V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

sobota 21. júla 2012

18.7.12


SaLuSa, 18. júl 2012

Už určitú dobu obmedzujeme mieru vplyvu Temných na Váš postup k Vzostupu. Spoluprácou s našimi spojencami sme im poskytli všetky možnosti aby naštartovali zmeny. Avšak v niektorých oblastiach stále existuje váhanie, ale chceli by sme Vás uistiť, že nastal čas na akciu. Vieme, že môžete uspieť a budeme dohliadať na to, čo sa bude diať. Všetky sily Svetla sú zoradené proti Temným a zaistia, že budete schopní naplniť Vaše ciele odstránením tých, čo Vám stoja v ceste. Tieto opatrenia budú začiatkom celej rady krokov, ktoré Vás posunú do nového veku. To čo sa deje je súčasťou Vašej bitky proti tým, ktorí plánovali Vašu smrť a je dôležité, aby ste ukázali ako ich prekonáte. Akýkoľvek smer si stanovíte tak uspejete, ale chceme aby ste sa riadili „pravidlami“, ktoré boli určené. Nepotrebujete oplácať oheň ohňom, pretože máte Zákon na Vašej strane spolu s nami a mnohými veľkými Bytosťami Svetla.

Zisťujeme, že úrovne vedomia vzostupujú s toľkým Svetlom prúdiacim k Vám a dôsledkom toho sa mnohé duše zobúdzajú. To sú nádherné správy pretože to znamená, že Sily Svetla neustále narastajú a rozpúšťajú nižšie energie ktorými sa Temní živia. Museli ste si už všimnúť, že keď stretnete Pracovníkov Svetla, nesú zo sebou ovzdušie pokoja, ktoré je veľmi pozdvihujúce. To je Drahí to, kde sa všetci napokon dostanete a budete vedieť, že napokon ste našli mier ktorý ste hľadali. Nikto Vám to nemôže vziať, pretože sa to stáva silným stavom bytia, ktorý je zároveň Vašou ochranou. Buďte úprimní k Vášmu Vyššiemu Ja a snažte sa ako len viete žiť Váš život tak ako si predstavujete toho, kto vzostúpil.

Znovu Vám pripomíname aké silné sú Vaše myšlienky a ste to vy kto vytvárate Vašu vlastnú budúcnosť. Obzvlášť sa chráňte pred tým, aby ste sa nechali uniesť Vašimi emóciami, keď ste vystavení náročným situáciám. V napätej situácii ľudia väčšinou strácajú svoj pokoj a skončia vykonaním alebo hovorením vecí, ktoré neskôr ľutujú. Negatívne reakcie poškodzujú Vašu vlastnú auru a znižujú úrovne Vášho Svetla a určitý čas trvá, kým sa to obnoví. Niekedy je najlepšie príliš sa nezainteresovať v osobných hádkach, alebo prinajmenšom vedieť kedy prestať. Často v takýchto situáciách neexistujú žiadni víťazi a je to len Vaše ego, ktoré utrpí. V extrémnych prípadoch straty ovládania Vás čakajú nevyhnutné lekcie ktoré musíte podstúpiť a vrátia sa Vám vo forme karmy. To je skutočne to o čom je život a má to za účel pomôcť Vám vo Vašom vývoji.

Teraz viac ako kedykoľvek predtým je extrémne dôležité ako sa správate, tak sa snažte žiť podľa Vašich najvyšších očakávaní a tým, že to robíte nastavíte dobrý príklad pre ostatných ľudí. Podobné sa navzájom priťahuje a zistíte, že ako sa pozdvihujete, tak budú druhí na podobnej úrovni priťahovaní k Vám. Tí ktorí sú hrubí a priťahovaní k veciam s nižšími energiami Vás už ďalej nebudú zaujímať a zistíte že si vychutnávate jemnejšie veci v živote. Napríklad Váš hudobný vkus sa môže zmeniť ako hľadáte veci, ktoré Vám poskytnú viac pôžitku a uspokojenia. Naplnenie už nenachádzate vo väčšine toho čo Vám je predkladané ako zábava a takmer s určitosťou budete hľadať spirituálne pozdvihnutie. Ako čitateľ to už bezpochyby hľadáte medzi enormným množstvom dobrých autorov, ktorí sú dostatočne osvietení aby Vás pozdvihli.

Vždy budú existovať duše ktoré sa prebúdzajú pomaly, ale s utekajúcim časom potrebujú podporu aby sa rozbehli. Ľudia hľadajú spásu široko ďaleko a aj keď Vám to čo Vás vedie bude pomáhať, opakujeme našu radu, že všetku vedomosť máte vo svojom vnútri. Je to otázkou „vedieť“ to bez schopnosti vedieť vysvetliť prečo. Takže nasledujte svoju intuíciu a veľmi sa nepomýlite, pretože je to zvyčajne len ego ktoré do toho zasahuje, pretože je súčasťou Vás a je naprogramované na dohliadanie nad Vašimi záujmami. Takže myslite predtým ako budete konať a budete žiť oveľa pokojnejší život bez množstva obvyklých vzostupov a pádov.

Často Vám prinášame správy o aktivitách Temných, pretože by sa k Vám inak nedostali. Avšak blíži sa čas, kedy sa ešte viac zameriame na nárast Svetla. Temní už nie sú silou alebo hrozbou ktorú predstavovali a mali by byť ponechaní čeliť následkom svojich činov. Sústreďte sa na vlastnú prípravu na Vzostup s vedomím, že cesta je otvorená a nikomu nemôže byť zabránené dokončiť tento cyklus podľa plánu. Pýtame sa, na čom inom teraz záleží, keď máte konečné časy na dosah. Blíži sa deň, kedy budete konečne môcť opustiť dualitu, v ktorej ste si prežili toľko životov a skúseností. Vychutnajte si tú myšlienku, pretože sa môžete tešiť na tak nádhernú budúcnosť, ktorú si plne zaslúžite.

Žite svoje každodenné životy ako obvykle a keď bude treba niečo pozmeniť, tak Vám dáme vedieť. Peniaze už nebudú mať dlho veľký význam ak zoberiete do úvahy, že sa budete deliť o svetové bohatstvo, ktoré súčasne drží v rukách približne 300 rodín. Väčšina z neho bola získaná nelegálne a vieme presne ako ho získať, pretože neexistuje žiadna skrýša o ktorej by sme nevedeli. Spolu s odpustením dlhov to dá každému šancu vychutnať si svoj podiel na čomkoľvek čo je vyprodukované na Zemi. Taktiež bude zadarmo rozdané množstvo užitočných zariadení, ktoré zvýšia kvalitu Vášho života. Samozrejme zo začiatku sa to bude sústrediť na tých, ktorí to najviac potrebujú.

Každý deň Vás posúva bližšie k vládnym oznámeniam, ktoré naštartujú začiatok výhod, ktoré k Vám smerujú. V rámci toho nebude žiadne kradnutie a len nami vybraní a dôverovaní spojenci budú mať zodpovednosť dohliadať na to. Musí sa to začať veľmi skoro a bude to pokračovať ďaleko za Vzostupom. Pripravujeme sa na to aby sa veci rozbehli, ale nie predtým ako budú bezpečne odstránení tí, ktorí sú proti našim činom. Určite sa oplatí počkať tých pár ďalších dní a vidieť ako to celé prebehne podla plánu.

Som SaLuSa zo Síria a mám to šťastie, že vidím čo sa deje, čo ďaleko presahuje to, čo vidia Vaši predstaviteľia. Galaktická federácia má technológie, ktoré dokážu vystopovať ich aktivity a nahrať rozhovory ak je to potrebné. Takže buďte pokojní, že ste pod našou ochranou.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

streda 18. júla 2012

16.7.12


SaLuSa  16. July 2012

Naši spojenci konajú odvážne a začínate vidieť viac dôkazov o ich práci na prinášaní pravdy a o začatí dávno omeškanej akcie na odstránenie Temných. Bude to pokračovať, ešte viac sa to rozšíri a ukazuje nám to kto z Vás je stále pod ich vplyvom. Je to strach a prospech ktorý drží ostatných pod ich kontrolou a naším zámerom je tento stav zmeniť. Ako tiež vidíte, politické strany z celého sveta odhaľujú svoje pravé farby tým, že majú veľmi malý súcit a nepodnikajú žiadne kroky aby sa vysporiadali s ťažkým bremenom ktoré je uvalené na ľudí z dôvodu kriminálnych aktivít v bankách. Zavedieme odpustenie dlhov, pretože to je jednoznačne jediná cesta umožniť každej krajine a tým najviac poškodeným jednotlivcom spamätať sa a začať odznova. To príde s novými technológiami a ostatnými inováciami, ktoré Vás jasne privedú do Nového Veku.

Internet je ešte stále Váš najlepší zdroj informácií, ale ľudia sú stále zavádzaní prostredníctvom dezinformačných stránok. Drahí, ak informácie ktoré poskytujú sa nezdajú byť pravdivé tak sa ňou nezaoberajte a tak isto ak takáto informácia obhajuje použitie násilia,tak s určitosťou nie je zo Svetla. Držte sa toho, o čom ste zistili že je dôveryhodné, vyskúšané a otestované. Časom sa nebudete musieť spoliehať na internet tak ako to robíte teraz, pretože to nebude dlho trvať kým Vám budeme môcť poskytovať vlastné vysielanie. Všetko je pripravené pre tento ďalší vývoj a ako vždy je to vec načasovania. Vaše zapojenie v týchto záležitostiach je dôležité, ale ak by to bolo potrebné tak by sme pokračovali sami, pretože zmeny sa čoskoro musia začať tak, ako to bolo plánované. Avšak nech nastane akákoľvek situácia, nepredstavuje to pre nás žiaden problém, pretože rátame so všetkými možnosťami.

Záležitosti ktoré sú v súčasnosti vyjadrované prostredníctvom náboženstva budú potrebovať kompletné prehodnotenie, aby ste sa niekam mohli posunúť. Na jednej strane vôbec nepotrebujete učiteľov, pretože všetky vedomosti máte vo svojom vnútri, ale pretože Vám nebola predkladaná pravda, tak Vám pomôžu nasmerovať Vás na správnu cestu. Faktom je, že nepostupujete rýchlo a stále ste zviazaní nepresnosťami a absolútnymi klamstvami. Je mnoho slušných a milujúcich duší v cirkvách, ale ich skutočný potenciál nebude odhalený pokým sa nebudú môcť uvoľniť spod náboženského ovládania. Váš čas a energiu využijete lepšie na rozširovanie svojho vlastného chápania. Neznamená to, že všetky náboženské učenia nie sú nápomocné, ale sú mätúce a zavádzajúce v porovnaní s pravdou. Máte slobodnú voľbu a bude len Vašim rozhodnutím ako bude Váš vývoj postupovať.

