V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní.

utorok 29. marca 2011

Salusa, 25. marec, 2011


Nedovoľte nikomu odradiť vás od vášho cieľa, pretože ho máte už na dosah.

Všetko sa dokončuje a my sme ako vždy pripravení vyraziť do akcie.




Salusa, 25. marec, 2011

Nedovoľte nikomu odradiť vás od vášho cieľa, pretože ho máte už na dosah. Dokonca aj v rámci lineárneho ponímania času, už zostáva naozaj málo a ešte k tomu sa čas stále zrýchľuje. Rovnako je aj vaša príležitosť zvýšiť si úroveň vedomia stále väčšia, pretože na Zem prúdi stále viac energie. Svetlo je na vzostupe a nižšie vibrácie sa premieňajú rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. Atmosféra očakávania naznačuje, že zmeny sú v plnom prúde a vy nebudete sklamaní. Všetko sa dokončuje a my sme ako vždy pripravení vyraziť do akcie.

Udalosti v Japonsku sú znepokojujúce, ale bezprostredné nebezpečenstvo sa zmenšuje a my veríme, že čoskoro bude všetko pod kontrolou. To, čo sa deje, je lekciou pre Ľudstvo a otvára to otázku ďalšieho využívania jadrovej energie. Čistej energie je všade navôkol vás dostatok a je možné použiť ju. Ľudia túžia po zmene, ale iba málo z nich vie, že voľná energia je už známa. Mohli ste ju začať používať už pred mnohými rokmi, ale bola vám úmyselne zatajovaná. V skutočnosti boli utajované mnohé vynálezy, ktoré by pomohli vašej spoločnosti. To sa ale zmení hneď ako dorazíme na Zem a vy budete môcť využívať všetky nové technológie, ktoré budete potrebovať.

Nemyslíte si, že je čudné, že počas posledných sto rokov sa spôsob dopravy takmer vôbec nezmenil, ale v iných oblastiach technológie značne pokročili? Napriek tomu sa množstvo vynálezov osvedčilo v porovnaní s tým, čo máte, ako čistý a úspornejší výkonný stroj. Opäť naši drahí, nebolo vám dovolené využívať ich, ale uisťujeme vás, že tieto objavy sú prístupné každému, kto ich chce vyvíjať alebo sa podieľať na ich výrobe. My samozrejme prinesieme naše vlastné technológie a používanie tých, ktoré sú robotické, bude pre vás veľmi atraktívne. Nikdy nebolo zámerom, aby ste strávili najlepšiu časť svojich životov prácou a v budúcnosti sa bude klásť dôraz na to, aby ste mali priestor na rozvíjanie svojich vlastných schopností. Bežné zamestnania už nebudú musieť vykonávať ľudia, okrem počítačových expertov, ktorí budú sledovať všetky tieto práce.

Pomôžeme vám rýchlo sa presunúť do budúcnosti a dohnať stratený čas. Vraciate sa na cestu, ktorá vás privedie ku Vzostupu a ďalej. My si už užívame taký život a môžeme vás uistiť, že je celkom normálne žiť tu ľahký a pohodlný život. Časom bude aj vzdelávanie oveľa jednoduchšie a prínosnejšie, napriek tomu, že bude zaberať málo času. Bude to čiastočne vďaka novým konceptom, ktoré vám budú predstavené, takže nebudete musieť študovať celé hodiny. Môžete byť naprogramovaní informáciami celkom ľahko, ako zistíte. Pre tých, ktorí túžia po väčších vedomostiach z duchovnej oblasti, existujú aj iné planéty, kde sú úžasné chrámy liečenia a poznania. Jednou z takých civilizácií sú Arkturiáni, ktorí vynikajú v týchto oblastiach a majú najveľkolepejšie chrámy kryštálov a Svetla s farbami, ktoré si ani neviete predstaviť.

Život bude celkom odlišný od toho, ktorý máte teraz a bude tak veľmi napĺňajúci, že rýchlo zabudnete na minulosť. Niektorí z vás sú už naozaj zameraní na budúcnosť a uvedomujú si, že sú odpútanejší od udalostí z minulosti. Časom odsuniete nabok všetky skúsenosti, ktoré vás držia v nižších vibráciách, pretože už neslúžia lekciám, ktoré sa máte naučiť. Zmyslom každej skúsenosti je váš vývoj a vy môžete cestovať vesmírom a hľadať všetko, čo zvýši vaše pochopenie. Vaša cesta vás nikdy neunaví, pretože bude uspokojujúca a prínosná. Ostatné životné formy budú pre vás mimoriadne zaujímavé a vy zistíte, že bez ohľadu na tvar alebo veľkosť ich vývoj smeruje rovnako ako váš k tomu istému Zdroju.

