať a budete schopní sa rozhodnúť.

Som SaLuSa zo Síria a verím, že postupne získavate pochopenie toho aká nádherná a vzrušujúca budúcnosť leží pred Vami.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

streda 22. augusta 2012

22.8.2012


SaLuSa  22. august 2012

Môžete si byť istí, že sa niet čoho obávať čo sa týka Temných, pretože sme prekazili mnoho ich pokusov spôsobiť problémy. Zadržiavame ich aktivity už určitú dobu a naším zámerom je v tom pokračovať. Pozerajú sa na dno priepasti zabudnutia a neexistuje pre nich žiaden únik. Ich impérium sa pomaly rozpadá a neexistuje pre nich cesta späť. Avšak napriek tomu podrobne monitorujeme niektorých jednotlivcov, ktorí pre dosahovanie vlastného prospechu stále ovládajú svojich prisluhovačov. Naši spojenci postupujú dobre na všetkých frontoch a mnoho záležitostí by mohlo byť dokončených do konca tohto mesiaca. Medzitým sa Vy prebúdzate oveľa rýchlejším tempom a Vaše povedomie je ďalším dôvodom prečo Svetlo stále narastá na svojej sile.

Keď chápete čo sa deje v zákulisí sme potešení, že máte menej obáv ohľadom meškania s oznámeniami našich aktivít verejnosti. Teraz viete, že cesta k Vášmu Vzostupu pokračuje ako bolo zamýšľané a všetko ostatné je v porovnaní s tým menej dôležité. V pravý čas sa dozviete pravdu o agende Temných a čo sa Vám bude ešte viac páčiť, o detailoch nádherného života ktorý leží pred Vami. Mnohí z Vás už o tom majú dosť vedomostí, ale napriek tomu sa toho dá ešte veľa doplniť čo vytvorí kompletný obraz. Avšak my sa nebudeme sústrediť na negatíva, pretože tieto záležitosti sa stanú súčasťou histórie Vašej civilizácie a budú dostupné pre Vaše hlbšie zváženie v Akášických Záznamoch. Všetko čo sa kedy stalo je zaznamenané so všetkými pôvodnými detailami a akákoľvek časť z nich môže byť znovu prežitá ak si to želáte.

Vieme, že čakanie na významné udalosti ktoré očakávate každým dňom môže byť únavné, ale dočkáte sa svojho dňa zadosťučinenia a vzrušenia. Napokon môžete vidieť dôkazy zmien okolo Vás a ešte viac sa toho deje čo nie je zjavné. Zatýkania skorumpovaných predstaviteľov sa šíria a niektorí už utekajú a snažia sa vyhnúť následkom. Nezáleží na tom aké kroky urobia aby sa vyhli spravodlivosti, lebo v skutočnosti sa niet kam skryť. Takže prosím Vás neplytvajte svojou energiou na to aby ste sa hnevali na týchto jednotlivcov. Vaša budúcnosť je oveľa dôležitejšia ako tá ich a na toto by ste sa mali sústrediť. Nie je to tak, že by ste okamžite do nej nezapadli, ale celý zážitok bude oveľa viac vzrušujúci a zrozumiteľný.

Ako vstupujete do finálnych týždňov, dáme Vám viac detailov o tom ako sa pripraviť na zmeny, ktoré Vzostup prinesie. Avšak nie je to nič čo by Vám spôsobilo akýkoľvek stres alebo nepohodlie. Bude to ako vystúpenie z Doby Temna do krajiny snov, kde je všetko pripravené pre Vašu spokojnosť a šťastie. Nebude to úplné a bude si to vyžadovať ešte niektoré zmeny, ale všetky aspekty doterajšej driny budú odstránené tak, aby bol život čo najradostnejším. Zostalo už len veľmi málo času, ktorý sa stále zrýchľuje, takže sa snažte udržať svoje sústredenie na skvelú budúcnosť, ktorá Vás čaká. Bude to ďaleko presahovať všetko čo si môžete predstaviť a možno prídete na to, že Vaše osobné zmeny budú najprijateľnejšie.

Presunúť sa z Vášho súčasného fyzického tela k telu, ktoré má vyššie vibrácie bude skvelý pocit. Byť oslobodený od všetkých bolestí často spojených s tým súčasným telom bude tak pozdvihujúce. Úroveň do ktorej sa presuniete má také vysoké vibrácie, že Vaše telo nebude schopné prenášať nič menej ako dokonalosť toho ako ste boli pôvodne navrhnutí. Vaše povedomie bude pozdvihnuté a vnímanie vecí sa zostrí. Telo už viac nebude trpieť únavou tak ako teraz a následne nebudete potrebovať dlhý spánok. Môžete použiť regeneračné opatrenia ak ich budete potrebovať, ale takisto sa budete nabíjať priamo zo samotného prostredia v ktorom budete.

Vaše súčasné nízke vibrácie a tie okolo Vás sú v skutočnosti veľmi ťažké a potrebujete spánok na obnovu Vášho tela. Avšak ako bunky Vášho tela pokračujú v premene na kryštalické, Vaše telo sa prispôsobí svojmu novému formátu. Dôsledkom bude kratšia potreba spánku na obnovu, čo si už niektorí z Vás všimli. V skutočnosti prestanú byť spánkové cykli pravidelné a zistíte, že dokážete existovať s oveľa menším množstvom spánku. Podobná zmena tiež nastáva ohľadom Vašich stravovacích návykoch. Stačí Vám menej a Vaša voľba jedla sa obráti k tomu čo je čerstvé a bez pridaných chemických látok a dochucovadiel.

Vaše telo je chrám a keď sa oňho dobre staráte, bude Vám dobre slúžiť a chorobu zažije len niekedy, ak vôbec. Ak ho kŕmite nezdravým jedlom bude nezdravé, dokonca aj keď to trvá určitý čas kým sa to prejaví. Môžete byť mladí a zdraví, ale neustále zlé zaobchádzanie s Vaším telom si napokon vyberie svoju daň. V staršom veku budete náchylní na kolaps Vašich hlavných orgánov a bude pre ne ťažké zotaviť sa. Dobrou správou je, že ako pozvihujete svoje vibrácie, ste menej priťahovaní k ťažkým jedlám akým je červené mäso. Nasledujte reakcie svojho tela na to čím ho kŕmite a čoskoro zistíte ako sa oňho starať s citom a vo Váš prospech.

Myslite na to čo od života chcete a vedzte, že nájdete viac šťastia a uspokojenia keď sa o seba správne staráte. Siaha to až k tomu čím sa zaoberá Vaša myseľ, pretože niektorí z Vás sa vybrali nezdravou cestou, ktorá jednoducho znižuje Vaše vibrácie. To opäť priťahuje podobné vibrácie a existuje pravdepodobnosť, že klesnete ešte nižšie a tým zmaríte akúkoľvek šancu, ktorú ste mohli mať aby ste sa pozdvihli načas pred Vzostupom. Vieme, že to vyzerá tak, že niektoré duše sa jednoducho nezaujímajú o to čo sa s nimi deje a zjavne potrebujú veľa pomoci. Ako sme Vám často pripomínali, bez ohľadu na okolnosti v akých sa nachádzate, vždy máte k dispozícii nablízku pomoc. Takže o ňu prosím požiadajte a ona sa k Vám nejakou formou dostane, ale neočakávajte, že sa tak musí stať okamžite.

Som SaLuSa zo Síria a viem, že všetci ste prežili toľko životov na Zemi, že by ste už mali byť schopní profitovať zo svojich skúseností. Choďte do svojho vnútra a počúvajte svoje vyššie Ja a dostanete dobré rady, ale musíte na ne dbať ak sa chcete pozdvihnúť. Na jednej strane ostáva málo času, ale stále je ho dostatok na to aby ste sa rozhodli pre zmenu a stali sa tým, kým naozaj ste – nádhernou dušou nekonečnej lásky. Prajeme Vám všetko dobré.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

pondelok 20. augusta 2012

20.8.2012


SaLuSa  20. august 2012

Najväčším objavom pre Vás bolo to, že úrovne Vášho vedomia veľmi výrazne vzrástli za posledných pár rokoch. Vedomosti sú užitočné, ale samy o sebe nie sú vstupenkou k Vzostupu. Prostredníctvom žitia podľa svojej najlepšej predstavy ktorú o sebe máte, si stanovujete ciele stať sa tým, čo je Vaším osudom. Tiež pomáhate zvyšovať úrovne Masového Vedomia a to priťahuje ešte viac duší, takže na konci mnoho z Vás vzostúpi. Tiež zistíte, že sa viete povzniesť nad príťažlivosť nižších energií. Nie sú už viac Vašou súčasťou, ak hľadáte vyšší prejav seba samého. Čo Vás uspokojovalo v tomto živote nie je už viac nevyhnutne napĺňajúce, pretože ste sa stali citlivejšími k tomu čo vytvára nesúlad alebo nespokojnosť.