Prichádzame k Vám z mnohých dôvodov a jedným z nich je informovať Vás o tom, že sme všetci Jedným. Môžeme byť z veľmi odlišných civilizácií a v určitých aspektoch sa od Vás odlišujeme, ale rovnako ako Vy prežívame život aby sme sa ďalej spirituálne vyvíjali. Na vyššej úrovni medzi nami neexistuje žiadny rozdiel, pretože pochádzame z rovnakého Zdroja, ale jednoducho sme sa rozhodli nasledovať iné cesty. Mnohí z členov Galaktickej Federácie, tak ako ja zo Síria, sú s Vami prepojení, pretože ste prišli na Zem z ich civilizácie aby ste tu slúžili. Zistíte, že „slúžiť druhým“ budú kľúčové slová keď sa posuniete z duality do vyšších dimenzií. Sme Jedným vo všetkom čo robíme, nielen s miliónmi a miliónmi duší vo Vesmíre ale aj so všetkým životom vrátane planét, pretože ony tiež majú vysokú úroveň vedomia. Nie je bezdôvodné, že hovoríte o Zemi ako o Matke Zemi a keď chápete jej úlohu, prejavte úctu a vďačnosť za to čo pre Vás robí.

Existuje veľa záležitostí, ktoré doteraz neboli plne vysvetlené, pretože musí nastať správny čas, kedy bude úroveň Vášho vedomia pripravená prijať pokročilé vedomosti. Nebolo by dobré preťažiť Váš mozog informáciami, ktoré sú oveľa pokročilejšie ako Vaše súčasné chápanie. Až doteraz spirituálny vývoj napredoval pomaly a dovoľoval Vám prostredníctvom osobných skúseností aby ste ho integrovali do svojho chápania. Tieto procesy sa však zrýchlili, aby sa urýchlil pokrok k Vzostupu. Je to preto, že tí medzi Vami ktorí sa posunuli dopredu sú pripravení ísť oveľa ďalej.

Dualita svojím spôsobom oddelila zrno od pliev, čo nemyslíme pohŕdavo, ale existuje veľká priepasť medzi tými, ktorí sú pokročilí a tými ktorí nie sú. Jednoznačne nastal čas na vzostup tých, ktorí sú pripravení a nemal by byť viac zdržiavaný. Mať zámer vzostúpiť je začiatok, ale musí to pokračovať zväčšením vedomia. Tým sú Vaše vibrácie pozdvihnuté a pokiaľ sa zameriavate na prinášanie viac Svetla do svojho vnútra, tak ste určite jedným z tých, ktorí vzostúpia. Táto možnosť bola otvorená pre každú dušu a nie je hanbou ak ste ešte nedosiahli toho bodu. Neexistuje žiadne obmedzenie na čas, ktorý je potrebný aby ste sa pripravili a nedá sa očakávať, že všetci dosiahnu tú istú úroveň naraz. Tam sa dostáva k slovu Vaša slobodná vôľa, aj keď ste samozrejme povzbudzovaní aby ste si pri každej príležitosti zvyšovali svoje vibrácie. Pre Vás ako skupinu nebudú Vaše skúsenosti kompletné, pokiaľ sa aj tá posledná duša nevráti.

V súčasnosti nemáte ako vedieť aký úžasný úspech ste dosiahli, keď ste prekonali snahy Temných. Vyskúšali každý učebnicový trik aby Vám zabránili vzostúpiť a znova povstať do Svetla. Je pravda, že veci boli namierené proti Vám, ale tak to bolo nastavené a bolo známe, že to nebude ľahké. Avšak tiež bolo zrejmé, že ak vyhráte boj s Temnými, prínos pre Vás by bol obrovský. To je Drahí kde teraz stojíte a dosiahli ste nádherné rozšírenie vedomia, ktoré Vám ostane. Nie všetky vzostúpené bytosti prešli rovnako pozoruhodnou cestou akú ste si vy vybrali. Už vidíte prečo sa na Vás vo Vašom Vesmíre pozerajú ako na veľmi jedinečné duše. Nie je egoistické akceptovať také lichotenie, pretože máte právo potľapkať sa po chrbte za to čo ste dokázali.

Som SaLuSa zo Síria a potvrdil by som, že veci sa síce rozbiehajú pomaly, napriek tomu to začína a bude to pokračovať v eskalovaní až kým sa neukáže, že je to nezastaviteľné. Posielame Vám našu Lásku Drahí priatelia a kolegovia, pretože to je to čím ste.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

13.7.12


SaLuSa  13. July 2012

Z Vášho pohľadu sa mešká, ale po celom svete sa toho odohráva omnoho viac. Náš celkový prehľad a vedomosti naznačujú, že konečné časy sú na dobrej ceste. Nesmierne zdroje, ktoré budú čoskoro použité zabezpečia úspech tak ako bol plánovaný a na základe správ z viacerých spoľahlivých zdrojov si budete vedomí, že zatýkanie začalo prebiehať vo veľkej miere. Bude to prvý veľký krok smerom k uvoľneniu cesty pre všetko ostatné čo sa stane. Podstatné je, že to začalo a čoskoro sa to zmení na veľkú operáciu. Bude to mať taký dopad, že to v žiadnom prípade nebude možné udržať v tajnosti tými, ktorí blokujú informácie o tom čo sa vo svete deje.

Povzbudzujúce a bez meškania je to, že každým dňom začína oveľa viac ľudí spochybňovať činy tých čo sú pri moci. Začínajú vidieť cez lži a maškarádu a začínajú sa pýtať na to, čo sa v minulosti odohralo. To nás teší, pretože to oslabuje možnosti Temných ovládať Vás a moc ktorú nad Vami majú. Moc ľudí je to čoho sa obávajú a tá naberá na sile ako sa ľudia začínajú organizovať do skupín, ktoré majú skutočný vplyv. Šíria sa petície, ktoré sú najlepším spôsobom ako dať najavo svoje požiadavky. Nech je Vaše hlasy počuť a pre tých ktorým to adresujete sa stáva čím ďalej ťažším ignorovať tieto záležitosti. Len v priebehu pár rokov sa Vaša pozícia zmenila a Váhy spravodlivosti sa nakláňajú na Vašu stranu.

Akékoľvek mierové spôsoby, ktoré použijete na to aby ste získali pozornosť Vašich vodcov sú prijateľné, ale prosím zabráňte horúcim hlavám aby to vzali do vlastných rúk a dajte si pozor na tých, ktorí sa infiltrovali do Vašich radov aby spôsobili problémy. Niektorí ľudia sú z rôznych dôvodov proti zmenám a v niektorých prípadoch je to kvôli strachu z nášho príchodu. Dúfame, že v priebehu času všetci uvidia, že naše úmysly sú čisté a že sú to Vaše záujmy, ktoré máme na srdciach. V každom prípade bude postarané o všetky duše, ktoré nakoniec zistia, že postupujú na tú správnu úroveň. Majte na pamäti, že Vaša súčasná Zem tiež vzostupuje a len tie duše ktoré sú pripravené môžu ísť s ňou. Pre všetkých ostatných je budúcnosť tiež zabezpečená a ani jedna duša nebude zanedbaná, pretože všetky majú svoje miesto vo Vesmíre.

Teraz sa nachádzate v posledných pár mesiacoch pred veľkým dňom a niektorí z Vás sa pochopiteľne pýtajú, či si majú robiť plány do budúcnosti za týmto dňom. Pýtajú sa na otázky ako je investovanie alebo vlastníctvo nehnuteľností a vo všeobecnosti o nedostatku, alebo v mnohých prípadoch o chudobe. Prosíme Vás aby ste pristupovali k veciam tak ako idú zo dňa na deň, pretože veľmi skoro budú mnohé problémy ktoré Vás teraz trápia vyriešené plánovanými zmenami. Hojnosť a prosperita čoskoro zodpovedajú Vaše rôzne požiadavky a nakoniec nebudete mať nedostatok vôbec ničoho. Mnohé bude nasledovať po Vzostupe, ale zároveň bude postarané o Vaše naliehavé potreby tak rýchlo ako to bude možné. Sme si plne vedomí toho čo je potrebné urobiť aby sme Vás spravili šťastnými a aby ste mohli byť pokojní s vedomím, že sme oprávnení to spraviť. Vykonáte svoj podiel pracovaním s nami, pretože chceme aby ste sa s nami na tom podieľali spoločným úsilím.

Všetko plánované je veľmi blízko k realizácii takým spôsobom, že Vám bude jasné čo sa deje a budete dobre informovaní. Vieme, že mnohí z Vás by sa radi do toho teraz zapojili a v závislosti na Vašich schopnostiach budete určite pritiahnutí k iným ľuďom, ktorí budú zapojení, ak nie priamo kontaktovaní. Vo všeobecnosti potrebujeme len malú pomoc, pretože pokročilé počítače ktoré používame dokážu zvládnuť aj tie najobtiažnejšie úlohy. Avšak bolo by pekné pracovať s Vami, pretože my to už robíme po celkom dlhú dobu a naďalej budeme aj po Vzostupe. Ako bude náš vzťah pokračovať, tak sa Vy samozrejme budete posúvať ďalej a nakoniec sa vyrovnáte výzvam, ktoré sú pred Vami. Ako už teraz určite viete, v skutočnosti ste veľkými bytosťami a nebude trvať dlho, kým sa dostanete späť na úrovne, ktoré ste si predtým vychutnávali.

Z určitého pohľadu ste viedli jednoduché životy kým ste boli na Zemi, ale výzvy ktorým ste čelili Vás posunuli veľmi rýchlo vo vývoji. Niekedy to bolo možno ťažké, ale keď ste sa na to dobrovoľne podujali tak ste vedeli, že cez to budete vedieť prejsť. V ktoromkoľvek čase nebola pomoc nikdy ďaleko a bola Vám poskytnutá v čase, keď ste ju potrebovali. Vaši Anjelski Radcovia Vás držali za ruky keď ste čelili nebezpečenstvu a často zasiahli aby Vás zachránili pred smrťou. Je ľahko možné že zistíte, že pre Vás spravili omnoho viac ako ste si vedomí, za čo nič nežiadajú, ale predsa len radi príjmu Vašu vďaku. Úlohou Vašich radcov je ochrániť Vás keď ste ohrození, ak to samozrejme nie je súčasťou Vašich karmických skúseností. Taktiež urobia všetko pre to, aby Vás udržali na správnej ceste k naplneniu Vášho životného plánu. Takže v súčasnosti vedia o Vás viac ako vy sami.

Pred Vami je množstvo stretnutí, aby ste sa znova spojili s Vašimi priateľmi, ktorí neboli vo Vašom súčasnom živote, ale boli v minulých. Zamyslite sa nad tým, s koľkými dušami ste sa stretli a stali sa dobrými priateľmi počas stoviek životov, niektoré oveľa dlhšie trvajúce a bližšie ako iné. Týka sa to dokonca aj tých, ktorí sa inkarnujú s Vami do rovnakých rodín. Sú to milujúce skúsenosti a putá, ktoré sa nikdy nepretrhnú. Po Vzostupe sa posuniete do vyššej dimenzie harmónie, kde sú všetky bytosti navzájom prepojené milujúcimi energiami a tak to aj ostane. Neexistuje žiadna príčina alebo dôvod aby to bolo inak a život je úplným šťastím.

Zem je tým najkrajším svetom a to ste ju ani nevideli v jej najnádhernejšom šate a lesku. To príde po tom ako Matka Zem dokončí svoje čistenie a bude schopná vrátiť sa do panenského stavu. Naposledy ste to zažili pred dávnymi vekmi v civilizáciách, ktoré sú dávno preč. Takže ako často hovoríte, to najlepšie len príde a budete mať na tom veľký podiel. Cítime, že si začínate presne uvedomovať aké významné je byť teraz na Zemi. Je to v skutku čas na vychutnanie si svojho oslobodenia sa spod všetkej temnoty s ktorou ste sa stretli.