V súčasnosti ste veľmi zaneprázdnení dianím na Zemi a úplný pokoj nenastane pokým nebudú celkom odstránené z cesty. Potom sa budete môcť sústrediť na prekrásnu budúcnosť a pripraviť sa na vzostup do vyšších dimenzií. Je to ako keby sa vám splnil sen a záväzky, ktoré opúšťate z čias intenzívnych skúseností, boli niekedy nepríjemné. Ale to všetko prispelo k vášmu duchovnému pochopeniu spôsobom, aký sa nedá dosiahnuť žiadnou inou cestou. Teraz ste pripravení na cestu vpred a nečaká vás nič horšie. Našťastie nie sú emocionálne vplyvy trvalé a vy sa čoskoro vyliečite.

Naši spojenci postupujú dopredu a výsledky ich práce by mali byť viditeľné počas nasledujúcich dvoch mesiacov. Nemôžeme povedať viac, iba to, že výsledok bude závisieť od tých, nad ktorými nemáme kontrolu, hoci máme povolenie postarať sa o to od Vyšších koncilov Svetla. Je to Svetlo, ktoré je kľúčom k úspechu a čím viac ľudí sa zapojí, tým sa rýchlejšie dosiahne výsledok. Máte takú moc, hoci si ešte stále neuvedomujete svoj potenciál a keď vzostúpite, bude vašou úlohou zaistiť, aby nebola zneužitá. Pomôžeme vám, aby ste pochopili svoju zodpovednosť voči ostatným. Keď vzostúpite, bude pre vás ľahké stať sa Galaktickou Bytosťou s plnou kontrolou nad tvorivými energiami.

Tvoríte aj teraz, ale teraz trvá dlhšie, kým sa dostaví výsledok a vy si ani nemusíte byť vedomí toho, že máte veci vo svojich rukách. V minulosti bolo vaše tvorenie spojené viac s túžbami z vášho kolektívneho vedomia a to podmieňovalo vašu budúcnosť. To viedlo k tomu, kde ste dnes s tým rozdielom, že Svetlo odvtedy vzrástlo dostatočne na to, aby sa stalo vedúcou silou na Zemi. Takže teraz sa tešíme na to, že odstránime všetky energie, ktoré podporujú starú paradigmu. Nové a staré spolu neladí a vedie to k chaosu, ktorý teraz zažívate. To však bude trvať krátko a nové energie teraz vytvárajú vašu budúcnosť.

Ja som SaLuSa zo Síria a žiadam vás, aby ste naďalej podporovali Svetlo všetkými spôsobmi. Ak to budete robiť, budeme môcť skôr otvorene komunikovať a my vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preložila: Danuša - www.vzostup.sk




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

pondelok 21. marca 2011

Salusa, 21. marec, 2011


Udržujte si svoje Svetlo, aby ste mohli upokojiť tých, ktorí sa boja výsledku. Rozprávajte sa s ostatnými o nevyhnutnosti zmien a o obrovskom prínose, ktorý zaistia.

V skutočnosti žiadna smrť neexistuje, iba večný život, ale všetko živé má prospech z prijímania lásky. Láskavosť a súcit sú v tejto dobe veľmi potrebné a majú pozdvihujúci účinok.




Salusa, 21. marec, 2011

Udalosti spejú k nevyhnutným zmenám, ktoré naplnia vašu budúcnosť. Toto obdobie nie je ľahké, ale vy ste vedeli, že bude súčasťou vašich skúseností. Vaša viera vo výsledok vychádza z viery v nás a v Stvoriteľa a v mnohé vyššie Bytosti, ktoré vás sprevádzajú počas vašich životov. Viete, že to nemôže nič zmeniť a tí, ktorí túžia vzostúpiť vzostúpia. Na rozdiel od predošlých období s rovnakou možnosťou si teraz môžete byť istí, že sa Vzostup udeje. Bolo to veľmi starostlivo naplánované a pôjde o impozantnú udalosť, ku ktorej dochádza veľmi zriedka. Čakali ste na to veľmi dlho, ale ste ušetrení od vedomých spomienok na predošlé príležitosti vzostúpiť. V životných plánoch čas nie je lineárny, všetko sa deje v jedinom Teraz. Minulosť, súčasnosť a budúcnosť sú Jedno a vy sa môžete presunúť do ktoréhokoľvek okamihu. Budúcnosť je plná možností, kvôli čomu môžete niekedy poznať jej viaceré verzie. Napokon ste to vy, kto pritiahne jednu z nich, ktorá naplní vízie vytvorené vašim vedomím.