Budete sa ďalej odpájať od nižších vibrácií a to môže tiež ovplyvniť charakter Vášho priateľstva s ostatnými ľuďmi. Budete hľadať tých, s ktorými zažijete harmóniu a môžete sa deliť o pohľad na život. Budete chápať, že to je prirodzené rozdelenie, pretože sa budete ľahšie deliť o svoju radosť a šťastie s podobnými. Tretia dimenzia dlho vyzdvihovala „radosti“ drog, alkoholu a sexu, ktoré sa všetky pri nadmernom užívaní stali vysoko návykové a znižovali Vaše vibrácie. Temní sú si toho vedomí a podporujú takéto záľuby, pretože Vás to odvádza od skutočných problémov vo Vašom živote, na ktoré by ste sa mali sústrediť. Samozrejme, že ste prišli do tohto života zažívať, ale mnohí z Vás sa zablokovali v nižších aspektoch a neposúvajú sa ďalej.

Ako už teraz viete, podobné sa navzájom priťahuje a posúvate sa bližšie k tým dušiam, ktoré sú veľmi pravdepodobne na podobnej úrovni ako Vy. Často máte voľbu či sa navzájom ešte viac stiahnete dolu alebo jeden druhého pozdvihnete. Prirodzene, často sú v tom zainteresované karmické záležitosti, ale pre každú dušu čo „spadla“ vždy existujú možnosti vrátiť sa. Nikdy sa na seba nepozerajte ako na nehodných alebo že Vám už nič nepomôže, pretože pomoc je vždy tu, ak urobíte ten prvý krok k Vášmu opätovnému pozdvihnutiu. V týchto konečných časoch si na seba mnoho duší vzalo niekoľko výziev, aby boli pripravení vzostúpiť. Je to finálne čistenie karmy nazbieranej po mnohé životy a niekedy musíte byť silní, aby ste ju vyčistili. So Vzostupom na pamäti je toho hodná každá vynaložená námaha.

Budete cítiť kedy ste prekonali svoje výzvy, pretože náhly pokoj vstúpi do Vašich životov a prežijete veľkú úľavu ako keby ťažká záťaž odpadla z Vašich pliec. Často to sa to týka iných duší, s ktorými musíte uzatvoriť mier a neboli ste schopní sa pohnúť ďalej, pokým nebol dosiahnutý akt odpustenia. Odsuňte posudzovanie bokom a odpustite a zabudnite, pretože lekcie z toho zostanú s Vami, takže budete pokračovať v učení sa z tejto skúsenosti. Pozerajte sa na život ako na hru a uvedomte si, že akonáhle padne opona, všetci sa znovu stanete priateľmi. V budúcnosti takéto problémy nebudú existovať, pretože dimenzia v ktorej budete je plná harmónie a rovnováhy.

S Vašim Vzostupom, ktorý sa veľmi rýchlo približuje pamätajte, že nie je závislý na fyzických zmenách na Zemi, ale existujú nevyhnutné kroky, ktoré musia byť spravené ak má byť Matka Zem pripravená pre jej vlastný Vzostup. Vzostup stále prebieha a nemôže byť zastavený, je to proces Galaktických rozmerov, v ktorom máte napriek tomu dôležitú úlohu. Akonáhle sa posuniete dopredu, všetko ostatné potom môže urobiť to isté a môžete sa na to pozerať ako na posledný chýbajúci kúsok skladačky. A preto sa Vesmírne Bytosti z celého Vesmíru zhromaždili, aby boli svedkami Vášho Vzostupu.

Rôzne akcie postupujú a my monitorujeme ako sa vyvíjajú. Buďte si istí, že čokoľvek potrebuje byť dokončené pred Vzostupom bude, dokonca aj vtedy ak by sme mali hrať väčšiu úlohu ako sme si pôvodne mysleli, že bude potrebné. Riadime sa božími pokynmi aby sme Vám pomohli byť pripravení v príslušnom čase a spolupracujeme s mnohými Vyššími Bytosťami. Žiaden zdroj nechce aby ste to všetko robili sami a vždy to mala byť tímová práca. Napokon striedavo sme boli s Vami po tisícročia, hlavne aby sme asistovali Matke Zemi. So zánikom Lemurie a Atlantídy si môžete domyslieť, že boli časy kedy bola naša expertíza vyžadovaná.

Vaša civilizácia nemala nevyhnutne isté, že ukončí svoj cyklus bez katastrofy a niekoľkokrát sa priblížila k svojmu vyhubeniu. V skutočnosti ste robili to čo robili predchádzajúce civilizácie a vyzbrojili ste sa silou a zbraňami hromadného ničenia. Vyplýva to z nedocenenia aké nebezpečné nukleárne zbrane sú a z toho, že vedecké bratstvo experimentovalo skôr ako chápalo dôsledky, ktoré by mohli nastať. Keď vybuchla prvá atómová bomba Vaši vedci vedeli, že to má potenciál zničiť celý svet, ale aj tak pokračovali. Za normálnych okolností si musíte prežiť hlúposť svojej tvrdohlavosti, inak by ste sa nepoučili z ničoho čo robíte. Avšak keď Vaše činy ohrozili iné civilizácie, museli sme zasiahnuť.

Začiatok Vášho Jadrového Veku bol pre Vesmír jasným signálom, že ste schopní zničiť nielen seba, ale aj Matku Zem. Tentokrát takáto možnosť nebola dovolená, pretože všetky duše mali dostať možnosť vzostúpiť. Vieme, že keď sa pozeráte okolo seba ste presvedčení, že niektoré duše si nie sú vedomé toho čo sa stane. Avšak ubezpečujeme Vás, že predtým ako sa inkarnovali do tohto obdobia v čase, si bola každá duša vedomá aké je dôležité. Dokonca aj keď si niektoré duše zvolili nevzostúpiť, aj tak chceli zažiť tie energie. To je dôvodom, prečo si nemusíte robiť starosti o ostatných, pretože sa dostanú presne tam, kde majú byť na základe svojej vlastnej voľby.

Som SaLuSa zo Síria a spomeniem, že máme v pláne odmaskovať viacero našich lodí, aby ste si boli vedomí toho, že naša veľká flotila je všade okolo Vás. Čo uvidíte sú členovia Galaktickej Federácie Svetla ako sa pripravujú na to, že sa ukážu ešte otvorenejšie. Z našej strany je to akt priateľstva, ktorý je vykonávaný s naším požehnaním pre Vás všetkých.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

piatok 17. augusta 2012

17.8.2012


SaLuSa  17. august 2012

Určite viete, že sme po dlhý čas pracovali na viacerých problémoch, ktoré zadržiavali postup. Možno sme aj my podcenili aké obtiažne niektoré z nich boli, ale teraz vidíme, že naši spojenci sú na pokraji vykonania prevratného skoku vpred. Zdržíme sa detailov, ale tento krát to bude príliš veľké na to, aby sa to utajilo a médiá to nebudú schopné ďalej ignorovať.

Vývoj vo finančnom sektore ukáže, že nech spravia čokoľvek, nie je možné sa vrátiť k starým spôsobom a budú musieť akceptovať rozsiahle zmeny. Dostali sme sa do bodu, kedy je pre veľké banky jedinou odpoveďou akceptovať nový systém, ktorý je pripravený na zavedenie. Nedá sa spraviť nič čo by im pomohlo oživiť starý systém, ktorý sa čoskoro stane nefunkčným. To bude pre našich spojencov zeleným signálom aby začali a predstavili nový systém.

Aj ďalšie záležitosti rapídne vrcholia a aby sme umožnili vládne zmeny tlačíme na našich spojencov, aby raz a navždy odstránili tých, ktorí Vám neslúžia. To pokračuje rýchlejším tempom a môžete o tom získať predbežné informácie zo zdrojov, ktoré nie sú naše. Avšak nech sa to vyvinie akokoľvek, budú to dobré správy ktoré ukážu, že sa toho dialo veľa o čom ste nevedeli. Našim želaním je, aby o všetkých aktivitách mala verejnosť prehľad, aby ste v budúcnosti presne vedeli, na čom ste.