Som SaLuSa zo Síria a môžem Vám povedať, že Galaktická Federácia Svetla tlieska Vášmu prístupu ku konečným časom a vieme, že máte silu a odhodlanie aby ste tým prešli a nárokovali si víťazstvo, ktoré je Vaše. Máte naveky našu Lásku a uznanie.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

11.7.12


SaLuSa  11. July 2012

Teraz je najlepší čas aby ste zhodnotili Vaše vzťahy s priateľmi alebo rodinou. Často keď sa inkarnujete, tak ste umiestnení s dušami, ktoré ste poznali v minulých životoch a to z dôvodu, že máte medzi sebou nevyriešené záležitosti, ktorým musíte znova čeliť. Pretože máte medzi sebou blok, ten sa s Vami prenáša do každého života až kým sa nevyrieši. Keď ste spoločne umiestnení do rodiny, tak bez toho aby ste vedeli prečo sa môžete dostávať do sporov. Pretože sa od členov rodiny očakáva, že sa budú snažiť spolu vychádzať, dalo by sa predpokladať, že rozdiely budú ľahšie prekonané. Avšak nie vždy je to tak a niekedy sa môžu ešte zhoršiť.

Takže ak zistíte, že sa nachádzate v takej situácii, uvedomte si ako nastala a podniknite kroky na nápravu škôd vo Vašom vzťahu. Niekedy je najťažšie vedieť odpustiť a nie je to známkou Vašej slabosti. Buďte prvý kto ponúkne olivovú vetvičku, čo odstráni negatívne emócie ktoré v sebe držíte. Je lepšie riešiť ten problému hneď, ako sa ním nechať zožierať. Tí ktorí sa držia predstavy, že sú obeťou by mali pochopiť, že karma je výsledkom problémov medzi dvoma ľuďmi a obidvaja sa na tom podieľajú rovnako.

Tie duše, ktoré ľahko odpúšťajú čo im bolo vykonané ukazujú svoju spirituálnu pokročilosť, čím pomáhajú iným dušiam vo vývoji. Ide o to aby ste sa vyhli mysleniu na pomstu ktorá je zbytočná, pretože žiadna duša sa v určitom bode nevyhne čeleniu spirituálnej spravodlivosti. Neznamená to, že sa jedná o potrestanie, ide o karmu a rozhodnutie, že prijmete ďalšiu príležitosť aby ste ukázali, že si viete poradiť so svojimi problémami bez nepriaznivých následkov.

Nekontrolované emócie sú zdrojom mnohých problémov ktoré zažívate a sú väčšinou spôsobené egom a takzvanou hrdosťou. Ak chcete vzostúpiť do sfér kde existuje mier a harmónia, musíte tak začať žiť už teraz. Staňte sa takými, aké je to čo vnímate ako svoje vyššie Ja a osloboďte sa od svojho starého ja, ktoré je ovládané nižšími vibráciami a nedostatkom Svetla. Čas na boj o prežitie sa takmer skončil a čoskoro vstúpite do novej fázy kde nie je nedostatok, ale prebytok. Kde tí čo sú Temní viac nebudú schopní stiahnuť Vás dole a vziať Vám Vaše práva. Stojíte vo dverách slobody a mieru a len málo sa od Vás vyžaduje okrem toho, aby ste sa k ostatným správali ako k sebe samým.

Keby ste len mohli všetci pochopiť, že na toto obdobie ste čakali po celé veky. Minulosť sa rozpadáva a mali by ste jej dovoliť odísť z Vašich životov. Choďte vpred so skúsenosťami ktoré Vás pozdvihli a vedzte, že tie duše ktoré ste milovali a s ktorými ste žili robia to isté. Ak je vo vašich budúcich plánoch aby ste sa s nimi znova stretli, tak sa to stane, ale samozrejme mnohí budú putovať s Vami keď vzostúpite. Nik nerozbíja schválne vzťahy, ale musíte ostatným umožniť slobodnú vôľu, rovnakú ako máte vy.

Všetko čo leží pred tými ktorí vzostúpia má vyššie vibrácie a ako také to nepodlieha nižším vibráciám a udržiava si formu. Starnutie ako ho poznáte sa už nedeje a v podstate všetko ostáva v ideálnom stave. Viete si predstaviť aké úžasné je, keď neexistuje rozklad a smrť? Ale napriek tomu podmienky nie sú statické a zmena môže nastať bez toho, aby za sebou zanechala stopu odpadu, pretože nastáva okamžite. Pamätajte drahí, že toto sú sféry kde budete schopní tvoriť pomocou sily myšlienky a v prípade potreby aj to od-tvoriť.

Keď pomyslíte na to čo získate, určite sa oplatí vynaložiť všetko úsilie na to aby ste sa uistili, že vzostúpite. Váš zámer je jedna vec, ale musíte začať žiť Vašu pravdu teraz. Krásy Vesmíru ďaleko presahujú Vašu predstavivosť a život prekvitá všade, dokonca aj v priestore kde sa práve nachádzate. Všetky duše prežívajú to čo si vybrali ako spôsob na zdvihnutie svojich vibrácií, zatiaľčo v tom istom čase to pridávajú do množiny vedomostí z ktorej všetky ostatné duše môžu čerpať.

Keď opustíte Vašu dimenziu tak zistíte, že Jednota všetkého života je cenená a chápaná a z toho pramení láska a priateľstvo medzi všetkými civilizáciami. Avšak existujú individuálne skupiny tvoriace výnimku, ktoré by ste nazvali rebelmi, ale oni predstavujú len veľmi malé riziko, s ktorým sa dá ľahko vysporiadať. Niekedy sa infiltrujú z iných Vesmírov, ale môžu byť vrátení späť odkiaľ prišli. Na Zemi to bolo odlišné, pretože vy ste z oveľa nižších vibrácií ktoré umožňujú Bytostiam s podobnými vibráciami vstúpiť do Vášho priestoru. Musíme však zdôrazniť, že sme boli Vašimi ochrancami, ktorí držali neoprávnených návštevníkov ďaleko od Zeme. Ak by Galaktická Federácia necestovala s Vami, neboli by ste tam, kde ste dnes. Vo Vašom súčasnom cykle ste boli ako malé deti, ktoré potrebovali pomocnú ruku a ochranu.

My sme si užívali naše skúsenosti s Vami a naučili sme sa veľa o problémoch ktorým ste čelili. Pre nás to bolo veľmi uspokojujúce dobrodružstvo a tešíme sa na nádherné znovu zjednotenie, ktoré sa veľmi rýchlo približuje. Potom stretnete Vaše skutočné rodiny odkiaľ ste prišli pred mnohými vekmi. Bola to dlhá cesta, ale v skorších civilizáciách akou bola Atlantída sme sa z mnohými z Vás stretli, pretože v určitých obdobiach keď boli vibrácie vyššie, sme boli pravidelne medzi Vami. Atlantída mala svoje pozitíva aj negatíva a na konci bola zodpovedná za svoje vlastné zničenie. Tak ľahko sa to na Vašej Zemi mohlo stať znovu, ale nestalo sa tak vďaka našej prítomnosti a zásahom.

Vaším osudom je vzostúpiť a akékoľvek narúšanie zo strany Temných to nemôže zmeniť. Nie je len príliš neskoro, ale ich mocenská základňa sa teraz rozpadá a je takmer nefunkčná. Ako by ste povedali – pobehujú v zdesení a boli tak arogantní, že si nikdy ani len nepredstavili, že ich plán by mohol zlyhať. Teraz v zúfalstve útočia z posledných síl, ale to bude všetko, pretože budú odstránení z pozícií o ktorých si mysleli, že sú nedobytné. Nikdy sa nebojte drahí, máme všetko pod kontrolou a budeme Vás ochraňovať až do posledných momentov.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

9.7.12


SaLuSa  9. July 2012

Čokoľvek budete vidieť sa navonok odohrávať alebo počuť že sa deje pamätajte, že sa toho deje oveľa viac ako ste si vedomí. Neustále pomáhame našim spojencom plniť ciele a až kým to situácia nebude nevyhnutne vyžadovať, budeme sa vyhýbať priamemu zasahovaniu. Určite dohliadneme aby boli naši spojenci v bezpečí, pretože aj keď vieme že Temní sú si vedomí toho, že ich čas vypršal, aj naďalej predstavujú hrozbu. Nech je meškanie ktoré ste zažili akékoľvek buďte si istí, že sme naše plány nezmenili a všetky zamýšľané akcie sa uskutočnia. Pre nás nemá čas rovnaký význam a nepracujeme v lineárnom čase, ale pre Vás je tak potrebný aby ste mohli žiť svoje životy.

V prvom rade už vidíme Vaše víťazstvo ako už dosiahnuté takže vieme, že čokoľvek sa stane Vaša budúcnosť je zaistená. Korporácie sa boria v bahne a podnikanie založené na korupčných praktikách je odhaľované. Nie sú schopné odolať zvýšeným energiám ktoré sú posielané na Zem, čo premieňajú nižšie energie ktoré potrebujú na to aby prosperovali. Pravda vychádza najavo každý deň a oči ľudí sa otvárajú voči spôsobu, akým boli zatiahnutí do plánov Iluminátov na Vaše zotročenie. Už to ďalej nie je možné a Vaša civilizácia sa zúčastňuje celosvetovej žiadosti na masívne zmeny, ktoré Vás uvoľnia z okov. Dianie sa hlavne zameriava na na Spojené Štáty a budú vzorom, ktorý povedie svet naspäť k slobode a prosperite. Nestane sa to cez noc, ale napriek tomu to bude našou prítomnosťou urýchlené.

Oči Vesmíru sa upierajú na Vás, čo je úžasné aby o tak malú planétu bol taký záujem, ale čo sa stane Vám a Zemi bude rezonovať celým Vesmírom. Vy ste tak povediac poslednou tehličkou v múre zmien a z toho vyplývajúci Vzostup na ktorý všetci čakajú. Keď ste vstupovali do nižších dimenzií vedeli ste, že Vaša úloha je pre druhých extrémne dôležitá a ste veľmi milovaní za obete, ktoré ste pre nich priniesli. Pôvodne ste boli plnohodnotné duše Svetla ktoré vedeli, že je možné zažiť temnotu a aj tak nájsť cestu späť, takže keď sa pozriete na svojich spolucestovateľov prosím pamätajte, že v podstate sú úplne rovnakí ako Vy. V Božích očiach nie je žiadna duša lepšia ako druhá, ale jednoducho na inom stupni skúseností.

Drahí, zameriavajte sa na svoju budúcnosť a podľa možnosti neplytvajte Vašim časom a energiou na záležitosti patriace do starého režimu, ktorý práve odchádza. Ich osud je spečatený a budú odstránení ak sa budú snažiť zabrániť pokračovaniu našich plánov. V súčasnosti nás stále plánujú zdržiavať, čo sa ale ukáže ako neúspešné, pretože sme si plne vedomí toho čo chystajú. Hlavným hráčom Temných stále ponúkame možnosť vzdať sa, ale tak či onak budú odstránení. Akonáhle ich zbavíme vplyvu a moci ich celý systém sa rozpadne a nebude viac hrozbou, ktorú stále predstavuje.