Je veľmi dôležité, aby ste sa sústreďovali na Svetlo, ktoré na Zem prináša harmóniu. Svetlo, ktoré teraz prúdi na Zem, je potrebnejšie než kedykoľvek predtým. Toto je dôležité obdobie, kedy sa deje mnoho vecí. Udržujte si svoje Svetlo, aby ste mohli upokojiť tých, ktorí sa boja výsledku. Rozprávajte sa s ostatnými o nevyhnutnosti zmien a o obrovskom prínose, ktorý zaistia. Budú počuť fámy o katastrofických udalostiach, pretože temní sa ich budú snažiť zastrašovať, ale vy ich uistite o tom, že tieto fámy ich majú iba odviesť od pravdy. Toto všetko bolo predvídané a stanovené tak, aby bol dopad zmiernený. Ak sa stretnete s pochybnosťami pamätajte, že Ľudstvo mohlo zničiť Zem viac než len pri jednej príležitosti počas posledných sto rokov, ale nestalo sa tak. Ste vedení k tomu, aby ste nie len splnili svoju úlohu previesť Zem Vzostupom, ale aj pomáhali osvietiť ľudí okolo vás. Nikdy ste nemuseli sami čeliť následkom svojich činov a vždy ste boli zahrnutí láskou a súcitom.

Váš prínos ako jednotlivcov je dôležitý a to najlepšie, čo môžete urobiť je posielanie Lásky a Svetla. Blízky východ je oblasť, kde sa po celé veky hromadila negativita a teraz potrebuje pomoc, aby ju mohla uvoľniť. Aj my môžeme pomôcť v tomto smere, ale masové posielanie Svetla najlepšie poslúži záujmom ľudí v tejto oblasti. Svetlo je najmocnejšou „zbraňou,“ ktorú môžete použiť a môžete ho čerpať z nekonečného zdroja v sebe. Svetlo môže sprevádzať vaše modlitby a meditácie a tak ich posilniť vašou láskou. Vy všetci ste Jedno a preto by nemala existovať žiadna diskriminácia v tom, komu budete posielať svoje Svetlo a Lásku. Láska je balzam, ktorý vylieči všetky choroby a môžete ju použiť na všetky formy života. Zem bola ťažkým miesto pre život mnohých zvierat a tieto si tiež zaslúžia vašu lásku. V skutočnosti žiadna smrť neexistuje, iba večný život, ale všetko živé má prospech z prijímania lásky. Láskavosť a súcit sú v tejto dobe veľmi potrebné a majú pozdvihujúci účinok.

Človek je prirodzene láskavá Bytosť a iba nízke vibrácie spôsobili negatívne črty. Avšak už nie je žiadny dôvod na to, aby ste zotrvávali v nízkych vibráciách, pretože môžete postúpiť s novými energiami, ktoré prichádzajú. Nie ste obete, ste dobrovoľní účastníci a máte všetko na to, aby ste sa pozdvihli. Premýšľajte o tom, čo hovoríte a o spôsobe, akým konáte a vyhnite sa súdeniu a kritizovaniu ostatných. Väčšina ľudí robí to najlepšie, čo dokáže v ťažkých podmienkach a keďže na konci cyklu dostali príležitosť vysporiadať sa so zostávajúcou karmou, riešia toho oveľa viac, než zvyčajne. V skutočnosti neexistuje nič také ako ľahký život, ale vy máte vo zvyku posudzovať to na základe osobného bohatstva, ktoré môže byť bremenom alebo požehnaním podľa toho, ako ho využijete. V blízkej budúcnosti budete zdieľať bohatstvo spravodlivo a to vytvorí spoločnosť s rovnými príležitosťami a odstráni triedne rozdiely, ktoré existujú dnes.

Naši drahí, na vašom svete prebieha revolúcia a úroveň vedomia rastie a vedie vás správnym smerom. Je to záverečný súboj tohto cyklu a vy ste dostali príležitosť dosiahnuť stav, z ktorého môžete opustiť dualitu navždy. Ak ste sa naučili lekcie, ktoré ponúka, získané skúsenosti privádzajú vaše vedomie na vyššiu úroveň. Keď ju dosiahnete, nižšie vibrácie sa pre vás stanú nepríjemné a už vám viac neslúžia. Za takýchto okolností ste pripravení opustiť dualitu a presunúť sa na novú úroveň, ktorá lepšie zodpovedá vám a vašim potrebám.

Ja som SaLuSa zo Síria a veľmi obdivujem vašu vytrvalosť a odhodlanie vyhrať. Sme s vami počas celej cesty a skvelé časy sa blížia spolu s vašim úspechom.

Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preložila: Danuša - www.vzostup.sk


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on
















sobota 12. marca 2011

Salusa, 11. marec, 2011


Ja som SaLuSa zo Síria a hovorím za celú našu skupinu – veľmi si želáme pristáť, aby sme vás mohli inšpirovať. Avšak musíme brať ohľad na vaše pravidlá a tak všetko dôkladne plánujeme.

Nakoniec budeme známi na celom svete a vy budete mať zábavu pri pokusoch identifikovať civilizáciu spojenú s obrovským množstvom lodí, ktoré bude vidieť. Menšie prieskumné lode budete na nebi vídať pravidelne, pretože tie sa používajú špeciálne na cestovanie vo vašej atmosfére.