Po veľmi dlhú dobu sme museli držať detaily v tajnosti a dokonca aj teraz sme ešte opatrní v tom, čo prezradíme. Ide o to, aby sme si naše plány udržali pre seba tak dlho ako sa dá, aby sme zabránili zasahovaniu do nich zo strany tých, ktorí sú stále lojálni Iluminátom. Niektorí sú voči nim samozrejme zviazaní korupciou alebo vydieraním a stále sa boja následkov, ak by ich neuposlúchli. Avšak my sme ich pozvali, aby sa k nám pripojili a zaručili sme im azyl, aby neboli v nebezpečí. To neznamená, že im prejdu ich zločiny, ale to nie je záležitosť, ktorou sa budeme my zaoberať a je najlepšie to nechať na vyššie sily. Pretože spravodlivosť je vždy vykonaná, nie je dôvod míňať Vašu energiu na to, že sa budete obávať o výsledok.

Máte právo aby ste vedeli kto a čo bolo za príšernými zločinmi proti ľudskosti. Táto vedomosť je pre Vás aj lekciou, v opačnom prípade by ste ťažko akceptovali, že ste kolektívne umožnili aby sa to stalo. V mnohých prípadoch ste efektívne dali svoj súhlas tým, že ste tomu nezabránili. Avšak Temní sú veľmi manipulatívni a zákerní, pretože v opačnom prípade by neboli schopní vykonať alebo dosiahnuť toho, aby im tie zločiny prešli. Tak isto to vyžadovalo rozsiahlu konšpiráciu s tými, ktorí vykonávali ich príkazy. Dualita Vás určite naučila veľa ťažkých lekcií, ale tak isto veľa krásnych, pretože v žiadnom prípade nebola jednostranná. Teraz sa toto obdobie končí a Vy sa môžete vrátiť do Vašej skutočnej reality.

Ako sa pravda odhaľuje, spojí to ľudí v otázke ich pochopenia toho čo Boh je alebo nie je. Pravda už ďalej nebude môcť stáť bok po boku s tým čo je nepravdivé a zistíte, že mnohí učitelia pozmenili svoje slová aby vyhovovali ambíciám tých, ktorí Vás túžili kontrolovať. V skutočnosti to ešte prikrášlili aby podporili svoju vlastnú interpretáciu. Žiadne učenie v skutočnosti nie je lepšie ako druhé aj keď niektoré presnejšie vysvetľujú čo je Boh. On/Ona nemá formu človeka alebo jednotlivca, ako by ste to mohli chápať. Boh je samotná podstata, energia v rámci ktorej všetko existuje. Boh je Láska a je všemocný a je Otcom/Matkou všetkého života. Uznávame ho ako Zdroj a vzdávame mu vďaku ktorá mu náleží za všetko čo máme, za tú najvzácnejšiu vec, ktorou je samotný život.

V prípadoch keď ste, ako by ste Vy povedali, zišli z cesty, neobávajte sa následkov. Dualita má za účel získavanie skúseností a spirituálny rast a tým, že ste stratili kontakt s Bohom, ste šli svojou vlastnou cestou a spoliehali ste sa na Vaše svedomie aby Vás viedlo. Nanešťastie človek mal vždy stádový inštinkt a väčšinou nasledoval vodcu a bol vedený ďaleko od Svetla a Pravdy. Teraz ste sa znovu pozdvihli, zahodili ste okovy Temných a vraciate sa do Svetla. To pritiahlo pozornosť tých ktorí Vás vedú, pretože teraz reagujete na ich prítomnosť a „počujete“ ich rady a reagujete na ich výzvy. Ak ste si toho neboli vedomí, skúste v tichosti sedieť a relaxovať a s najväčšou pravdepodobnosťou začnete konverzáciu s Vašimi Radcami a Vyšším Ja.

Tým, ktorí sa stále pripravujú na Vzostup radíme, aby držali svoju energiu vo svojej blízkosti a nemíňali ju na situácie, ktoré boli emocionálne rozvírené činnosťami Temných. Je veľmi ľahké sa nahnevať nad ich činmi a ak ste dosiahli určitú úroveň ovládania dokážete sa tomu vyhnúť, čo bude pre Vás najlepšie. Zostávajte pokojní, pretože budete mať množstvo príležitostí byť šťastní a radostní, keď Vám bude odhalená budúcnosť. Vzdajte sa starých spôsobov a žite tak, ako si predstavujete aký bude život po Vzostupe. Bude to jedno z najšťastnejších období aké ste kedy zažili a toto obdobie a tie pred ním sa budú zdať len ako zlý sen. Pripravte sa na náhle zmeny, ktoré čoskoro vstúpia do Vášho života a ktoré potvrdia, že sa pohybujete preč od dedičstva duality a preč od Iluminátov, ktorí ju zneužili na vlastné účely.

Veľakrát ste sa pýtali prečo to jednoducho neukončíme, ale musíme povedať, že to nie je možné pokiaľ na to nedostaneme Božie povolenie. Často sme spomínali, že dávame pozor aby sme do toho nezasahovali, pretože dualita je experiment. Cieľom bolo zistiť čo budete robiť ak budete oddelení od Boha a každý jeden z Vás sa toho zúčastnil dobrovoľne. Odmenou pre by Vás bola získaná skúsenosť, ktorá by urýchlila Vašu evolúciu viac ako čokoľvek čo by prebiehalo normálnym spôsobom. To znamenalo, že ste museli byť zodpovední za Vaše činy, takže ak by sme zasiahli, znamenalo by to, že by sme Vám túto zodpovednosť vzali. Musíme Vám povedať, že nám bola rozšírená právomoc, aby sme mohli vziať niektoré situácie do vlastných rúk.

Som SaLuSa zo Síria a som blízko s našou láskou pre Vás všetkých.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

štvrtok 16. augusta 2012

15.8.12


SaLuSa  15. August 2012

Vstupujeme do záverečných fáz príprav na Vzostup a to si vyžaduje veľké množstvo spolupráce zo strany našich Spojencov. Rozobratie pavučiny korupcie a korporácií, ktorá bola posilňovaná Iluminátmi bola mamutia úloha a stále pokračuje. Uvedomte si, že plán Temných bol založený pred viac ako 200 rokmi a jeho chápadlá prenikli skoro do každej stránky Vašej existencie. Ako rakovina sa rýchlo šíril až sa dostal do bodu, kedy ho bolo veľmi obtiažne celkom eliminovať, ale boli sme schopní to zastaviť. Naši spojenci využili podmienky, ktoré Temní vytvorili a obrátili ich proti nim, čím vážne oslabili ich mocenskú štruktúru.

Odstraňovanie mnohých popredných členov Iluminátov pokračuje a vo všeobecnosti to smeruje k tomu, že budú odstránení aj ďalší, ktorí sú ich pešiakmi v politických a Vládnych kruhoch. Prebieha to dobre a otvorí to možnosti posunúť sa bližšie k Odhaleniu a tiež sa zorganizovať pre dosiahnutie pokroku v ďalších projektoch. Verte nám Drahí, pevne stojíme za tými čo nesú zodpovednosť za rozbehnutie vecí. Všetci si vydýchneme, keď nás konečne uvidíte ako s Vami otvorene pracujeme. Jeden aspekt Vášho pozdvihnutia postupuje bez ohľadu na akýchkoľvek aktivitách na zdržiavanie Vášho postupu a to je množstvo Svetla, ktoré prijímate. Prúdi na Zem z mnohých zdrojov, z ktorých mnohé sú mimo Vašej slnečnej sústavy. Prechádzate Galaktickou transformáciou obrovskej sily a práve začínate pociťovať tie zmeny.

Na úrovni Vašej dennej rutiny sa dá pochopiť ak si myslíte, že sa toho deje len veľmi málo. To je ďaleko od pravdy a mnohé Bytosti mimo Zeme sú zainteresované v jednom z najvzrušujúcejších dobrodružstiev, ktorých sa kedy zúčastnili. Je to tak, že Váš Vesmír si je vedomý obrovskej dôležitosti toho čo čoskoro zažijete. Ak by ste si skutočne uvedomili čím ste prešli, veľmi by ste sa nezaťažovali tým, čo by sme nazvali malými detailami. Samozrejme tie sú pre Vás dôležité, ale nič nie je dôležitejšie ako Váš terajší Vzostup. Takže prosím udržujte Vaše neochvejné sústredenie na to kam smerujete a nechajte detaily na nás a my Vás nesklameme.