Svetlo prenikajúce do Vášho sveta pozdvihuje viac a viac duší, ktoré boli úplne zabrzdené nižšími vibráciami a pomaly si uvedomujú pravdu o svojich životoch. Už si uvedomujú ako im bolo zabránené získať ozajstné pochopenie zmyslu života a sú otvorení pravde, ktorá sa odhaľuje. Určite urobíme všetko čo je v našich silách, aby sme Vám všetkým sprostredkovali informácie, ktoré pozdvihnú Vaše životy a nasmerujú Vás na cestu, ktorá Vás otvorí Svetlu. Zo začiatku sa Vám to bude zdať mätúce kvôli veľkému množstvu rôznych názorov, ktoré budú tvrdiť že sú pravdou. Ako vždy odporúčame nasledovať Vašu intuíciu, ale na Zemi sa objavia učitelia, ktorí budú nasledovaní a rešpektovaní pre svoju schopnosť sprostredkovať pravdu.

Zabudnite na čokoľvek čo sa deje okolo Vás a mohlo by Vás rozptyľovať a zameriavajte sa na Vzostup a ďalej, pretože to bude nádherné obdobie vo Vašich životoch. Z prežívania ťažkostí, chudoby a nedostatku sa nakoniec čoskoro posuniete k úžívaniu si všetkých výhod bytia vo vyššej dimenzii. Žiarivá čistota vzduchu, zeme a morí sa bude zdať nereálna po tom, čo ste už zažili. Brilantné farby a krása všetkého bude jasným znamením, že ste tam kde sa tvorenie prejavuje vo svojej najvyššej forme. Harmóniu a rovnováhu nájdete všade kam sa pozriete a mier a radosť budú prirodzené súčasti života. Možno tým najudivujúcejším zistením bude to, že iné formy života sa nielen že rozprávajú medzi sebou, ale aj s Vami. Bude to veľmi vzdialené tomu na čo ste boli zvyknutí a bude veľkou radosťou objavovať všetko o vyšších sférach.

Načo sa zaťažovať obavami z Vašich súčasných podmienok, keď sa čoskoro tak veľa zmení k lepšiemu v tak krátkom čase. Berte to ako to príde, pretože máte schopnosť vyrovnávať sa so životom veľmi dobre po tom všetkom čo ste zažili. Neistota o Vašej budúcnosti bola odstránená, takže môžete ignorovať akékoľvek pokusy na odpútanie Vašej pozornosti. Niekedy to môže pochádzať z vnútra, od ľudí ktorí si zatiaľ nie sú vedomí pravdy. Ako už viete, existujú utkvelé názory ktoré stále očakávajú, že v posledných pár mesiacoch nastanú katastrofické udalosti a že nimi budú odpútaní od Zeme ako Vyvolení. Ako akákoľvek iná duša zažijú to čo pre seba vytvorili, takže ich a ostatných môžete nechať rozprávať svoju pravdu bez toho, aby ste tým boli ovplyvnení. Nie je Vašou úlohou ani zodpovednosťou meniť to v čo iní veria, pokiaľ samozrejme Vás o to nepožiadajú.

Keď spoznáte pravdu o živote a to ako funguje pochopíte, že nesmiete zasahovať do zámerov iných duší, preto musíme často ustúpiť a nechať Vás nájsť si vlastnú cestu dopredu. Je Vašou voľbou čo zažijete a dokonca aj v týchto konečných časoch ste si už urobili plány. Možno neviete dopredu aké, ale buďte si istí, že Vaši Radcovia a iní pomocníci dohliadnu na to aby to bolo vo Váš prospech, takže budete mať tie správne skúsenosti potrebné na Vašu evolúciu. Tieto môžu byť chaotické časy, ale stále sú dokončením plánu pre Vašu civilizáciu.

Som SaLuSa zo Síria a poviem Vám, že my z Galaktickej Federácie budeme s Vami až do Vzostupu a ďalej. Je našou povinnosťou a túžbou vidieť Vás bezpečne doma.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

6.7.12


SaLuSa  6. July 2012

Nepoľavte v ostražitosti po tak dlhom čase pozdvihovania sa do Svetla. V súčasnosti sa šíri množstvo dezinformácií, ale nie vždy zámerne a niekedy sú šírené ľuďmi s dobrým zámerom, ktorí jednoducho nemajú dostatok informácií. Takisto je ťažké zmeniť silné presvedčenia, ktoré sú často zakorenené do mysle vo veľmi mladom veku. Tí, ktorí sa Vás pokúšali uviesť do omylu to robili veľmi šikovne a dokonca pozmenili aj Vaše dejiny aby Vás presvedčili, že ich učenia sú pravdivé. Preto bude pre nás náročnou úlohou uviesť na pravú mieru to čo je Vám podsúvané ako pravdivé, aj keď to tak nie je. Toto rovnako platí aj pre vedcov, ktorí vydávajú vyhlásenia bez toho aby pochopili tie spirituálnejšie aspekty života a ako do toho celého zapadajú. Vaša intuícia je a vždy bude Vašim najlepším vodítkom a za každých okolností posúďte každý zdroj informácií podľa toho ako sa Vám pozdáva, ako spôsob overenia.

Keď Vám opisujeme Vašu históriu, rozhodujúce bude to, že to vieme úplne dokázať tým, že Vás predstavíme ľuďom, ktorí majú informácie z prvej ruky. Môžeme sa dokonca vrátiť v čase a znovu Vám prehrať to čo sa udialo, takže nebudú môcť existovať pochybnosti o faktoch. Niektorí z Vás sa budú môcť vrátiť späť v čase do akékoľvek obdobia Vašej histórie a uvidia na vlastné oči čo sa stalo. A takisto bude možné počuť aj rozhovory. Buďte si istí, že v priebehu času ostane len pravda a vy samozrejme výrazne pokročíte vo Vašich vedomostiach.

Náš príchod Vám prinesie pravdu, ktorá medzi Vami pomôže vytvoriť jednotu, zatiaľčo teraz ste veľmi rozdelení. Najdôležitejšia oblasť sa týka mnohých náboženstiev a ich pokusy umiestniť Vás pod Jediného Boha, pričom im chýba ozajstné pochopenie alebo fakty aby to boli schopní spraviť. Pravda bude podaná Majstrami, ktorí prehovoria k svojim vlastným, ale ukáže to aj na skutočnosť, že každý systém viery bude musieť byť výrazne doplnený aby sa priblížil pravde. Ak niektoré duše nebudú schopné urobiť tieto zmeny k viac osvietenému stavu, prirodzene im bude umožnené pokračovať v nasledovaní ich starých presvedčení. Vieme, že po určitom čase si uvedomia, že ak majú napredovať, budú sa musieť pozrieť ďalej za ne.

Niektoré duše boli učené, že mimozemšťania sú preoblečení diabli a že idú po nich. Aj keď Galaktická história hovorí o vojnách, ktoré rozpútali zlé bytosti čo napadli alebo zničili planéty, teraz takéto nebezpečenstvo nehrozí. Ochraňovali sme Vás po celé veky a dostali sme právomoc kontrolovať kto môže navštíviť Zem. Slúžime Vesmíru v Božom mene a na názov Galaktická Federácia Svetla máme dobré dôvody. Ako sme Vás už v minulosti informovali, existujú výnimky kedy z karmických dôvodov bol umožnený kontakt zo Šedými, ale napriek tomu nikdy neboli skutočnou hrozbou pre Váš svet.

Keď Vás predstavíme členom našej Federácie nebudete mať žiadny dôvod na spochybňovanie dôvodov prečo sme tu. Naše správanie je založené na pristupovaní k Vám v mieri a v žiadnom prípade pre Vás naše rozhovory nebudú predstavovať ani najmenšiu hrozbu. Ako bolo často zdôrazňované, akákoľvek pokročilá civilizácia so zámerom obsadiť Vás tak mohla s ľahkosťou urobiť. To ale viacmenej platilo len do nedávnej minulosti, pretože teraz ste schopní sa lepšie brániť. V skutočnosti sme nedávno zabránili invázii, ktorá bola posledným pokusom ovládnuť Vás. Svetlo na Zemi priťahuje množstvo pozornosti a určité temné skupiny sa zo všetkých síl pokúšali zabrániť Vám vzostúpiť, ale neúspešne. Znovu zopakujeme, že vzostup sa udeje na základe Božského uznesenia a v žiadnom prípade tomu nemôže nikto zabrániť. Naša prítomnosť má tiež zabezpečiť, aby nastalo len minimálne rušenie.

Takže Drahí, Váš Vzostup nezávisí na mnohých zmenách o ktorých viete, že sa začínajú odohrávať. Tie majú za účel posunúť Vás rýchlo vpred vo vývoji aby ste boli pripravení na nový život, ktorý je primeraný dušiam, ktoré sa pozdvihli do Svetla. Očakáva sa od Vás, že napravíte škody a skazu na Zemi, aby aj Matka Zem bola pripravená vzostúpiť. Ohľadom tejto úlohy sme pripravení rýchlo vykonať nevyhnutné rozsiahle čistenie. Nepredstavuje to žiaden problém vzhľadom na naše pokročilé technológie.

Vieme o Vašich frustráciách ktoré spôsobujú odklady toho čo sa má začať, ale už sa to začalo aj keď iba v malej miere. Prípravy sú ukončené a ako vždy, načasovanie je kľúčové a ako viete, existuje konečný dátum od ktorého sa to musí rozbehnúť plnou rýchlosťou. Takže sa nebojte, pretože ešte len zažijete spôsoby akými pracujeme a budete ohromení keď si uvedomíte ako rýchlo postupujeme. Zvyčajne ste náchylní pozerať sa na výzvy prostredníctvom Vašich schopností, ale pamätajte, že Galaktická Federácia je tisíce rokov pred Vami. Máme pod kontrolou Vašu budúcnosť a sľubujeme Vám slávne víťazstvo nad Temnými.

Mohli by sme Vás upozorniť na to, kedy by sa mala uskutočniť významná udalosť, ale naučili sme sa, že ľudia majú tendenciu považovať to za istotu a následne sa búriť keď sa to neuskutoční. A navyše Vám nemôžme vždy povedať príčinu meškaní a musíme byť pripravení zmeniť smerovanie okamžite ako to udalosti vyžadujú. Všetko čo skutočne potrebujete vedieť je to, že nech sa stane čokoľvek, dodržíme naše sľuby voči Vám. Uvedomujeme si, že Vaša trpezlivosť sa veľmi stenčila a chápeme to, pretože celkom oprávnene ste už o takomto čase, na základe toho čo sme Vám pred časom povedali očakávali, že akcia už bude prebiehať. Avšak znovu opakujeme, že všetko prebieha dobre a na konci neočakávame žiadne pretrvávajúce problémy. V každom prípade sme pripravení na všetky možné variácie toho čo je potrebné, aby ste boli bezpečne prevedení cez zostávajúce obdobie do Vzostupu.