V skutočnosti došlo k mnohým kontaktom tohto druhu. Tešíme sa na vzrušujúce časy, ktoré sú pred nami a na oslavy, ktoré začnú našim príchodom.




Salusa, 11. marec, 2011

Vesmír čaká na to, že sa stanete Galaktickými Bytosťami, na čo ste boli pripravovaní. Pokým budete mať túžbu postúpiť do vyšších dimenzií, dosiahnete to bez ťažkostí. Všetko, čo potrebujete, je v procese prípravy a je to veľká súhra energií, ktoré prichádzajú až z Centrálneho Slnka. Vyvíjate úsilie, aby ste pritiahli vyššie energie a tie k vám s veľkou pravdepodobnosťou dorazia. Dôkazy už existujú, pretože niektoré duše sú si vedomé toho, že ich vedomie podstatne stúplo. Tento rok prinesie mnoho príležitostí pre tých, ktorí si želajú prispieť k zabezpečeniu mieru na Zemi alebo podieľať sa na obnove Matky Zeme do pôvodného stavu. Vieme, že mnohí z vás túžia pomôcť a uisťujeme vás, že vaše ponuky nezostanú nepovšimnuté.

Veľmi povzbudivé je vaše zhodnotenie situácie, v ktorej sa teraz nachádzate. Je to búrka pred pokojom a táto situácia vyžaduje, aby čo najviac z vás pozeralo cez ňu dopredu a nespúšťalo zo zreteľa cieľ. Rozptýlení je veľa a temní neodstúpia, pokým nedostanú ultimátum. Buď rezignujú, keď budú o to požiadaní, alebo sa dostanú do neudržateľnej situácie, kedy nebudú mať na výber. Každá duša bude musieť v nejakej fáze čeliť zhodnoteniu svojich činov, ale my netrestáme nikoho a umožníme vyššej moci vysporiadať sa so zločinmi spáchanými proti Ľudskej rase. Všetko o vás je známe a nikoho neoklamete o tom, čo ste urobili. Dokonca aj vaše zámery sú známe a aj všetky myšlienky, ktoré ste kedy mali.

Budete samozrejme vedieť, či máte alebo nemáte nejaký temný skutok na svedomí, takže začnite tým, že si odpustíte. Boli ste v dualite, aby ste sa učili zo skúseností a robiť chyby je ľudské. Nejde o žiaden akt namierený proti vám, ale niekedy budete povolaní, aby ste ich napravili. Koncept „oko za oko“ nie je spôsob, akým funguje karma. Karma vám pomôže pri rozhodovaní sa, aké ďalšie zážitky potrebujete na to, aby ste prekonali svoje slabosti. Napokon sa vďaka týmto skúsenostiam stanete silnejšími a už nebudete musieť znova zažívať to isté. Pracovníci Svetla dosiahli takú úroveň pochopenia, kedy sa očakáva, že vytvoria v súčasnom živote veľmi malú karmu. Majú vnútorné poznanie toho, čo je správne a čo nesprávne a to im pomáha pri výzvach duality. Majú v sebe silnejší vnútorný hlas, ktorý ich varuje, keď sa odkláňajú od svojho životného plánu. Slobodná vôľa je vaše Bohom dané právo, ale keď ste súhlasili so svojim životným plánom, vaši sprievodcovia sa starajú o to, aby ste sa ho držali.

Keď vzostúpite, budete mať len malé alebo žiadne problémy s nižšími energiami, pretože tie nemôžu existovať vo vyšších vibráciách. Avšak je možné privodiť si karmu, dokonca aj vtedy, ak by vaše zámery boli čestné a čisté. Ak robíte dobro, musíte sa uistiť, či nezasahujete do niekoho životného plánu. Ale budete vedieť, čo sa od vás vyžaduje a tak nebudete zasahovať do životných plánov druhých. Pri každej udalosti budete pravdepodobne súčasťou skupiny, ktorá koná na základe zdieľaného vedomia. Ak sa tak udeje, bude to preto, že máte spoločný cieľ. Niektorí z vás sa inkarnujú v skupinách práve z tohto dôvodu. Takže vždy nájdete tých, s ktorými máte byť, tak sa pozerajte na lekcie, ktoré vznikajú z vašich spojení. Nezáleží na tom, kto iniciuje tieto zážitky, pretože každý je toho súčasťou.

Zachovajte pokoj, keď budú udalosti na Zemi pokračovať, pretože občas sa objavia nejaké ťažkosti, ale nikdy nebudú trvať dlho. Mnohé potrebuje vyčistiť, ale už skoro pochopíte prečo a prijmete to. Lepšie sprístupnenie otvorí dvere prvému kontaktu s nami a hneď na to bude založený globálny komunikačný systém. Budete poznať naše plány, pretože chceme, aby ste boli ich súčasťou. Staráme sa o oveľa viac vecí, než tie, o ktorých viete a ak je to nevyhnutné, nechávame si detaily pre seba. Avšak počuli ste o našej operácii, ktorá ukázala vašim vládam, že nedovolíme použitie jadrových zbraní. Dokázali sme tým, že môžeme deaktivovať všetky vaše jadrové zbrane.