Ako prijímate viac Svetla budete zisťovať, že Vaša úroveň vedomia rastie. Na fyzickej úrovni môžete niekedy pociťovať akoby ste kráčali vo vzduchu, dokonca aj závrate. To prejde a budete si skutočne vedomí väčšieho mieru vo vnútri a budete si tak istí svojou budúcnosťou, že budete vynikať ako niekto, kto žiari láskou. Emócie budú pokojné a ľahko ovládateľné, ale zažijete hlboký pocit šťastia a radosti len z toho, že ste na Zemi práve v takomto významnom čase. Je to aj podvedomé uvedomenie si, že ste sa napokon pozdvihli z duality a ona už nemôže mať na Vás žiadny vplyv. Dosiahli ste svoj cieľ a vyhrali ste boj o to, aby ste cez to prešli s Vašim Svetlom jasne svietiacim.

Myslite vo veľkom a myslite na Vzostup, pretože je to najfantastickejšia skúsenosť, ktorú budete mať a budete si z toho pamätať každú sekundu. Každá duša má rovnakú možnosť sa pozdvihnúť, takže sa prosím nebojte o tých okolo Vás, ktorí neprejavujú žiaden záujem. Budú mať ešte poslednú šancu vzostúpiť a nemôžete presne vedieť čo ich zobudí. V každom prípade budú nasledovať kurz, ktorý je pre nich ten správny a budú mať ďalšie životné skúsenosti, ktoré ich budú držať na ceste vývoja. Pomáhajte ľuďom ako sa len dá ak máte možnosť tak robiť, ale nevnucujte im svoje presvedčenia, pretože akokoľvek sa to môže zdať nápomocné, môžete spôsobiť viac škody ako úžitku. Duše rastú rôznou rýchlosťou a žiadni dvaja z Vás nie sú úplne rovnakí. Nechajte ich nech si nájdu svoju vlastnú cestu a vedzte, že majú Radcov tak ako Vy, ktorí s nimi na tom pracujú.

Ako zisťujete, existuje mnoho zdrojov, ktoré obracajú pozornosť k tomu čo pre Vás budúcnosť naozaj znamená. Je to napokon len krátky čas predtým ako vzostúpite a bude potrebné aby ste vedeli čo očakávať. V súčasnosti sa žiaden zdroj nepokúša pokryť každý aspekt zmien, ale každý Vás striedavo informuje o tom čo zažijete v najbližšej budúcnosti a ihneď po Vzostupe. Starým technológiám už dávno vypršala doba ich užitočnosti a musia uvoľniť cestu pre veľký pokrok, ktorý Vám bol doposiaľ upieraný. Ako už viete veľa z nich je založených na voľnej energii, ktorá je všade vo Vesmíre. Nezáleží na tom koľko jej spotrebujete, nikdy sa nemôže minúť, ľahko sa získava a uvádza do prevádzky.

Ďalšia veľká zmena zabezpečí, že všetky zariadenia ktoré produkujú znečistenie budú nahradené takými, ktoré neškodia. Znečistenie nepoškodilo len Vašu pôdu, ale aj vzduch a oceány. Vy a ostatné formy života trpeli chorobami alebo smrťou ako dôsledkom znečistenia a zem sa stala otrávenou. Bude tu čistá a zdravá voda, čistý vzduch a pôda ktorá bude očistená od jedovatých chemikálií a všetkého druhu odpadu. Matka Zem musí byť navrátená do jej panenskej podoby, po tom ako po tisícročia dovolila Človeku žiť na svojom povrchu. Napokon, všetky oblasti ktoré boli znečistené negatívnymi energiami tiež budú obnovené, pokým nezostane nič iné len vyššie vibrácie.

Galaktická Federácia Svetla sa dobre pripravila na nadchádzajúci čas a urobila audio prezentácie, ktoré Vám umožnia jasné pochopenie toho čo sa stane. Už teraz máte celkom dobrú predstavu, ale chceme rozšíriť Vaše vedomosti aby ste sa cítili počas zmien pohodlne. Rýchlosť ako sa udejú zabezpečí, že sa nebudete nimi cítiť prevalcovaní. Dokonca aj pozdvihnutie vibrácií Zeme vyústi do určitého stupňa očistenia, pretože nižšie energie budú premenené prostredníctvom molekulárnych zmien. Naše technológie nám do veľkej miery umožnia operovať priamo z našich lodí, ktoré sú umiestnené okolo Vašej Zeme. Skutočne už dlhý čas takto pracujeme, aby sme udržali veľké znečistenia vo Vašich oceánoch na nízkej úrovni.

Som SaLuSa zo Síria a ďakujem Vám za Vašu trpezlivosť, ktorá bude dobre odmenená. Sme Vašimi priateľmi, podľa toho sa k Vám budeme aj správať a podelíme sa s Vami o veľa radostného, čo zahrňuje aj niektoré výlety v našich lodiach. Pokračujte a vedzte, že my a mnoho ďalších duší je s Vami a milujeme každého z Vás.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

13.8.12


SaLuSa  13. August 2012

Olympiáda sa skončila bez akýchkoľvek incidentov, aj keď Temní mali iné plány. Úžasné predstavenie, ktoré sa ukázalo byť príležitosťou kedy sa národy stretávajú spojilo ľudí a ukázalo, že ako druh môžete žiť bok po boku v mieri. Pozitívna energia, ktoré toto stretnutie vygenerovalo sa spojila so Svetlom po celom svete a posunulo Vás to o krok dopredu bližšie k Vzostupu. Obdobie intenzívneho Svetla, ktoré čoskoro začne, bude stavať na tom čo už existuje a Vaše úrovne vedomia sa značne rozšíria. Drahí, ste jasne na ceste k Vzostupu a jedinou osobou ktorá môže zastaviť Váš posun ste Vy. Ako sa stávate imúnni voči nižším energiám, vidíme pred Vami nádhernú cestu, ktorá Vás vedie priamo do ďalšej dimenzie. Nie je dôvod ohliadať sa späť, pretože je toho tak veľa na čo sa môžete tešiť.

Odhliadnuc od toho čo sa deje okolo Vás pamätajte, že Váš vlastný postup stále pokračuje dopredu a nič Vám nezabráni dosiahnuť Vzostupu. Avšak my máme svoje záväzky voči Vám a súrime rôzne akcie, ktoré vytvoria most čo Vás povedie do Nového Veku. Máme určité ciele ako napríklad Odhalenie a tie vytvoria podmienky potrebné na to aby sme Vás pozdvihli. Teraz musíme počkať na správny čas, pretože pri takýchto život meniacich odhaleniach je vždy dôležité využiť tú najlepšiu príležitosť začať. Avšak znovu zopakujeme, že žiadny odklad oznámenia Odhalenia nebude zdržiavať Váš postup.

Ukázali sme sa na Olympiáde, aj keď to nebolo nič výnimočné s prihliadnutím na to, že teraz sme často vídaní na Vašej oblohe. Plné Odhalenie bude v skutočnosti poslednou kvapkou pre Iluminátov, pretože to odhalí veľký rozsah ich utajovania, dokonca až do takej hĺbky, že odstránili ľudí čo sa vyhrážali, že prezradia ich tajomstvá. Naviac spojí sa to aj s ich vlastným vývojom Vesmírnych Lodí, čo sa stane všeobecnou vedomosťou. Keď sa to zverejní, prinesie to tie najúžasnejšie odhalenia o ich Vesmírnom Programe a obrovskom utajení ktoré znamenalo, že Vám boli odopreté výsledky ich výletov na Mesiac a Mars.

Ako pravda vychádza na povrch, prinúti to vládne a armádne autority aby povedali pravdu o svojich častých kontaktoch s mimozemšťanmi, pričom Vám zatajovali, že sa s nimi vôbec stretli. Napríklad skutočné fakty o havárii v Roswelli sa stali verejne známe, ale stále viete málo o tom, čo sa stalo s mimozemšťanmi, ktorí boli toho súčasťou. Takže Odhalenie je tak dôležitá záležitosť, že ju prinajmenšom neberieme na moc ľahkú váhu a keď odkladáme čo máme v pláne, máme na to dobré dôvody. Celá táto záležitosť siaha do tak veľkého množstva oblastí Vášho života. Spätné inžinierstvo havarovaných strojov Vám síce pomohlo mnohými spôsobmi, ale paradoxne to bolo v tajnosti použité na vyvíjané vojenských systémov, na použitie proti Vám. A takisto tam je zneužívanie bohatstva Vašich krajín na financovanie mimoriadne tajných masívnych projektov, ktoré mali väčšinou za účel zvýšiť moc Iluminátov a ich kontrolu nad Vami.