Som SaLuSa zo Síria a môžem Vám povedať, že len spomenutie zatýkania vrchných členov Temných prinieslo zo sebou nový pocit nádeje. Napokon podmienky na Zemi sa zhoršovali veľmi rýchlo a smerovali k úplnému kolapsu Vašej civilizácie. Reagovali ste pozitívne na dobré správy a pozdvihlo Vás to vediac, že tí zodpovední za Vaše podmienky budú odstránení – a tak to je.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

4.7.12


SaLuSa  4. July 2012

Čo sa týka pochopenia toho čo sa deje vo svete existujú doslova dva tábory, tí čo nevedia alebo sa nestarajú a tí čo vedia, ale pripisujú tomu rôzne vysvetlenia. Chce to niekoho s veľmi otvoreným systém viery aby akceptoval zmeny, ktoré zmenia celý jeho koncept o tom čo je život. Tým najťažším na akceptovanie bude fakt, že mnohí z tých ku ktorým ste vzhliadali boli len figúrkami Iluminátov, neustále opakujúci klamstvá ktoré Vás k nim držali pripútaných. Našťastie vzrastajúce vibrácie pozdvihujú ľudí z temnoty a ako vzrastá úroveň ich vedomia, začínajú skúmať svoje presvedčenia. Momentálne je dostupných mnoho pravdivých informácií a ak budete nasledovať svoju intuíciu, s určitosťou začnete chápať pravdu. Samotné hľadanie Vás pripraví na dokonca ešte väčšie pochopenie, pretože keď prídeme spolu s mnohými ďalšími vyspelými bytosťami, pravda Vám bude hľadieť rovno do tváre.

Rozlišovanie pravdy nemá nič spoločné s inteligenciou, ktorá v skutočnosti môže často stáť v ceste a pre mnohých ľudí je to jednoducho len záležitosť súdnosti. Pravda nemôže byť garantovaná ani obrátením sa na náboženské hnutia, pretože to čo sa začalo ako pravdivý pokus na osvietenie ľudí, bolo skorumpované. Zistíte, že tí čo Vás učia pravdu, Vám ju nasilu nevnucujú, ale jednoducho ju prezentujú ako užitočný nástroj pre Váš vlastný rozvoj a hľadanie. Vnucovanie kontroly zastrašovaním následkami, ktoré nastanú ak sa nebudú nasledovať určité presvedčenia nie je ničím iným, ako strašným prekrútením pravdy.

Všetko čo potrebujete vedieť máte hlboko vo Vašom podvedomí. To je spôsob ako sa môžete stať nezávislým a intuitívne budete vedieť čo je akceptovateľné a nesie stopy pravdy. Avšak vždy buďte otvorení voči rozširovaniu svojho chápania, pretože ako sa pozdvihnete, bude to napredovať vo veľkých skokoch. Berte to kúsok po kúsku až pokým sa nestotožníte s tým čo ste akceptovali a zistíte, že Vaša úroveň vedomia vzrastie dosť rýchlo. Pamätajte, že ak niečo čo je Vám predkladané s Vami nerezonuje alebo nenesie vyššie energie Lásky a Svetla je nepravdepodobné, že je to pravda.

Keď sa budeme s Vami môcť otvorene stretnúť všetkými prostriedkami skúmajte čo Vám budeme hovoriť lebo nie sme Bohovia, aj keď to tak môže vyzerať, pretože sme o veľký kus vpredu na ceste pochopenia. Nemôžeme robiť zázraky a naša pokročilá technológia je výsledkom nášho väčšieho pochopenia a používania prirodzených energií, ktoré napĺňajú Vesmír. Vaši vedci sú si často vedomí potenciálneho pokroku, ale chýba im know how aby ho uviedli do života. Avšak niektorým po mnohé roky pomáhali iní mimozemšťania a vedomosti získavali aj spätným inžinierstvom na pokročilých technológiách havarovaných lodí. Namiesto toho aby sa podelili o takéto pokroky, tieto boli vo väčšine držané v tajnosti z dôvodu moci a ovládania celého sveta. S naším príchodom sa to všetko zmení a takéto tajomstvá sa zverejnia k prospechu všetkých spolu s voľným prístupom k našim technológiám.

Máte úplné právo byť vzrušení vyhliadkou na nádhernú budúcnosť oslobodenú od nepotrebného kontrolovania a obmedzení Vašej slobody. S tým prídu úrovne šťastia, ktoré ste necítili po veľmi dlhú dobu. Treba dodať, že Temní boli identifikovaní a už sú odstraňovaní aby ste boli zbavení tej rakoviny čo skoro zničila Vašu civilizáciu. Za tým bude nasledovať čistenie, ktoré odstráni všetky stopy negatívnych energií a ich schopnosti vnucovať sa Vám. Mier je blízko a všetkým problémovým miestam sa bude venovať pozornosť, budú vyčistené aby bolo dovolené odstrániť všetky známky vojen a vojenských síl. Mier nie je možnosť, je to Vaše právo žiť bez narúšania a praktizovať svoje vlastné spôsoby a žiť podľa Vašich kultúrnych tradícií.

Keď bude zverejnený charakter zločinov Temných je pochopiteľné, že nastane veľký hnev a bude to čas skúšky zostať pokojným a nestratiť nad sebou kontrolu. Pamätajte, že naše schopnosti a technológie umožňujú to, že ani jeden kriminálnik neunikne zodpovednosti za svoje zločiny. Nie je potrebné aby ste skúšali vziať spravodlivosť do vlastných rúk, ale jednoducho nechajte záležitostiam vlastný priebeh. Oveľa lepšie využijete svoj čas, ak budete pomáhať priniesť stabilitu do Vašej oblasti a rozširovať pokoj tam, kde bude potrebný. Avšak nemusíte všetko robiť sami, pretože naši spojenci zastanú prominentné miesta a napokon aj my budeme s Vami.

Ste na hranici historického víťazstva nad Temnými a čoskoro úplne zastavíme ich akcie. Mali veľké plány ako odísť v záblesku slávy, ale obmedzíme ich aktivity ako najviac sa bude dať. Niektorým udalostiam je umožnené sa stať a tým dúfame, že Temných prichytíme priamo pri čine. Vedia, že ich čas je obmedzený a zostalo im ho veľmi málo pred tým ako budú odstránení z obehu a odložení. Život bude pre väčšinu ľudí načas hektický a niektoré nepríjemnosti sú nevyhnutné kvôli rozsahu zmien. Neobávajte sa, pretože v relatívne krátkom čase Vám to bude viac ako vynahradené. Tí z Vás, ktorí budú menej zasiahnutí by sa mali snažiť pomáhať tým čo to potrebujú, podelením sa o všetko čo bude možné.

Aké úžasné dobrodružstvo leží pred Vami a už viete, že Vzostup je zaistený. Pomyslite, že po tisícročiach ste sa dostali na koniec duality prejdením cez najtemnejšie obdobia aké ste kedy zažili. Zároveň to bolo aj obdobie veľmi dôležité pre Váš stupeň evolúcie. Dalo Vám možnosť vyvíjať sa rýchlosťou dovtedy nepoznanou počas času stráveného v nižších vibráciách. Našťastie, ak si to budete želať, môžete anulovať spomienky na toto obdobie radšej ako vyvolať spätne mnoho životov, ktoré nemuseli byť práve na najvyššej úrovni.

Som SaLuSa zo Síria a pozdravujem Vás v mene Galaktickej Federácie Svetla. Sme len jednou skupinou medzi mnohými zhromaždenými okolo Vašej Zeme, aby sme boli svedkami udalosti, ktorá bude unikátna čo sa týka Vzostupu a pre Vaše budúce potešenie a záujem sa celá udalosť zaznamenáva. Dokonca sú prítomní aj zástupcovia civilizácií z iných Vesmírov, pretože sa zaujímajú o to, čo sa stane s Vaším Vesmírom. Ste hviezdami veľkej Vesmírnej show, ktorá doslova rozsvieti Váš svet.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

2.7.12


SaLuSa  2. July 2012

Prichádzajú skutočne vzrušujúce časy kedy dostávate potvrdenia, že zatýkania sa začali uskutočňovať. Vaše práva Vám umožňujú odstrániť tých, čo spáchali zločiny proti Vám. Tieto kroky sú skutočne veľmi potrebné, aby bolo možné uskutočniť dôležité zmeny, ktoré Vás posunú do ďalšej fázy plánu. Neexistuje spôsob ako by mohli byť tieto akcie dlhšie ignorované a naši spojenci hľadajú zdroje, ktoré chcú uverejňovať to čo sa deje. Jednoznačne očakávame, že s oznámením ktoré má za účel ukľudniť mysle ľudí, sa toho médiá chytia. Čoskoro sa to dostane do bodu, kedy správy viac nebudú môcť byť skrývané alebo ignorované a vieme, že to bude vnímané so zmiešanými pocitmi. Avšak očakávame, že prezident Obama osloví svet aby ubezpečil ľudí, že tieto činy sú pozitívne a v záujme všetkých za účelom obnovenia svetového mieru. Obletí to celý svet a Temní to v žiadnom prípade nebudú schopní zastaviť.

My z Galaktickej Federácie Svetla budeme zatiaľ pokračovať s prácou v pozadí, ale budeme čakať na prvú príležitosť na odhalenie. Nebude to zahŕňať len históriu našej práce pre Vás a s Vami, ale aj všeobecný záujem ktorý sa ukázal vo Vašej evolúcií počas tisícov rokov. Avšak dá nám to príležitosť prezentovať niektoré odlišné civilizácie s ktorými sa stretnete. Všetky budú mať s Vami nejaké prepojenia, napríklad tým, že prispeli do Vášho genetického vývoja. Na úrovni duše sme všetci z jedného Zdroja, ale cestovali sme po rôznych cestách podľa svojho výberu skúseností. Rozdiely medzi nami preto existujú, ale všetci sa vyvíjame tak ako Vy s tým, že niektoré duše sú na vyšších úrovniach ako druhé.

Obrovskými skokmi sa rýchlo nájdete posunutí do ďalšej úrovne Vášho pozdvihnutia. Mnohí z Vás už sú pripravení na nový spôsob života a nastaví Vás to na Váš návrat do vyšších sfér, ktorý príde zo Vzostupom. Čaká Vás nádherný napĺňajúci život, ktorý sa Vám bude zdať ako nebo po Vašich skúsenostiach v dualite. Nielen že budete chápať ako sa energia dostáva do Vašich životov, ale aj ako ju používať pre svoje potreby. Dôraz bude kladený na odlišné spôsoby jej využitia a v neposlednom rade ako prostriedok na vesmírne cestovanie.

Na Zemi ste strácali obrovské množstvo času cestovaním spôsobmi, ktoré my vnímame ako zastaralé. Už nebude naďalej potrebné strácať tak veľa času týmto spôsobom, pretože Vám bude venovaná technológia, ktorá Vám umožní skoro okamžité cestovanie. Všetka je založená na voľnej energii ktorá je čistá a nespôsobuje znečistenie. Temní už vyvinuli niekoľko typov takýchto lodí a táto technológia im je známa po dlhú dobu. Nebolo Vám dovolené ju používať, aby neboli narušené štandardné spôsoby dopravy a bola zabezpečená ich moc nad ostatnými krajinami.

Vaše sny sa stanú skutočnosťou a najúžasnejšie zmeny prídu s navrátením Vašej slobody. Tak ste si zvykli na to, že ste ovládaní doslova vo všetkom čo robíte, že ste už zabudli aké to je byť slobodní. Zakúsite aké to je ešte pred Vzostupom ale pamätajte, že so slobodou prichádza aj zodpovednosť nepodieľať sa na aktivitách, ktoré ohrozujú alebo ubližujú ostatným. S príchodom Vašich vyšších úrovní vedomia, príde aj viac súcitné a vyrovnané chápanie ako sa správať k ostatným dušiam. Je to tá túžba byť Jedným so všetkým životom, ktorá Vám umožní zaujať miesto po boku tých, ku ktorým sa pridáte. Vieme, že tvrdosť vibrácií na Zemi nie je veľmi zlúčiteľná s mierumilovnou existenciou a neustále podstupujete výzvy na udržanie pokoja a kontroly svojich emócií.