Počas mnohých tisícročí sme ochraňovali vás a vašu Zem a často dochádzalo k nejakým prírodným katastrofám. Vojny sú však vašou vecou a sú súčasťou karmy, pretože ste túžili po vojne so svojimi susedmi. Veľká túžba po mieri vám zaistila pomoc a my sme dostali povolenie zareagovať. Vyjadrili ste jasne, že vojen už máte dosť a plány na ich úplné zastavenie už existujú. Pre nás nie je žiadny problém zabezpečiť svetový mier. Máme na to špičkové technológie a ak dôjde k narušeniu mierových dohôd, máme od Stvoriteľa povolenie zasiahnuť. Preto vás znova žiadame, aby ste zostali pokojní a posielali svoje Svetlo tam, kde cítite, že je potrebné. Láska je mocná zbraň, ktorá roztopí aj najtvrdšie srdce a keď sa spojíte, sila vašej lásky sa zväčší.

Ja som SaLuSa zo Síria a hovorím za celú našu skupinu – veľmi si želáme pristáť, aby sme vás mohli inšpirovať. Avšak musíme brať ohľad na vaše pravidlá a tak všetko dôkladne plánujeme. Nakoniec budeme známi na celom svete a vy budete mať zábavu pri pokusoch identifikovať civilizáciu spojenú s obrovským množstvom lodí, ktoré bude vidieť. Menšie prieskumné lode budete na nebi vídať pravidelne, pretože tie sa používajú špeciálne na cestovanie vo vašej atmosfére. V súvislosti s tým nám dovoľte povedať, že sa George Adamski stretol s Venušanmi. Pristáli na svojej prieskumnej lodi v tvare zvonu a lode tohto typu boli často videné. V skutočnosti došlo k mnohým kontaktom tohto druhu. Tešíme sa na vzrušujúce časy, ktoré sú pred nami a na oslavy, ktoré začnú našim príchodom.

Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preložila: Danuša - www.vzostup.sk


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on




































pondelok 7. marca 2011

Salusa, 4. marec, 2011


Netreba dodávať, že Galaktická Federácia má hlavnú úlohu v akciách, ktoré teraz prebiehajú. V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní, keď budeme môcť otvorene spolupracovať.
Na vašej oblohe je nás stále viac a odhalenie je už takmer iba formalita, pretože naša existencia už nemôže byť naďalej skrývaná.
Pokúste sa žiť tak, ako keby ste už vzostúpili a sústreďte sa na činy a slová lásky. Čím viac urobíte, tým viac budete pripravení na presun do vyššej dimenzie. Takže všetkým, čo teraz robíte, sa pripravujete na koniec cyklu a opustenie všetkých energií s nižšou vibráciou. rôznych období vášho života.

Každá duša by mala mať rovnaké príležitosti, ale elita robí všetko preto, aby bola priepasť medzi chudobnými a bohatými zachovaná.




Salusa, 4. marec, 2011


Sily Svetla robia všetko, čo môžu spraviť z vyšších dimenzií, aby dosiahli skorý koniec problémov v Líbyi. Nechceme vidieť zbytočné úmrtia a krviprelievanie a zmenu režimu nemožno zastaviť. Všetko sa neustále mení a pre mnohé krajiny nastal čas pohnúť sa ďalej. Ľudia po celom svete sa prebúdzajú a až teraz si uvedomujú, že boli udržiavaní na nízkej úrovni a boli im odopierané ich práva. Stará paradigma umožňovala kontrolu a oddelenosť, ale Svetlo už plne vstúpilo na scénu a prelomilo bariéry, ktoré voči nemu vystavali temní. To uľahčí zmeny v prípade, že budú ľudia na prvom mieste. To sa rieši a dokonca aj krajiny, ktoré sú stabilnejšie, nevyhnutne potrebujú zmeny.


Netreba dodávať, že Galaktická Federácia má hlavnú úlohu v akciách, ktoré teraz prebiehajú. Musíme čakať na správny čas, lebo ten je veľmi dôležitý. Ak si tiež prajete vidieť pozitívny koniec rozvracania v mnohých krajinách, je potrebné uskutočniť určité zmeny. Naďalej verte a posielajte svoje Svetlo všade tam, kde máte pocit, že je potrebné. Máte určite veľkú zásluhu na tom, čo už bolo dosiahnuté a vaša aktívna účasť na zmenách bola vždy súčasťou plánu. V skutočnosti sme tím, či si to uvedomujete alebo nie a naše spojenie sa upevní, keď budeme môcť otvorene spolupracovať. Vieme, že mnohí z vás sa túžia pripojiť k spoločnému úsiliu a uisťujeme vás, že vaše vedomosti a schopnosti budú využité. Nikdy sme nemali v úmysle čistiť Zem bez vašej účasti, ale potrebujete naše technológie, aby sa práca dokončila čo najrýchlejšie.