Stále platí, že berieme veci do vlastných rúk, ale možno teraz chápete o čo ide a že pre nás, ani pre akéhokoľvek vysokopostaveného úradníka nie je žiadna maličkosť ohlásiť Odhalenie. Ukončí to čierne operácie, ktoré boli často namierené proti iným krajinám so zámerom spôsobiť rozpory a občianske vojny. Toto sú zbrane tých, ktorým veľmi málo záleží na Vašich životoch a ktorí majú v pláne zredukovať svetovú populáciu. Toto zlo preniklo hlboko do Vašej spoločnosti a pravda nemôže byť dlhšie utajovaná. Koniec tyranie a tých, ktorí sú za ňu zodpovední sa blíži a my s našimi spojencami pracujeme veľmi usilovne aby sme priniesli úspešný záver našej snahy zverejniť pravdu.

Rozdiel medzi súčasnosťou a obdobím vedúcim k súčasnosti je taký, že sme tlačili na oficiálne zverejnenie Odhalenia. Oprávnene sme verili, že to bude mať väčšiu váhu ako keď to príde od nás a stále uprednostňujeme takýto priebeh. V konečnom dôsledku Vy viete, že sme tu s Vami a kúsok po kúsku sa uvoľňujú cesty vedúce k Odhaleniu, ktoré je neodvratné pre tlak, ktorý je vyvíjaný na Vašich Vodcov. Takže Vás prosíme aby ste umožnili aby sa udalosti udiali tak, aby boli prospešné pre všetkých ľudí. Samozrejme nastane moment, kedy budú musieť byť určité fakty zverejnené a ak na ne nebudú niektorí ľudia pripravení, nebude to kvôli nedostatku snáh pripraviť ich na to. Celý proces osvietenia ohľadom nás a našej prítomnosti prebiehal po mnohé roky a v podstate všetci ste si prežili Kozmický Vek a oboznámili ste sa s ním.

Ako ľuďom svitá pravda o Vašej realite, budú hľadať odpovede a tu môžu vyniknúť Pracovníci Svetla vysvetľovaním toho čo sa deje. Dokonca aj tí, ktorí sú už osvietení majú zdroje ešte väčších vedomostí, ktoré sa práve objavujú. Ak ste na ne pripravení, buďte si istí, že Vaši Radcovia zariadia, aby ste na ne nejakým spôsobom narazili. Oni sú, ako vy hovoríte, Vaši neoslavovaní hrdinovia, ktorí nehľadajú uznanie za svoje služby Vám. Ak ale vnímate ich prítomnosť, potešia sa ak oceníte čo pre Vás spravili. V živote máte množstvo toho, čo voláte náhodami, ktoré sú pre Vás prospešné. Určite sú za nimi oni a niekedy sa jedná o otázku života a smrti. Avšak nesmieme zabúdať, že Vaši Anjeli sa o Vás tiež starajú a ak je to nevyhnutné, vedia vykonať aj „zázraky“ ak je to to, čo je potrebné.

Som SaLuSa zo Síria a som potešený, že naše aktivity Vám priniesli relatívne mierové obdobia vo Vašich životoch. Máme zámer aby to tak pokračovalo a nakoniec podnikneme kroky na to, aby bol zabezpečený trvalý mier na Zemi. Radi by sme odstránili tie aspekty Vašich životov, ktoré nemajú miesto vo vyšších dimenziách. To tvorí časť čistenia, ktoré sa už začalo a naplno sa rozbehne veľmi skoro. Všetko čo Galaktická Federácia Svetla potrebuje je spolupráca Vašich úradov, aby bola naša práca oficiálne uznaná. To by mohlo byť prvou časťou Odhalenia, ktoré nám umožní väčší kontakt s Vami, čo máme stále v pláne.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

10.8.12


SaLuSa  10. August 2012

Energie okolo Vás sa urýchľujú na nové maximá a tí z Vás, ktorí ste na ne citliví pocítite veľké pozdvihnutie. Bude to pokračovať po celý čas až do Vzostupu, kedy budete plne pripravení Vzostúpiť. Tá úžasná cesta po ktorej ste prešli v dualite počas stoviek životov sa blíži k záveru. Každá duša má možnosť opustiť ju a je dobré sa na Vzostup pripraviť. Mnohí žili svoje životy s dobrými úmyslami voči druhým a často sa o nich hovorilo, že majú zlaté srdcia. Aj oni budú pozdvihnutí, pretože Vzostup nemá nič priamo spoločné s náboženstvom, aj keď niektoré duše ktoré tomu budú oddané budú mať božie spôsoby.

Mnoho krát sme sa o Vás všetkých vyjadrovali že ste Jedným a keď dokážete akceptovať že je to tak a budete sa ku všetkým chovať ako k sebe samým, ste na dobrej ceste do Svetla. Temní opustili svoje Svetlo aby šírili chamtivosť namiesto podelenia sa, ľahostajnosť voči druhým a problémy namiesto súcitu a lásky. Vytvárali nepriateľov tam, kde žiadny neexistujú a démonizovali náboženstvá tak, že si navzájom idú po krku. Keď odhalíte, že úmyselne plánujú vytvárať chaos, budete sa schopní odpútať od ich energií a vliať svoje Svetlo do temných oblastí, čím ich premeníte.

Vytvorte okolo seba stav, ktorý pozdvihuje Vaše energie tým, že budete priťahovať len to čo je dobré a čisté. To sa týka toho čo čítate, hudbu ktorú počúvate, čo si vychutnávate a čo Vám spôsobuje v živote pôžitok. Napríklad mnohé filmy a televízne relácie sú zámerne vytvorené, aby Vás rozrušovali a zaplnili Vaše mysle negatívnym konaním a obrazmi. Majú za úlohu postupne Vás naprogramovať svojím obsahom tak, že Vám postupne zoberú zmysel pre to čo je správne a čo nie. Je to preto aby ste sa stali necitlivými voči zabíjaniu a ničeniu a aby ste neprotestovali, keď sa to stane Vašou realitou. Ako môžete nájsť mier vo vnútri a navonok, keď na Vaše mysle neustále útočia takéto negatívne obrazy. Buďte viac vyberaví a vychutnávajte si v živote veci, ktoré sú založené na šťastí, radosti a láske.

Po veľmi dlhú dobu ste boli vystavení rôznym formám negativity, až kým sa stala takmer prijateľnou. To bolo samozrejme zámerom Temných, ale nemôžu Vám to vnútiť, pokiaľ im to nedovolíte. Nemusíte sa nevyhnutne sami osobne zapájať do odporu proti nim, ale namiesto toho presadzujte životný štýl, ktorý Vás privedie do Svetla a pozdvihne Vás ďaleko za ich nízke energie. Dá sa to spraviť, ale vyžaduje to silu vôle a schopnosť postaviť sa za svoje princípy. Nemusíte nasledovať ostatných len preto aby ste boli spoločenskí, ale môžete si stanoviť vlastné princípy správania.

Drahí nekážeme Vám, pretože v konečnom dôsledku ste sami zodpovední za Vaše činy. To čo robíme je, že Vás vedieme aby ste mohli dosiahnuť prežitie šťastného a napĺňajúceho života, aby ste sa mohli prirodzene posunúť na cestu Vzostupu. Nemusíte byť svätcom, ale žite podľa svojej najlepšej predstavy toho, čo znamená žiť dobrý život. Neznamená to, že máte ísť do extrémov, robte len to čo môžete aby ste žili vo Svetle a pomáhali Vaším súputníkom. Ak by ste to vedeli spraviť všetci, akým nádherným miestom by bol svet a nie je to žiadna nereálna fantázia, pretože so Vzostupom sa Vám Vaše sny splnia ešte oveľa viac ako si predstavujete.