Boli ste skúšaní a preverovaní po miléniá, často mnohokrát opakujúc rovnaké lekcie. Dokázali ste, že môžete existovať vo vyspelej civilizácii a ste vítaní vo vyšších sférach. Zvýšili ste svoje vibračné úrovne a to zabezpečí, že ste pripravení vzostúpiť. Tí čo nie sú pripravení nebudú mať žiaden záujem opustiť dualitu a na základe svojej vôle budú pokračovať v skúsenostiach na tej istej úrovni. Cesty ktoré sú pre Vás otvorené sú jasne definované a nemôžete sa posunúť za hranicu svojho stavu. Avšak všetko sa priebežne mení a napokon aj Vy sa posuniete, pretože tak urobia všetky duše.

Opustite svoje pozemské príťaže a namiesto toho rozšírte svoje vedomie na absorbovanie toho, čo bude novým spôsobom života. Ako sa o nás budete dozvedať viac a budete mať príležitosť navštíviť nás na našich lodiach, budete z prvej ruky vidieť ako žijeme a ako sme prepojení s druhými civilizáciami. Všetci konajú vo vzájomnej službe a je to požehnanie môcť to robiť. Ego bolo skrotené a potreby jednotlivca nie sú stavané pred potreby ostatných. Sme komunitou v harmónii a vkladáme svoju energiu službe Najvyššiemu Stvoriteľovi. Dostáva sa nám obrovského uspokojenia z takejto služby a ani na moment nepomýšľame, že to obmedzuje našu slobodu akýmkoľvek spôsobom. Milujeme našu prácu a prínos ktorým prispievame ku Všetkému Čo je a pomáhame tak pozdvihovať všetky ostatné životné formy.

Naše životy sú naplnené a najviac uspokojivé a my si vyberáme akým konkrétnym spôsobom budeme slúžiť. Nie je to o nič viac a o nič menej ako by ste Vy pomáhali svojim sestrám a bratom. Sme napokon všetci jedna veľká rodina, ktorá si uvedomuje dar života, ktorý nám bol daný naším Otcom/Matkou Bohom a zabezpečil nám všetko možné čo by sme mohli potrebovať na to aby sme si užívali svoju existenciu. Sme tiež spolutvorcami s Bohom tým, že sme dosiahli vyššej úrovne a vieme používať takéto sily s úplnou zodpovednosťou. Na Zemi len málo ľudí skutočne chápe potenciál síl ktoré majú a neuvedomujú si, že sú zodpovední za smer akým sa civilizácia vyvinula. V dôsledku toho zožnete čo ste zasiali a to je dôvod prečo ste skončili v dualite. Avšak našli ste svoju cestu z toho von a mnohí sú teraz schopní využiť možnosť vzostúpiť.

Som SaLuSa zo Síria a želám Vám najšťastnejšie časy, ktoré Vám prinesie uvoľnenie z duality.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

29.6.12


SaLuSa  29. June 2012

Horúcou témou, ktorou sa väčšina z Vás zaoberá je uskutočnenie zatknutí, ktoré odstránia akékoľvek pochybnosti o tom, že posledné dni Temných nastali. Nie je potrebné hovoriť, že to spôsobí senzáciu po celom svete a médiá budú musieť zareagovať. Budú zaplavené žiadosťami o vysvetlenie a napokon dokonca aj tie konzervatívne budú donútené poskytnúť pravdivé príčiny toho čo sa deje. V spojených štátoch budú oficiálne oznámenia a budú podniknuté opatrné kroky na zabezpečenie toho, aby ľudia správne chápali dôvody prečo sa zatknutia uskutočňujú. Pochybnosti budú existovať dovtedy pokiaľ nebude jasné, že tieto akcie sú v záujme všetkých ľudí a to poskytnutím scenára na základe ktorého môžu byť oslobodení spod moci Temných. Budú existovať zámerné dezinformácie šírené tými, ktorí sú stále pod kontrolou Temných, ale my jasne dáme najavo, že Armáda je do toho zapojená a poskytuje podporu tým, čo vykonávajú zatknutia. Nie sú to popravčie čaty a použijú zbrane len ak oni, alebo policajný maršáli (U.S. Marshal – pozn. prekladateľa) budú napadnutí pri vykonávaní legitímnej činnosti.

Prvá reálna akcia nám teraz umožňuje posunúť sa k ďalšej časti našich plánov bez rušenia zameraného na zdržiavanie postupu. Nastane urgentná potreba zostaviť provizórnu vládu z reprezentantov ktorí dokázali, že sú dôveryhodní a čestní. Takí, ktorí už boli oboznámení s ich zodpovednosťami voči Vám, ľuďom. Takže napokon sa naše sľuby preukážu ako pravdivé a Vaše práva budú obnovené. Ale všetko po poriadku a keď sa uspokojíme s tým, že neexistujú žiadne ďalšie nebezpečenstvá, môžme pokračovať ďalej s ostatnými aspektami nášho plánu.

Nemusíte si neveriacky šúchať oči, pretože to čo vidíte a počujete sa skutočne deje a sú to Pracovníci Svetla, ktorí prevzali zodpovednosť za Váš osud. Dokonca aj tí, ktorí žijete mimo Spojených Štátov ste súčasťou týchto plánov a čistenie sa rozšíri do celého sveta. Je to napokon plán pre Všetkých ktorí sú pripravení vzostúpiť, ale prirodzene to ovplyvní aj tých, ktorí majú pre svoju budúcnosť iné plány. Zo slobodou prichádza voľba a všetci z Vás sa napokon ocitnú presne tam, kde majú byť.

V diaľke je samozrejme dlho očakávaný kontakt s Vami prostredníctvom odhalenia. V procese toho čo sa deje budú tie osoby, ktoré sú pod prísahou mlčanlivosti z tejto zodpovednosti oslobodení a budú Vám môcť povedať o svojich vlastných skúsenostiach, ktoré podporujú našu existenciu. Viete už toho pomerne dosť, ale keď sa to verejne oznámi, dostane sa to aj k tým, ktorí tieto záležitosti bežne nesledovali, poprípade tomu neveria. Skutočne je treba urobiť veľa práce na presvedčenie ľudí, že nie sme iba Vašimi priateľmi, ale Vašou rodinou. Avšak veríme, že naša prítomnosť bude čoskoro vnímaná takou aká v skutočnosti je a budeme privítaní pristáť na Vašej vzácnej Zemi. Samozrejme potrebujeme tento kontakt na založenie pracovných skupín, ktoré budú súčasťou očistných síl.

Všetko sa stane v správnom čase, ale zrýchli sa to akonáhle začneme, pretože je toho treba veľa urobiť v priebehu niekoľkých mesiacov. Cítime, že vzrušenie narastá pri myšlienke na Vaše oslobodenie spod síl ktoré Vás ovládajú a na to ako sa Vaše životy pozdvihnú do Svetla. Konečné časy pre tento cyklus boli naplánované pred mnohými vekmi a napriek tomu, že ste si mohli myslieť opak, ak ste potrebovali pomoc, prišla. Naše úsilie a úsilie Spirituálnej Hierarchie Vás viedlo do tohoto bodu v čase a teraz sa konečne chopíte tej úžasnej možnosti vzostúpiť. Hlboko vnútri ste vždy vedeli, že Vaše skúsenosti skončia Vaším návratom do vyšších sfér. To je miesto odkiaľ ste prišli a kde máte nárok existovať ako Bytosti Svetla. Nižšie dimenzie sú domovom tých, ktorí boli vtiahnutí do temnoty ktorá ich stiahla dolu, ale profitovali z Vašej blízkosti dokonca aj keď ešte neprijali Svetlo.

Pochopte, že mnohé duše, ktoré nevzostúpia nemuseli nevyhnutne zlyhať vo svojom pozdvihnutí, ale plánovali svoje skúsenosti týmto spôsobom. Takže nesúďte druhých, ktorí nasledujú rozdielnu cestu od tej Vašej a dovoľte im aby mali rovnakú voľbu ako ste mali vy na plánovanie Vášho osudu. Vaša sloboda Vám môže byť niekedy vzatá, ale vždy Vám bude navrátená božím právom. Pozerajte sa na Boha a Matku Zem ako na svojich rodičov, ktorí Vás vždy sledovali a zabezpečovali Vám pomoc. Bola Vám daná dokonca aj keď ste nepoznali jej zdroj a teraz by bolo od Vás pekné uznať to a prejaviť vďaku. Milujúca myšlienka alebo modlitba prinesie dokonca viac Lásky a Svetla späť k Vám, čo je zákon príťažlivosti pracujúci na najvyššej úrovni.

Drahí, od teraz to bude pokračovať stále ľahšie a budeme po Vašom boku aby sme zabezpečili, že keď už ste prišli až tak ďaleko, aby ste nezlyhali v poslednej chvíli. Samozrejme nastanú fyzické zmeny, ale ako sa vibrácie dvíhajú ich rozsah nebude taký vážny ako niektorí očakávali. Neexistuje žiadny dôvod na rozsiahle devastácie na navrátenie Matky Zemi do jej panenskej podoby. Aj keď musíme nechať čo sa musí udiať aby sa udialo, môžeme pomôcť Matke Zemi ktorá s určitosťou nechce aby jej činnosť spôsobila zbytočné škody na životoch. S primeraným varovaním môžu byť ľudia premiestnení z miest kde im hrozí nebezpečenstvo a my tam budeme aby sme pomohli. Nesmieme zabúdať, že Bytosti z Vnútornej Zeme tiež čakajú na pozvanie na povrch a takisto Vám majú veľa čo ponúknuť. Tiež sú Vašou rodinou s pred mnohých tisíc rokov a budú mať radosť keď sa s Vami znovu skontaktujú.

Samozrejme ste kombináciou bytostí, ktoré sú z rôznych Hviezdnych Civilizácií prevažne humanoidného pôvodu. Prídu na Zem aby stretli svojich vlastných a zažijete s nimi mnoho pozdvihujúcich stretnutí, ako sa staré spomienky budú vracať. Takže vidíte, že ste takisto Vesmírnymi Bytosťami ako tí, na ktorých sa mnohí pozerajú ako na tak odlišných. V každom prípade ste Všetci Jedným so Zdrojom, takže správajte sa k druhým ako k sebe samým a vždy buďte milí a ohľaduplní.