V súčasnosti vyčkávame, ale naši spojenci zvyšujú tlak na odstránenie prekážok. Môžete povedať, že udalosti sú v zlomovom bode, pretože prúd energie zmien sa nedá blokovať príliš dlho. Už iba pár mesiacov bude trvať, kým sa určité záležitosti vyriešia a to je najviac, čo vám teraz môžeme povedať. Na vašej oblohe je nás stále viac a odhalenie je už takmer iba formalita, pretože naša existencia už nemôže byť naďalej skrývaná. Je to už len otázka postoja vašich vlád. Ale tie sa boja toho, aký by to malo vplyv na niektoré nepríjemné otázky, ktoré by radšej nechali nezodpovedané, ale pravda musí vyjsť najavo. Vyhováranie sa na „národnú bezpečnosť“ nebude už veľmi dlho fungovať, pretože sa skončia všetky vojny a vojaci budú stiahnutí z cudzích krajín. Nezávislosť ľudí sa musí obnoviť a ako splnomocnenci Stvoriteľa sa môžeme o to postarať.


Vzostup sa blíži a potrebné energie prúdia na Zem. Je to starostlivo naplánované tak, aby ste neboli vystavení priveľkým prívalom energie naraz a vieme, že mnohí z vás už začínajú cítiť ich prospech. No na druhej strane sú tieto energie postačujúce na to, aby sa zaistilo, že sa kolektívne vedomie dostane na potrebnú úroveň. Mnohí z vás cítia zmeny v sebe a už iba to dokazuje, že ste na ceste ku Vzostupu. Pocity pokoja vo vnútri a pocit jednoty so všetkým vás pozdvihnú do stavu, kedy budete schopní preplávať cez všetky nepríjemnosti, pretože tie vás môžu zasiahnuť iba vtedy, keď im to dovolíte. Je to Zlatý Vek, čo vás čaká na konci dúhy, ktorá vás približuje ku Vzostupu a vy budete nakoniec dobre pripravení. Vravíme vám iba, aby ste išli s prúdom a verili vedeniu svojho Vyššieho Ja a vašich Sprievodcov.


Pokúste sa žiť tak, ako keby ste už vzostúpili a sústreďte sa na činy a slová lásky. Čím viac urobíte, tým viac budete pripravení na presun do vyššej dimenzie. Pamätajte, že v prvom rade ste Bytosti Svetla a nakoniec sa stanete Bytosťami s vyššou úrovňou vedomia. Takže všetkým, čo teraz robíte, sa pripravujete na koniec cyklu a opustenie všetkých energií s nižšou vibráciou. Čokoľvek, čo ešte zostáva v tomto konkrétnom čase, bude treba vyčistiť, dokonca aj myšlienky, ktoré sú dedičstvom rôznych období vášho života. Nedodávajte im energiu, ktorá im umožňuje naďalej existovať a tak stratia moc zasahovať do vášho prebúdzajúceho sa vedomia. Až doteraz reagovala väčšina ľudí na svoje ego, ktoré živilo ich pocity velikášstva a namyslenosti. To sa zmení, keď budete voči druhým cítiť bezpodmienečnú lásku. Len si predstavte, aká nádherná starostlivá spoločnosť by tu bola, keby sa dosiahla táto úroveň vedomia.


Mať dostatok peňazí na zabezpečenie všetkých vašich potrieb, môže vyzerať ako nevyhnutnosť, ale raz uvidíte aké rozdeľujúce to je a chamtivosť nikdy nie je dobrá voľba. Bohatstvo je problém, ktorý poblúznil mnoho ľudí, ktorí zabudli na to, že jeho obstarávanie je iba popieraním iných nárokov. Preto bude bohatstvo spravodlivo rozdelené, pretože spolu je to všetkého viac než dosť na zabezpečenie potrieb každého. Udržiavanie ľudí v chudobe často bez základných životných potrieb je úmyselný plán Iluminátov, ktorý má zabezpečiť závislosť ľudí na ostatných. To ide často ruku v ruke so slabým vzdelaním, ktoré tiež zabraňuje dosiahnuť takú životnú úroveň, ktorá by bola uspokojivá. Každá duša by mala mať rovnaké príležitosti, ale elita robí všetko preto, aby bola priepasť medzi chudobnými a bohatými zachovaná.


Ja som SaLuSa zo Síria a som ohúrená tým, že ste všetci prežili toľko životov a zažili všetky aspekty života na Zemi. Ešte nikdy ste nezaváhali a našli ste silu stať sa Svetlom v temnote, ktorá zahaľuje Zem. Ste naozaj úžasné Bytosti, ktoré oblažujú naše srdcia a my sme skutočne poctení, že sme vašimi partnermi a priateľmi v posledných dňoch tohto cyklu. Naša láska je stále s vami a vy môžete čerpať z našej sily.


Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.



Website: Tree of the Golden Light
Preložila: Danuša - www.vzostup.sk




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

sobota 5. marca 2011

2. marec, 2011


Nie je vždy ľahké udržať si pokoj tvárou v tvár nepriazni osudu, ale je to lekcia, ktorá vás to postupne naučí a to vám dobre poslúži v obdobiach zmätku. Zostať v pokoji pomáha aj ľuďom okolo vás, ktorí sa môžu vami inšpirovať.

Žite s čistými myšlienkami a oceňujte všetko, čo má vyššie vibrácie.




Salusa, 2. marec, 2011


Čas sa naďalej zrýchľuje a čoskoro budete čeliť radu zmien. Výsledkom toho bude, že dosiahnete rýchlo významné zmeny a tie prebehnú rýchlo, lebo boli dobre naplánované. Akokoľvek sa pozriete na to, čo vás čaká v budúcnosti, musí to prísť bez zasahovania. To, že sa povedomie o vašej budúcnosti šíri, spôsobí rýchlejší rast úrovne vášho vedomia. To znamená, že budú prístupní voči tomu, čo je naplánované. Počas toho dôjde k odhaleniu a to spustí sprístupňovanie ďalších informácií. Pravda nemôže byť skrývaná navždy a je dôležité, aby ste chápali, čo sa deje počas duality a prečo sa to deje.


Nakoniec budete rozumieť, ako mnoho pokročilých duší pomohlo ľudstvu prekonať nižšie vibrácie. Hoci išlo o veľkú výzvu, Svetlo malo určitú výhodu, pretože je nezničiteľnou silou, ktorá nemôže byť porazená temnými. Keď ste v minulosti spadli do ešte nižších vibrácií stalo sa to preto, že ste zabudli, kto v skutočnosti ste a oddelili ste sa od svojho Vyššieho Ja. Našťastie Svetlo nie je možné nikdy úplne potlačiť a s podporou Pracovníkov Svetla rástlo a neskôr sa stalo mriežkou obopínajúcou Zem. Keďže podobné priťahuje podobné, mohli sa veľké Bytosti Svetla priblížiť k Zemi a urýchliť proces Vzostupu. To bolo tak úspešné, že to plne obhájilo pôvodné rozhodnutie – predĺženie doby pred Vzostupom. Niektorí z vás si spomenú na úmysel uskutočniť Vzostup na konci minulého storočia. Ako sa však zvyšovala úroveň vedomia, bolo jasné, že by oveľa viac duší mohlo uspieť, ak by sa tento čas predĺžil.


Všetko, čo sprevádza Vzostup je prirodzeným vývojom, ktorý prichádza so zvyšovaním vibrácií. Je to vítané, ale najdôležitejší je váš osobný rast vo vedomí, ktoré je darom od Stvoriteľa. Vaša duša sa chce vyjadrovať vo vyšších dimenziách Svetla, ktoré sú jej prirodzeným domovom. V skutočnosti ste v prvom rade Bytosti Svetla a teraz sa stávate Galaktickými Bytosťami. Čaká vás nádherná budúcnosť, v ktorej budete skúmať milióny galaxií a toto skúmanie vás nikdy neomrzí. Život sa nachádza všade vo všetkých možných podobách, ale bez ohľadu na rozdiely má všetok život pôvod v Zdroji Všetkého, Čo Je. Vaše fyzické Ja môže zažívať utrpenie a smrť, ale duša je nezničiteľná a večná.


Premýšľajte o tom naši drahí, čokoľvek, čo ste prežili v minulosti a nezáleží na tom, koľko životov ste mali, dnes stojíte tu bez akéhokoľvek náznaku, že by ste sa k tomu mali vrátiť. V skutočnosti ste zosilneli každou skúsenosťou, ktoré sú súčtom všetkého, čo ste sa naučili. Niet divu, že ste do veľkej miery zložili skúšku času a máte už málo alebo nič, čo by ste sa mohli naučiť počas tohto cyklu. Preto sa niektorí z vás cítia byť unavení a pripravení odísť z duality, ktorá bola veľmi ťažkým dobrodružstvom plným emočných zážitkov. Nie je vždy ľahké udržať si pokoj tvárou v tvár nepriazni osudu, ale je to lekcia, ktorá vás to postupne naučí a to vám dobre poslúži v obdobiach zmätku. Zostať v pokoji pomáha aj ľuďom okolo vás, ktorí sa môžu vami inšpirovať.