Ako čas plynul a Vaše chápanie rástlo, prirodzene to spôsobilo, že ste sa začali pýtať oveľa viac otázok. Je samozrejmé, že chcete viac detailov keď ste začali akceptovať, že Vzostup znamená dramatickú zmenu Vašich podmienok. Vieme, že čím viac informácií môže byť poskytnutých, s o to väčšou ľahkosťou ukončíte Vašu cestu. Aj keď konečné časy vedú k novému začiatku, plne chápeme, že chcete byť primerane pripravení. V súvislosti s tým som dal vedieť Michaelovi, aby Vám doručil kópiu interview Steva Beckowa s Archanjelom Michaelom cez Lindu Dillon zo 6. augusta. Je to celkom vyčerpávajúce vysvetlenie toho čo Vzostup znamená a sú v ňom podrobné detaily, aby to mohlo byť úplne pochopené (preklad tohto interview v češtine je tu).

Presná cesta, ktorá povedie k Vzostupu stále nie je jasná, pretože ešte dosť udalostí sa musí natlačiť do oveľa kratšieho časového obdobia ako sme dúfali. Takže Vás prosíme, berte to ako to príde s vedomím, že v čase keď to bude potrebné budete plne pripravení a posuniete sa dopredu tak, ako je to nevyhnutné. Je veľa aspektov Odhalenia, ktoré sú kľúčom k mnohému z toho s čím chceme prísť a je to oficiálne uznanie našej prítomnosti, čo je pre nás to najdôležitejšie. Sú milióny ľudí ktorí veria že existujeme a mali ste 70 rokov na to aby ste si mohli spraviť názor. Teraz sme viac ako kedykoľvek predtým videní na Vašej oblohe a úmyselne sa umiestňujeme tam, kde nás môže vidieť oveľa viac ľudí.

Čo nie je všeobecne známe je to, že sme udržiavali svet v mieri do takej miery, že sme zabránili rozpútaniu ďalšej svetovej vojny. Takisto sme bránili použitiu jadrových zbraní po dosť dlhú dobu. A nakoniec, v nedávnej minulosti, sme zabránili útokom pod falošnou vlajkou, ktoré mali za cieľ začať veľké konfrontácie. Prirodzene Vaše vlády a armády nechcú byť dotlačené do situácie, kedy to budú musieť priznať a boja sa následkov. Avšak musí sa to stať čoskoro a zvyšujeme na nich tlak aby priznali ich kontakt s nami, čo by nám umožnilo ísť otvorene medzi Vás. Niektorí stále veria, že máme v pláne ovládnuť Vás, čo sa ale zdá byť zvláštna myšlienka, pretože ak by sme to chceli, prečo by sme čakali až doteraz. Vnímame tento názor ako výsledok mnohých rokov negatívnej publicity, ktorá nás ukazovala ako príšery ktoré čakajú na to aby Vás napadli.

Som SaLuSa zo Síria a chcel by som zdôrazniť, že sme vzostúpené Bytosti, ako sú všetci členovia Hviezdnych Národov Galaktickej Federácie. Odhliadnuc od nejakých sfalšovaných prípadov nášho kontaktu s Vami, nie sú nám známe žiadne prípady, ktoré by boli voči Vám akokoľvek nepriateľské. Prosím nemýľte si nás so Šedými, ktorí boli zodpovední za únosy a pamätajte, že boli pozvaní Americkou Vládou na základe výmeny informácií, ktoré boli výhodné pre obidve strany. Žehnám Vám všetkým Drahí a ako vždy udržiavajte svoj zrak na veľkej budúcnosti, ktorá Vás očakáva.

Ďakujem SaLuSa.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

8.8.12


SaLuSa  8. August 2012

Radi by sme dali tento špeciálny odkaz vzhľadom na množstvo publicity, ktorá súvisí s Olympijskými Hrami a možnosťou Odhalenia. Vytvára to enormné množstvo dobrej vôle tým, že spája ľudí ako nikdy predtým. Pozitívny efekt sa šíri vo vlnách po celom svete a pomáha prekonať predsudky, ktoré vytvorili a do ktorých Vás zatiahli Temní. Sila ľudí je tak dôležitá ako vždy, ak nie viac, pretože sa prebúdzate k svojmu ozajstnému potenciálu mocných bytostí, ktorými naozaj ste. To na čo sa sústreďujete, tam aj posielate svoju energiu a takýmto spôsobom vyhrávate boj za Svetlo. Vyhýbajte sa negatívnym odkazom a nedovoľte im stiahnuť Vás dole.

Cítime, že nastal čas vysvetliť akým spôsobom získavate z toho, že sa sústredíte na 4. august a obdobie v ktorom sa odohrávajú Olympijské Hry. Keď zverejníme dátum počas ktorého existuje možnosť že sa udejú zmeny ktoré Vám boli sľúbené a ktoré sú očakávané je pochopiteľné, že ste vzrušení a že na to zameriavate celú svoju pozornosť. Boli ste v takejto situácii niekoľko krát a vždy ste boli následne sklamaní, ale niektorí z Vás si uvedomujú, že to čo ste dosiahli má trvalú hodnotu. Myšlienky, modlitby a túžby ktoré vysielate s konkrétnym zámerom vytvárajú kombináciu silnej energie, ktorá vytvára podmienky na ich zhmotnenie.

Takže aj keď výsledkom nie je to na čo ste sa sústredili, pomohli ste ho priniesť bližšie k splneniu. Takže možno pochopíte, že keď vidíme potenciál na posilnenie Svetla na Zemi, nebudeme spochybňovať to čo robíte, ale dokonca Vás v tom podporíme. Napríklad myšlienka, že 4. august je zvláštnym dňom vznikla z rečí ktoré určitú dobu kolovali a ktoré naznačovali, že Temní sami plánujú využiť Olympiádu na útok pod falošnou vlajkou.

Očakávali sme Vaše myšlienky, ktoré videli spôsob ako zabrániť takému plánu a namiesto odhovárania Vás od toho sme stáli pri Vás, aby sme Vám umožnili slobodne sa prejaviť. Takto vo veľmi krátkom čase množstvo Pracovníkov Svetla zdieľalo rovnakú túžbu na to aby sa nejakým spôsobom počas Olympijských Hier uskutočnilo odhalenie. To okolo nich vytvorilo veľkú auru Svetla, vyvážilo zámery Temných a sťažilo im to uspieť. Takže chápete prečo by sme nezasahovali, ani sa nepokúšali odradiť Vás od toho čo ste robili.

To čo sme o tom vedeli nebolo rozhodujúce, pretože to čo ste robili poslúžilo vyššiemu účelu dokonca aj keď ste si toho neboli vedomí. V skutočnosti ak by sa dostatočné množstvo z Vás sústredilo na ten istý výsledok, mohlo sa Vám to podariť. My by sme to dopredu neodsudzovali, ani by sme Vám nehovorili, že to nie je možné, pretože by Vás to ovplyvnilo takým spôsobom, ktorý by mohol zabrániť aby sa to udialo. Takže o Olympijských Hrách hovoríme, aby ste sa na ne naďalej pozitívne sústredili s vedomím, že to vytvorí bariéru Svetla ktorá ich ochráni. Čokoľvek viac sa podarí dosiahnuť bude úžasné, ale v každom prípade Vás to posunie bližšie k Odhaleniu.

Počas otváracej ceremónie bola samozrejme prítomná naša Vesmírna Loď a bolo zámerom aby bola vnímaná ako znamenie, že sme tam boli. Dostalo sa tomu len malé pokrytie zo strany médií, ale sledovali to milióny ľudí a bude to ďalší pozitívny krok vo vyvíjaní tlaku na Vlády aby uznali našu prítomnosť. Tlačíme na takéto aktivity a naši spojenci tlačia na úrady aby zareagovali. Drahí, viete že to príde, takže Vás prosíme aby ste plynuli s prúdom a nerobili si prácu Pracovníkov Svetla ešte ťažšou, akou už je.

Sme si vedomí, že dosť veľa zdrojov vytvára strach šírením myšlienky, že útok pod falošnou vlajkou má nastať každú chvíľu, ale tým že to robia dodávajú Temným presné takú energiu ktorou sa živia. Máme Božie oprávnenie aby sme zasiahli aj keď môže byť pokus o vystrašenie ľudí falošným útokom mimozemšťanov, nukleárne zariadenia nebudú môcť byť použité. Budeme pripravení vyhodnotiť akýkoľvek pokus Iluminátov spôsobiť problémy a to je všetko čo momentálne môžeme komentovať. Tieto záverečné mesiace cyklu nemajú priniesť prospech Temným ale Vám, ktorí ste prešli vývojom nevyhnutným na Vzostup. Je to Váš čas aby ste sa ujali zodpovednosti za svoju budúcnosť a my sa postaráme aby to tak skončilo.