Som SaLuSa zo Síria a som potešený tým, že sa blížite ku koncu cesty, ktorá bola hlbokou a dlhotrvajúcou skúsenosťou v dualite.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

27.6.12


SaLuSa  27. June 2012

Akcia už prebieha ale je zrejmé, že sa to stále nedostalo k hlavným Mediálnym agentúram, avšak správy začnú byť tak dôležité, že príde chvíľa kedy to už ďalej nebude možné skrývať alebo ignorovať. Vlády majú veci radi pod kontrolou a vždy sa snažili zakrývať správy o demonštráciách alebo rebélii medzi ľuďmi. Avšak keď si médiá uvedomia ozajstnú pravdu o tom čo sa deje, postavia sa na stranu ľudí. Prirodzene stále budú takí, ktorí zaujmú obranný postoj k tomu čo sa bude diať zo strachu, že prebiehajúce zmeny budú mať na nich vážny vplyv. Ľudia neradi čelia predstave, že čoskoro stratia svoju moc, alebo ako v niektorých prípadoch svoje neprávom nadobudnuté bohatstvo. Nikto neunikne finančným zmenám alebo deleniu bohatstva, ktoré bude ešte väčšie keď sa k tomu pridajú Trustové fondy, ktoré boli založené na túto príležitosť. Buďte si istí, že sa prebehlo obrovské plánovanie aby bolo zaistené, že toto nadchádzajúce obdobie zohľadní každého potreby. Bude nejaký čas trvať kým sa to všetko pokryje, ale najskôr je potrebné zbaviť sa starého systému a nahradiť ho novým.

Na poslednú chvíľu sme nevyhnutne museli naraziť na prekážky, ale v kontexte cele misie nespôsobia žiadne veľké odklady. Avšak tlak narastá na tých v predných líniách, aby veci uviedli do pohybu. Vyžaduje to množstvo koordinácie a napriek tomu, že sme hlavne v pozadí môžeme uplatniť našu právomoc, aby sme veci posunuli dopredu. V podstate v určitých prípadoch, ako sú napríklad pokusy Temných o uskutočnenie operácií pod cudzou vlajkou, sme boli do veľkej miery v centre diania. Ako vždy Vás nabádame aby ste prevzali iniciatívu, pretože nikdy nebolo zamýšľané, aby sme za Vás urobili Vašu prácu. Dôvody súvisia s karmou a očakáva sa od Vás aby ste odstránili problémy, ktoré ste sami vytvorili. V skutočnosti siahajú hlboko do minulosti a v týchto obdobiach ste čelili rovnakým podmienkam počas mnohých životov.

Je isté, že od začiatku nového storočia ste dosiahli veľký pokrok, ale aj tak ste museli vyvinúť maximálne úsilie, aby ste zabránili Iluminátom zrealizovať ich plány. Boli sme súčasťou hnutia na osvietenie ľudí v otázkach hrozieb proti nim samotným a proti ich slobode, čo bolo veľmi úspešné. Dovtedy ste boli ukolísaní do akceptovania zmien, ktoré boli zákerne zavádzané kúsok po kúsku a ktoré rozoberali Vaše práva tehličku po tehličke. To, že si Temní mysleli, že sú neomylní nám umožnilo využiť ich aroganciu aby sme to celé otočili proti nim a zastihli sme ich nepripravených.

Mali by ste si vychutnať prichádzajúce časy, kedy sa znovu prihlásite k svojej suverenite, pretože si nezaslúžite nič menšie, lebo bolo s Vami zaobchádzané ako s otrokmi po tak dlhú dobu. Nie je až také dôležité čo ste robili v minulosti ako jednotlivci, pretože ste prišli na Zem zakúsiť dualitu. Všetci ste mali svoje svetlé a tmavé chvíľky a jediné na čom záleží je to čím ste dnes. Celé je to o tom, aby ste sa poučili z lekcií, ktoré sú potrebné pre Váš vývoj a všetci už viete ako na tom ste. Ak sami seba považujete, že ste zo Svetla, tak ste bezpochyby na tej ceste a zbavujete sa akejkoľvek príťaže, ktorú ste akumulovali. Začínate chápať Vaše skutočné ja a žiť podľa Vašej túžby byť zo Svetla a ste to Vy, kto bude najlepšie vedieť ako ste na tom. Majte dobré srdce, súcit a milujte všetky duše a pokiaľ to dokážete, ste na dobrej ceste k Vzostupu.

Blížia sa časy, kedy komunity môžu cítiť potrebu spojiť sa a pomôcť tým, ktorí môžu byť zmätení z toho čo sa chystá. Bude to vyzerať ako keby sa svet obrátil naruby s neistou budúcnosťou. V niektorých oblastiach môžu vzniknúť nepríjemnosti spôsobené nedostatkom, pretože bežné služby môžu byť obmedzené. Takže je dôležité aby ste sa jeden o druhého postarali keď nastane tá potreba. Problémy budú iba dočasné, bez akýchkoľvek dlhodobých ťažkostí, pretože sme dobre pripravení a už vieme kde bude pomoc potrebná. Postavte sa budúcnosti s nadšeným očakávaním a pomôžte udržať mier, ktorí je v tomto čase podstatný.

My z Galaktickej Federácie sme z Vás veľmi potešení, že nakoniec dokážete naozaj vidieť ako sa prejavia všetky úsilia vykonané s cieľom ukončiť obmedzenia, čo Vám kazili Vaše životy. Tí čo Vás ovládali sú na ceste preč, pretože im bola vážne obmedzená schopnosť financovať prevádzkovanie rozsiahlych operácií. Keď sa uskutočnia bankové zmeny, ktoré ešte viac obmedzia ich moc, nebudú viac možné tienisté alebo nelegálne obchody. Obchodovanie, ktoré je otvorené a transparentné bude na programe dňa a bude to možné, pretože podvodní díleri budú odstránení. Avšak veľa z toho pochádzalo z najvyšších miest, čo sa tiež zmení s väčšou povinnosťou skladať účty. Sú medzi Vami schopní ľudia, ktorí vedia čo treba urobiť a budeme s nimi spolupracovať.

Úrovne Vášho vedomia pokračujú v raste, čo je dobrým znamením, že dosiahnete dosť vysokú úroveň na to aby ste vzostúpili. Výhodou je, že teraz je menej pravdepodobné že urobíte krok späť a bude pre Vás ľahšie sústrediť sa na Svetlo. Dostávate nesmiernu pomoc a na ceste cez záverečné mesiace bude viac kľúčových bodov, ktoré Vám pomôžu v pozdvihnutí. Neustále potvrdzujeme, že napriek odkladom všetko pokračuje veľmi dobre a sme pripravení v momente nastúpiť do akcie. V podstate sme prítomní na Zemi spôsobmi, ktoré nie sú na prvý pohľad zjavné, pretože máme základne ktoré nám umožňujú užitočný prístup k našim spojencom. Tak isto môžeme ľahšie sledovať niektorých členov Iluminátov, ktorí sa pokúšajú vyhnúť sa nutnosti vzdať sa.

Boli by sme radi ak by Vaše médiá prestali váhať a informovali o tom čo sa naozaj deje, pretože ak by pracovali čestne dostalo by sa to k oveľa väčšiemu množstvu ľudí, ktorí majú len veľmi malú predstavu o tom, čo sa chystá. Dovtedy sa spoliehame na Vás aby ste rozširovali tieto správy všade kde je to možné a čoskoro zabezpečíme aby naši spojenci dostali hlas, ktorý osloví širokú verejnosť. Komunikácia je na najvyšších miestach na našom zozname a budete svedkami uvedenia nového systému, ktorý ďaleko predčí ten, čo máte teraz. Chceme aby ho mohol každý používať a bude zahŕňať použitie voľnej energie.

Som SaLuSa zo Síria a ďakujem Vám za Vašu neustálu vytrvalosť.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

25.6.12


SaLuSa  25. June 2012

Množstvo ľudí, ktorí sú otvorení myšlienke významných zmien rastie a je to znamenie, že mnohí ďalší začínajú vnímať energie, ktorými Zem oplýva. Niektorí cítia strach zo zmeny, kým druhí cítia, že je za ňou zámer pozdvihnúť Vašu civilizáciu z bahna, ktoré hrozí stiahnuť celý svet. Je to preto jedinečný čas pre tých, ktorí majú vedomosti o tom kam tieto zmeny smerujú a možnosť dať všetkým vedieť, že všetko sa dobre skončí. Teraz záležitosti smerujú do bodu z ktorého niet návratu a my a naši spojenci čakáme na signál na začatie akcie. Všetko je pripravené a aj napriek tomu, že Temní sú si vedomí, že ich čas sa skončil, rýchlosť a rozmer našich zatýkaní ich aj tak prekvapí. Medzi verejnosťou samozrejme nastane zmätok, ale v čo najskoršom možnom momente bude informovaná. Keď sa médiá otvoria pravde, rôzne zdroje budú chcieť byť čoskoro súčasťou správ o zmenách.

Medzitým sa zhromažďujeme okolo našich spojencov a oni sa mobilizujú na prvú z mnohých akcií. Čo sa začne v Spojených štátoch sa rozšíri na druhé krajiny, pretože ľudia budú požadovať svoju slobodu a veľké čistenie sa uskutoční. Tam kde bude kladený odpor budeme našich spojencov kryť a vysvetlíme, že sloboda musí byť daná, inak budeme nútení zasiahnuť. Nezostala žiadna možnosť pre Temných a ich moc bude odstránená spolu s nimi ak to bude potrebné. Nie je čas na falošné sľuby ani na návrat späť k starým spôsobom, ktoré Vám už neslúžia. Všetky krajiny napokon založia svoje Ústavy na tej, ktorá bude obnovená v Spojených štátoch tak ako ju vypracovali Zakladajúci Otcovia, ale bude modifikovaná s ohľadom na Nový Vek do ktorého vstupujete. Tieto záležitosti už boli vyriešené a sú pripravené na rýchlu premenu.

Niektorí ľudia sú zvedaví ako budú reagovať ozbrojené sily a musíme Vám povedať, že väčšina je pripravená zložiť svoje zbrane a stať sa pravými ochrancami Ľudstva, ako to bolo pôvodne zamýšľané. Už nebudú nasadzovať svoje životy vo falošných vojnách a namiesto toho budú pracovať na udržiavaní mieru po svete. Zbrane ako také nebudú používané proti ľudom a príde deň, kedy zbrane už nebudú potrebné. Vieme kde sú tajné zariadenia a budú zničené aby sa zabezpečilo, že nebudú znovu použité. Skutočne sme už uzatvorili podzemné základne a odzbrojujeme Temných tak rýchlo ako sa to len dá.

Pamätajte, že naše akcie sú prevádzané spôsobom, ktorý nepredstavuje straty na životoch. Veľmi ľahko môžeme „odstrániť“ ľudí a uložiť ich tam, kam sa rozhodneme a často je to mimo planétu. Prevychovávame tých, čo sa vyžívajú v zabíjaní a násilí tak, aby sa mohli vráti na Zem ako užitoční občania. Tí, ktorí mierite do Svetla budete vedieť, že na určitej úrovni sa posuniete za hranicu negatívnych emócií a nebudú Vás už viac môcť ovplyvniť. Vaše Svetlo je Vašou ochranou a odrazí takéto energie späť k pôvodcovi. Taká je sila Svetla, že čo sa týka tvorenia nič nie je nemožné a je to len nedostatok viery ktorý tomu zabraňuje.

Drahí, vediete si skvele aj keď ste pod veľkým tlakom, ale skúste relaxovať a užiť si to čo by malo byť vzrušujúcim časom. Čas uteká tak rýchlo, že predtým ako si to uvedomíte, budeme s Vami hovoriť a pravidelne komunikovať. Naším zámerom je udržovať Vás dobre informovaných o našich aktivitách a tešíme sa na to, keď Vám to budeme môcť hovoriť priamo. S nami budú stáť tie duše, ktoré budú identifikované ako duše Svetla a budeme Vás viesť k cieľu, ktorým je Vzostup. Prirodzene nezastaví sa to len pri ňom, ale Vaša evolúcia bude pokračovať vo vyšších dimenziách. Keby ste len vedeli na čo všetko sa môžete tešiť a Vaše životy sa zmenia naveky.