Takisto vieme o ďalšom prebiehajúcom pokuse, ktorý pravdepodobne povedie k Odhaleniu a považujeme ho za lepšiu alternatívu k tomu, čo máme na mysli my. Vždy sme Vás informovali o tom, že Vás chceme vidieť v prvej línii takéhoto diania, ale nemôžeme Vám teraz poskytnúť viac detailov, pretože nechceme dopredu hovoriť o tom, čo sa má stať. Viaceré veci sa vyvíjajú, ktoré tiež môžu priniesť Odhalenie a momentálne je verejne známe, že Steven Greer natočil film, ktorý takisto spraví krok smerom k úplnému Odhaleniu.

Takže drahí, tí ktorí môžu autorizovať vykonanie Odhalenia sú pod tlakom a nemôže to byť už zdržiavané o moc dlhšie. Takže nemyslite si prosím, že ak sa to neudeje podľa Vašich očakávaní, že to predstavuje nejaké zlyhanie. Deje sa toho mnoho čo vyžaduje pevnú vieru v nás s vedomím, že neustále pracujeme na Vašom oslobodení spod Temných. Takisto nezabúdajte, že máme oveľa väčší prehľad o tom čo sa na Zemi deje a konáme na základe príležitostí, ktoré sa nám naskytujú. Žiadame Vás aby ste nám umožnili rozhodnúť čo je vo Vašom najlepšom záujme a aby ste nás s celým srdcom podporovali. Čokoľvek menšie nepomáha našej kauze ani cieľu dostať Vás pevne na cestu k Vzostupu.

Som SaLuSa zo Síria a chválime Vás za Vašu oddanú prácu tým, že napomáhate zmenám. Dosiahli ste tak veľa v relatívne krátkom čase a stačí sa len pozrieť na začiatok tohto storočia aby ste videli ako pravdivé to je. Teraz nezaváhajte a buďte ostražití voči posledným pokusom tých, ktorí sú proti zmenám a pokúšajú sa Vám neustále vnucovať staré spôsoby. Zmeny sa dejú rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, ale niektoré z nich sú monumentálnych rozmerov a nemôžu sa udiať cez noc. Spravte svoj podiel a my spravíme náš a spoločne vyhráme. Končím s Láskou pre Vás, našich bratov a sestry z hviezd.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

6.8.12


SaLuSa  6. August 2012

Dedičstvo, ktoré zanechali Temní Vám stále spôsobuje problémy. Akcie, ktoré uviedli do pohybu veľmi dávno stále pokračujú, ale už nemajú takú silu alebo impulz aby boli dokončené. Ich najväčším problémom boli ich vojenské ambície a my sme natrvalo zablokovali nukleárne zbrane, ktoré nebudú môcť použiť. Finančné krídlo Temných sa tiež rozpadlo a nebude dovolené aby bolo obnovené v starej podobe. V podstate tak rychlo ako opravia jednu dieru, objaví sa druhá niekde inde a nakoniec bude jedinou odpoveďou nový systém. Ako sa ten starý rozpadáva, tak odhaľuje rozsah zneužívania moci a korupcie ktorá sa diala počas veľmi dlhého času. Takže sa nebojte neprestajných problémov, pretože v nie tak vzdialenej budúcnosti sa to zmení k lepšiemu.

Taktiež v budúcnosti nebudú peniaze až také dôležité ako boli v minulosti. Budú spravodlivo rozdelené a systém vysokých daní bude výrazne zmenený tak, aby to čo zarobíte bolo zdanené len raz. A navyše voľná energia, ktorá sa bude používať mnohými spôsobmi na zabezpečenie Vašich potrieb, výrazne zníži Vaše výdavky oproti tomu aké sú dnes. Výsledkom bude, že všetka energia potrebná na kúrenie, osvetlenie, vodu a varenie bude zdarma, rovnako ako určitý druh verejnej dopravy. Nakoniec nebudú výrobky založené na rope potrebné ani používané. Čistá a ekonomická energia bude dostupná pre každého, čím sa odstráni zdroj väčšiny znečistenia na Vašej planéte.

Začínate si zvykať na myšlienku významných zmien vo Vašej spoločnosti a tieto nespôsobia také problémy ako by ste si mohli myslieť. Plány boli starostlivo pripravené a rýchlosť je kľúčová pre všetko čo spravíme. Vieme, že niektorí z Vás sa obávajú, že nemáme dostatok času aby sme všetko vykonali, ale buďte si istí, že sme dobre pripravení na akúkoľvek situáciu. Práca na Zemi už je hotová a prekážky v plánovaní, povelenia alebo iné druhy odkladov, ktoré normálne zažívate nebudú zasahovať do našich zámerov.

Ako čas plynie, viacerí z Vás sa otvorili myšlienke na prácu s nami a my vítame takýto entuziazmus. Vždy bolo našim zámerom aby ste sa zapájali napríklad do čistenia Zeme. Sú mnohé oblasti, ktoré sú vážne poškodené, znečistené a ochudobnené odlesňovaním. Nemajte obavu z toho ako dlho to bude trvať, pretože vieme pomôcť s ich veľmi rýchlou obnovou. V podstate vylepšíme oblasti na lepšiu úroveň na akej boli predtým a vieme čo presne je potrebné aby bola udržaná v prírode rovnováha.

Pamätajte, že naše materské lode sú v niektorých prípadoch veľa, veľa kilometrov dlhé a oveľa väčšie ako niektoré z Vašich miest. Nesieme si zo sebou všetko čo by sme mohli potrebovať, vrátane veľkých flotíl menších strojov pripravených na vykonávanie úloh vo Vašej atmosfére. Materské lode, ktoré často vídate sú väčšinou cigarového tvaru, ale sú aj kruhové. Bežne sa k Vašej Zemi príliš nepribližujeme s našimi najväčšími loďami, pretože by spôsobili zlyhania Vašich energetických systémov. Avšak uvidíte ich ďaleko nad úrovňovou Vašej atmosféry a určite uvidíte zvýšenie našej prítomnosti, pretože k Vám prídeme oveľa bližšie.

Začínate si zvykať na myšlienku veľkého skoku vpred, čo zjednodušuje zavedenie nových technológií. Vo väčšine prípadov odstraňujú potrebu ťažkej práce, neznečisťujú životné prostredie a ich používanie je ekonomické a je prirodzené, že automatizácia bude od Vás vyžadovať menej vstupov. To Vám nechá omnoho viac času, ktorý môžete venovať sebe alebo iným veciam. Inými slovami budete mať množstvo voľného času aby ste sa venovali svojim koníčkom, alebo čomukoľvek čo bude ďalej rozvíjať Vaše vedomosti. Keďže budete môcť cestovať do minulosti, prítomnosti alebo budúcnosti, Vaše vedomosti porastú veľmi rýchlo. Ak máte dostatočne zvýšenú úroveň vedomia, možno budete chcieť vstúpiť do jednej z federácií, akou je napríklad Galaktická Federácia Svetla.

Keďže ste tak blízko výrazným zmenám, ktoré sme Vám avizovali, nemusíte sa teda dovtedy ničoho obávať. Vaša budúcnosť už bola stanovená a jedna vec je istá a to je to, že konečné časy sú Bohom dané a prebehnú podľa toho. Nič nezmení konečný výsledok a nie je podstatné čo sa udeje medzi tým. Ako začínate chápať, už nie je potrebný katastrofický koniec tohoto cyklu. To platilo len kým sa zdalo, že človek bol uväznený v nízkych vibráciách a vyzeralo to ako keby odtiaľ nebolo cesty von.

Ku cti Vám slúži to, že ste dobre zareagovali na pokusy pozdvihnúť Vás. Aj keď Temní neprestajne rozširovali svoju kontrolu nad Vami, prijali ste Svetlo a zobudili ste sa do toho, čo sa deje. Nárast Vášho vedomia pritiahol ešte viac Svetla na Zem a sieť okolo nej sa obnovili a začali byť extrémne aktívne. Podobné sa navzájom priťahuje a stali ste sa tak mocnými, že ste nielen zastavili Temných v postupe, ale ste nad nimi dosiahli aj víťazstvo. Čoskoro uvidíte ako sú odstránení a bude im zabránené v rozširovaní ich siete temnoty. Je toho veľa čo treba spraviť a sme pripravení začať s ozdravným čistením. Udržiavali sme škody na nízkej úrovni, ale je čas na dokončenie práce, ktorá sa už začala.

Temným bolo umožnené zrealizovať svoju hru, ale Svetlo malo vždy vyhrať. Bolo to len otázkou toho ako dobre Pracovníci Svetla zareagujú, pretože sa často stáva, že sa inkarnujete a stiahnu Vás negatívne energie a zabudnete na svoj životný plán. Máte vždy po ruke asistenciu ktorá Vám pomáha, ale niekedy je pre ňu ťažké dostať sa až k Vám. Pokušenia fyzických úrovní sú lákavé a je ťažké im odolať, ale so skúsenosťami sa nad ne môžete pozdvihnúť. V skutočnosti nikto nezlyhá, pretože budete ďalej čeliť výzvam nižších dimenzií, až kým ich nepokoríte.

Som SaLuSa zo Síria a žiadam Vás aby ste sa naďalej sústredili na Vzostup, pretože o tom to celé je a prežili ste mnohé, mnohé životy aby ste sa dostali do tohoto bodu. Skvelá práca a je to dobre zaslúžené.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

3.8.12


SaLuSa  3. August 2012

Ako obvykle sa objavujú rôzne odkazy, ale sú oveľa pozitívnejšie ladené a to sú tie, do ktorých by ste mali vložiť svoju dôveru a energiu. Problémom je, že niektorí ľudia stále oživujú staré proroctvá bez toho aby si uvedomovali, že časy sa zmenili. Ak by ste nezvýšili svoje vibrácie, mohli byť stále platné. Neznamená to, že všetky staré proroctvá sú neplatné, ale mali by ste hľadať informácie v súčasných proroctvách. A aj v tých by ste si mali dávať pozor na dezinformácie a ak niektorý odkaz nevyžaruje Lásku a Svetlo, mal by byť odložený. To isté by sa dalo povedať o tých istých odkazoch, ktoré sa sústreďujú na katastrofy bez toho aby boli vyvážené pozitívnym výsledkom.

Takže dávajte si pozor a tiež nezabúdajte, že akékoľvek zmeny zákonov sú plánované, len veľmi málo z nich uzrie svetlo sveta. Príkladom sú súčasné spory ohľadom zákona o zbraniach, pretože aj keby proti zbraňová loby dosiahla svoje, nikdy nedosiahnu svoj cieľ. Nebude trvať dlho kým nastanú zmeny vo vládach a nové zákony a dodatky ústavy budú anulované. Toto sa v konečnom dôsledku udeje po celom svete, tak ako Vám bude s každým krokom vracaná sloboda. Neudeje sa to v plnej miere kým nenastane Vzostup, ale aspoň budú odstránené akékoľvek nespravodlivé alebo drakonické zákony. Zodpovední ľudia určite nepotrebujú veľké obmedzenia a uistíme sa, že od nich budete oslobodení čo najrýchlejšie.

Útechou je, že čím viac ľudí je z dôvodu meškaní ktoré ste zažívali konfrontovaných s činmi Temných, tým väčšie je ich chápanie toho čo robia. Podnecuje ich to k činom a pomáha to udržiavať rovnováhu aby sa veci nevymkli spod kontroly. Výsledkom je, že masové vedomie narástlo obrovskou mierou a zaistilo to, že Temní sú odsúdení na neúspech. V skutočnosti už nevedia čo robiť nemajú už moc na dosiahnutie svojho plánu na ovládnutie sveta. Boli by sme radi keby odišli v tichosti, ale stále existujú ohniská odporu, ktoré by spravili čokoľvek aby nemuseli priznať porážku. Avšak to je to čo budú musieť nakoniec spraviť, pretože ich čas sa naplnil.

Medzitým nedočkavo čakáme na možnosť, že niekde nejaký vodca uvidí voľnú cestu k oznámeniu Odhalenia. Je pravdepodobné, že ak sa tak stane, krajina ako Čína to spraví ako prvá. Je poľutovaniahodné, že krajiny na západe sú stále vo veľkej miere pod veľkým vplyvom Iluminátov. Obávajú sa následkov ak by to spravili a strach je veľkým faktorom v prípade takýchto rozhodnutí. Jednoducho požadujeme aby bola naša prítomnosť oficiálne priznaná na najvyšších miestach, aby si bol svet toho vedomý. Samozrejme milióny ľudí už o nás vedia, videli naše stroje a majte na pamäti, že je to už vyše 60 rokov odkedy sme Vás s nami začali oboznamovať.

Vieme, že už ste unavení z neprestajného čakania a tlieskame Vášmu pochopeniu a trpezlivosti. Môžete byť upokojení vedomím, že sme len vlások od toho kedy sa úplne zverejníme a samozrejme využijeme príležitosť stretnúť sa s Vami. Máme naplánovanú úvodnú oslavu a stále máme v pláne prelety nad Vašimi hlavnými mestami tak aby viac ľudí mohlo vidieť naše stroje. Môžeme tiež pozvať aj Vašu vlastnú Vesmírnu Flotilu aby sa k nám pripojila a tým sa Vám odhalí jedno z posledných veľkých tajomstiev. Bude to samozrejme demonštráciou mieru a v žiadnom prípade nebude súvisieť s armádou. Vojna a všetky ostatné veci ktoré s ňou súvisia budú odstránené a znefunkčnené, pretože v budúcnosti pre ne nie je žiadne miesto.

Teraz potrebujeme viac ako kedykoľvek predtým aby ste sa sústredili na Vzostup, v zmysle Vášho najlepšieho chápania čo si pod tým predstavujete. Ako prejde posledných pár mesiacov, neboli by sme radi, keby ste sa na to prestali sústrediť, pretože tak ako sa viacerí z Vás stretávajú v jednote, posilňujete tak silu Svetla. Skutočne na to neexistuje žiadny dôvod, ale radi by sme videli Svetlo ukončiť tento cyklus ako tá impozantná sila ktorou je. Zametie to posledné posledné zvyšky starých energií, ktoré udržiavali starú éru na svojom mieste. Nie sú už vhodné pre Novú Dobu, ktorá sa formuje a rýchlo nahradí tú starú.

Už ste dali silu do svojich vizualizácií čo sa týka nových technológií a jej predstavenie nebude predstavovať žiaden problém. Ste pripravení na nové technológie, ktoré okamžite prekonajú mnohé problémy, ktoré v súčasnosti máte. Krása v používaní voľnej energie je v tom, že sa nikdy neminie a môžete jej použiť toľko koľko chcete. Je jasné, že sa blížia vzrušujúce časy na to chceme aby ste sa sústredili a aby ste prenechali čistenie na tých, ktorí to majú za úlohu. Verte nám, zmeny prídu veľmi rýchlo akonáhle budeme môcť začať. Všetko je už pripravené a napriek tomu čo sa Vám môže zdať ako obrovské problémy s distribúciou, pre nás to nepredstavuje žiaden problém.

Nezabúdajte, že máte na práci ešte svoje vlastné čistenie a ako Vás energie pozdvihnú, odhalia tým dlho zadržiavané emócie a problémy, ktoré ostali nevyriešené. Často súvisia s nevyriešenými rozdielmi kde zainteresovaní ľudia nechcú poľaviť zo svojich pozícií, kedy by odpustenie vyriešilo takéto záležitosti. To Drahí je kľúčom k tomu aby ste sa posunuli ďalej a je to len ego ktoré Vás bude zdržiavať. Až príliš ste si zvykli mať vplyv nad ostatnými a vidíte na to množstvo dôvodov. Niekedy si doberáte tých ktorí sú slabí, mentálne retardovaní alebo invalidní a musíte ich vnímať takých akí sú. Sú to duše rovnako ako vy, ktoré si vybrali ťažké inkarnácie aby sa vyvinuli a malo by s k nim pristupovať so všetkým rešpektom.

Niekedy si duše zvolia problematické životy aby ostatných inšpirovali na to aby sa pozdvihli. Dajú Vám možnosť ukázať ako ďaleko ste sa vyvinuli a obaja sa môžete na základe toho posunúť dopredu. Chopte sa všetkých príležitostí ktoré sa naskytnú a dokážte čo to znamená pre toho, kto by chcel žiť život s bezpodmienčnou láskou.

Som SaLuSa zo Síria a chcel by som Vás poprosiť aby ste udržiavali silného Olympijského ducha, čo vytvorí novú úroveň jednoty okolo sveta, ktorá vydrží.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All