V akýchkoľvek problémoch alebo ťažkostiach sa nachádzate, berte to s nadhľadom a odpovede k Vám čoskoro prídu. Vyššie vibrácie zmiernia mnoho zdravotných ťažkostí a s príchodom Svetelných Miest prídu aj uzdravovacie komory a ostatné vyspelé technológie, ktoré si s nimi poradia. Po Vzostupe nebudete mať vôbec žiadne choroby alebo fyzické problémy, pretože Vaše telá budú v stave dokonalosti. Takže vydržte s Vašimi existujúcimi problémami, pretože už s nimi nebudete musieť dlho bojovať.

Lieky len málokedy liečia choroby, ale fungujú len na potláčanie príznakov a nebyť utajovania, mohli ste mať skutočný liek na tú pohromu ľudstva, ktorou je rakovina. Mnoho zdravotných vynálezov bolo zatajovaných aby neboli ohrozené zisky farmaceutických spoločností. Taktiež sa o mnohých liekoch, ktoré sú umiestnené na trhu vie, že majú vážne vedľajšie účinky a tie ktoré sú zakázané a stiahnuté z jednej krajiny sú predávané v krajinách Tretieho sveta. Nedostatok vody už tiež mohol byť prekonaný, ale znovu bol brzdený z dôvodu udržiavania vysokých cien. Existuje mnoho príkladov na rôznych trhoch a v neposlednom rade v ropnom priemysle. Manipulujú s trhom s cieľom vytvárať nedostatok a vyššie ceny, aj keď v skutočnosti žiaden nedostatok neexistuje.

Už nebudete musieť dlho trpieť v rukách Iluminátov, pretože odpovede na Vaše problémy sú spojené s nami a našimi novými technológiami, o ktoré sme pripravení sa s Vami podeliť. Už ste sa dozvedeli o skutočnom potenciáli ktorý na Vás čaká a nebudeme strácať žiaden čas aby sme ho zaviedli. Jednoducho čakáme na nastolenie novej Vlády so zástupcami, ktorí budú skutočne pracovať v prospech Ľudstva. Sú tam a my o nich vieme, pretože je dosť nemožné pre hocikoho podať o sebe falošný obraz bez toho, aby sme o tom vedeli. To znamená, že keď vyjednávame s Temnými nemá pre nich žiaden význam snažiť sa nás dobehnúť slovami, pretože vieme čítať ich myšlienky.

Som SaLuSa zo Síria a Galaktická Federácia Svetla Vás uisťuje, že ste v bezpečí a nemusíte sa obávať tvrdení, ktoré Vás majú vystrašiť. Nie sú to len Ilumináti čo vytvárajú dezinformácie, ale aj skupiny čo si želajú vidieť iný koniec cyklu, aby uspokojili svoje vlastné domnienky. Tiež pamätajte, že mnohé staré predpovede už nie sú relevantné, pretože podmienky zmenili výsledok, ktorý bude menej nestabilný a ľahšie sa s ním vyrovnáte. Buďte kľudní a zostaňte vo Svetle a Láske, ktoré neustále obmýva Zem a zdvíha jej vibrácie.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All

22.6.12


SaLuSa  22. June 2012

Niektorí ľudia, ktorí nepoznajú našu technológiu cítia, že musíme konať „buď teraz, alebo nikdy“ a myslia si, že inak nebude dosť času na vykonanie všetkých zmien potrebných na Vzostup. Znovu pripomíname, že čas pre nás nie je takým kritickým faktorom a sme schopní prispôsobiť sa akémukoľvek časovému harmonogramu, ktorý budeme mať k dispozícii. Náš súčasný plán je začať s akciou skôr v priebehu dní ako týždňov, ale v každom prípade neprichádza do úvahy, že by sa to nezačalo „nikdy“. Avšak ako už viete, je stanovená hranica kedy najneskôr musíme začať, aj keby to malo znamenať, že sa do toho viac priamo zapojíme. Po celý čas sme sa pokúšali nabádať Vás aby ste sa podieľali na prípravách na Vzostup a to sa nezmenilo, ale začneme konať akonáhle na to dostaneme právomoc. Dozviete sa keď sa bude mať táto akcia bezprostredne začať, pretože naši spojenci to predtým plánujú verejne oznámiť.

Naše úlohy teraz vyzerajú omnoho jednoduchšie, keď už Temní nemajú takú moc akú mali. Práca našich spojencov bola extrémne úspešná v rozbití štruktúry ich moci a neovládajú už také množstvo síl ako predtým. V podstate ich kapitulácia už prebehla, len to tak nebolo pomenované a očakávame ich konečné priznanie porážky. Takže nech počujete akékoľvek správy, nemajte obavy z následkov, pretože máme všetko pod kontrolou. A okrem menších nepríjemností nedovolíme aby zasahovali do nášho úsilia. Niektorí ešte stále vykresľujú obraz katastrofických udalostí, ale môžete si byť istí, že akékoľvek fyzické zmeny budú mať skôr charakter lokálnych zmien ako celosvetových. Nezabúdajte, že môžeme zmierniť dopady zemetrasení a dostať ich pod kontrolu aby sme minimalizovali škody. V dávnej minulosti Vaši jasnovidci videli prichádzať masívne zmeny a podľa toho ich predpovedali, ale s plynúcim časom sa tieto možnosti stali menej katastrofické. Takže keď na ne ľudia poukazujú pamätajte, že už nezodpovedajú súčasnému pohľadu na fyzické zmeny.

Teraz ste už tak blízko k záverečným častiam Vašej cesty dualitou a mnohí z Vás sa už teraz z nej dvíhajú. Stanovte si ciele vysoko, pretože vo vyšších vibráciách v ktorých teraz existujete je všetko možné a doslova nič nie je nedosiahnuteľné. Dokonca aj počas prenosu tohto odkazu k Vám sa energie zvyšujú, ako dôsledok Letného Slnovratu. Ešte bude viacero takýchto momentov a množstvo príležitostí pre každú dušu na zvýšenie svojich vibrácií. Toto sú intenzívne časy, ktoré majú za účel poskytnúť Vám všemožnú podporu v príprave na Vzostup. V konečnom dôsledku nech sa stane čokoľvek, podstatou všetkých zmien je dostať Vás bezpečne do Novej Doby. Ten cieľ bude dosiahnutý bez ohľadu na akékoľvek iné udalosti, ktoré sa udejú.

Aj keď Vás nabádame aby ste sa medzi sebou rozprávali o súčasnom období, tiež by sme Vás radi poprosili, aby ste nechali ostatným priestor na ich vlastné názory. Pamätajte, že existuje množstvo časových línií, ktoré sa postupne spájajú a pokiaľ duša nevyhľadáva pomoc, malo by jej byť umožnené pokračovať jej vlastným snažením. Naučené lekcie alebo získané vedomosti sú najlepšie ak sú z osobnej skúsenosti. Prirodzene ste kombináciou mnohých duší na rôznych stupňoch vývoja a sú aj také, ktoré radi zdieľajú čo objavili. To je v poriadku v prípade, že od nich prevezmete len to čo vo Vás rezonuje a je intuitívne akceptovateľné. V tomto čase je množstvo právd, ale nakoniec ostane len Jedna Pravda, ktorú budú všetci chápať ako súčasť Jednej Najvyššej Bytosti.

Drahí, zbožňujeme Vás, pretože vidíme Vaše ozajstné Ja, nádhernú Bytosť Svetla. Vstúpili ste do najnižších vibrácií Vášho Vesmíru, ktoré sa stali výzvou pre Vaše schopnosti, aby ste sa potom pozdvihli a znova si spomenuli na to kým v skutočnosti ste. To mnohí z Vás teraz dosiahli a iní sa rýchlo zobúdzajú, čo má za následok, že Svetlo na Zemi je na najvyššej úrovni vôbec. Je to dôležité na premieňanie nižších energií a odoberaní ďalšej moci Temným, takže ich pokusy pokračovať sú odsúdené na neúspech. My by sme im v žiadnom prípade neumožnili znovu povstať a ich dni sú spočítané. Jedným alebo druhým spôsobom budú odstránení a umiestnení tam, kde nebudú môcť zasahovať do Božieho Plánu.

Do určitej miery sa môžete uvoľniť a vychutnať si prichádzajúce obdobie, ale buďte si vedomí, že akonáhle sa tá zábava začne, bude to husté a rýchle. Hlavnou pointou je, že nech sa udeje čokoľvek, je to v konečnom dôsledku pre Vaše dobro, takže nehľadajte disharmóniu a nebezpečie tam, kde nie je. Majte dôveru vo vašich spojencov a našu prítomnosť, pretože sme dlho čakali na tieto chvíle a máme v úmysle zabezpečiť, aby ste boli dobre informovaní. Až doteraz sme museli uplatňovať určité obmedzenia, pretože sa nikdy nevypláca poskytovať protivníkovi príliš veľa informácií. Avšak akonáhle budú izolovaní na miestach odkiaľ nebudú môcť zasahovať do nášho plánu, budeme viac ako šťastní poskytnúť Vám toľko detailov, koľko sa len bude dať.

Stále sa na Zemi dejú Veci ktoré boli podnecované Temnými, napríklad problémy na Strednom Východe. Nebudú už trvať moc dlho a mier bude vyhlásený a aj nami presadený, ak to bude potrebné. Milióny ľudí bolo zabitých alebo zranených v šialených vojnách z ktorých profitovalo len veľmi málo ľudí, čo ale neplatí o výrobcoch zbraní, aj keď jedným z cieľov bolo dobytie krajín a získanie ich bohatstva. Takýchto skúseností ste už mali dostatok a nebudete si ich už nikdy musieť prežiť znovu, pokiaľ sa nerozhodnete slúžiť v nižších dimenziách a zabraňovať tak vojnám. Služba druhým je najvyššia forma lásky a akonáhle vzostúpite, bude to spôsob života, ktorý bude celkom prirodzený pre každú dušu.

Najskôr sa ale tešte na to, že si oddýchnete a budete môcť sledovať svoje vlastné záujmy a vychutnávať si, že ste späť vo vyšších sférach. Skôr či neskôr sa Vám volanie pomáhať druhým začne zdať príliš silné aby ste mu odolali a budete si môcť vybrať ako to budete chcieť robiť. Bezpochyby zistíte, že ste si zo sebou priniesli talenty a schopnosti ako napríklad schopnosť liečiť a použijete ich aby ste ďalej rozšírili svoje skúsenosti. Prirodzene budete pracovať v skupinách a tie by mohli ľahko pozostávať z ľudí, s ktorými ste už pracovali na Zemi. Priateľstvá sa prenášajú cez mnohé životy a stoja za tou okamžitou príťažlivosťou medzi ľuďmi, keď sa po prvý krát stretnú.

Som SaLuSa zo Síria a posielam Vám prianie všetkého najlepšieho z Galaktickej Federácie Svetla, ktorá je k Vám bližšie s každým dňom ktorý prejde.


Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica



Thank You to All