Ste súčasťou pyramídy života a vďaka prirodzenému poriadku, ktorý ladí s vašou vibračnou úrovňou, sa vždy ocitnete presne tam, kde máte byť. Cieľom je neustále rásť a vyvíjať sa a duše z vyšších úrovní vám budú stále pomáhať na ceste ku Vzostupu. Preto je teraz toľko vyšších duší s vami a niektoré z nich sa vám veľmi skoro ukážu. Vzhľadom k tomu, že teraz prebieha fyzická očista je dôležité čistiť aj psychiku tým, že opustíte všetko, čo má nižšie vibrácie. Tí, ktorí sú už na ceste vedia presne, čo to znamená a postupne príde čas, keď zistíte, že nižšie vibrácie s vami jednoducho neladia. Vezmite si napríklad násilie, smrť a deštrukciu, ktoré vám média prinášajú pre zábavu a ovplyvňujú vás tým. Nedovoľte, aby to zmenilo spôsob, akým myslíte, pretože vás to stiahne dole a privedie temnotu do vašej aury. Tiež si pamätajte, že ak nie ste opatrní, pritiahnete si toho ešte viac. Žite s čistými myšlienkami a oceňujte všetko, čo má vyššie vibrácie. Ak uspejete, posuniete sa veľmi dopredu na ceste ku Vzostupu a ak dokážete udržať svoje sústredenie, bude to pre vás oveľa ľahšie.


Zatiaľ čo Bytosti Svetla sa pohybujú dopredu ku Vzostupu, sú tu aj takí, ktorí sa prepadajú nižšie do temnoty a strácajú spojenie so Svetlom. Ani na nich sa nezabudne a prv, ako skončí tento cyklus, dostanú šancu nájsť svoje pravé ja. Našim cieľom je všetkých vás spojiť, aby sme eliminovali tých, ktorí vám bránia vo vývoji. Keď raz prijmete, že ste všetci Jedno, zmiznú všetky predsudky. Chápeme, že niektoré presvedčenia sa opúšťajú ťažko, ale dúfame, že vám budeme schopní ukázať, že sa nezakladajú na pravde. Na našej úrovni vedomia pracujeme iba s pravdou. No stále si môžete na základe slobodnej vôle vybrať, čomu budete veriť a my vieme, že nakoniec sa všetci obrátite k pravde.


Ja som SaLuSa zo Síria a rada by som vás uistila, že Galaktická Federácia si je stále vedomá nebezpečenstiev číhajúcich vo vesmíre, ktoré sú tam, aby nám bránili v postupe. Ale my nemáme záujem začať hviezdnu vojnu, v skutočnosti je taká možnosť vylúčená. Vieme sa bezpečne vysporiadať so všetkými pokusmi útočiť na nás a vieme zabezpečiť aj to, aby neboli zbrane obrátené proti vám. Predstavujeme mierovú misiu, ktorá prichádza z láskyplným zámerom oslobodiť vás z temnoty. Je to už dávno, keď ste mohli pokračovať vo svojom vývoji bez prekážok. To je niečo, o čo sa pokúšame, ale temní sú veľmi tvrdohlaví. Avšak víťazstvo je už vaše a bude náležite oslávené.


Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.


Preložila: Danuša - www.vzostup.sk



The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on

utorok 1. marca 2011

Salusa, 28. február, 2011


Sme v pokušení povedať vám, že máte očakávať iba jednu vec v jednom okamihu, ale dokončuje sa množstvo udalostí naraz. Takže je celkom možné, že dôjde k celému radu udalostí v relatívne krátkom čase.

To nám umožňuje sledovať váš pokrok a reagovať na vaše prosby o pomoc. Nie vždy vám môžeme dať presne to, čo chcete, pretože existuje vyšší plán, ktorý napĺňame a rešpektujeme.

Nič nebude za hranicami vašich schopností a všetko bude predstavovať dokonalú harmóniu, ktorá existuje vo vyšších dimenziách.

Ja som SaLuSa zo Síria a dúfam, že chápete, aká fantastická príležitosť vám prináša Vzostup.




Salusa, 28. február, 2011


Pohľad na Blízky východ v súčasnosti nie je pekný a mnoho duší tak túži priniesť mier to tejto oblasti, že pri tom riskujú svoje životy. Uisťujeme vás, že podvedome vedia, že sa rozhodli urobiť to a ich obeť ich vyzdvihne do Svetla. Našťastie ich obeť nebude márna a temní budú zahnaní jedným alebo druhým spôsobom. Nejakú dobu bolo zjavné, že sa nepokoje budú stupňovať až pokým nespôsobia ich pád. Akonáhle bude moc ľudí považovaná za schopnú dosiahnuť zmenu veľkého rozsahu, nebude sa žiadna vláda cítiť bezpečne. Svetlo zvyšuje rýchlosť po celú dobu a čoskoro dosiahne ciele, po ktorých ľudia túžia. Máte teda všetky dôvody na to, aby ste sa naďalej vytrvalo usilovali o celkové víťazstvo.


Sme v pokušení povedať vám, že máte očakávať iba jednu vec v jednom okamihu, ale dokončuje sa množstvo udalostí naraz. Takže je celkom možné, že dôjde k celému radu udalostí v relatívne krátkom čase. Veci sa menia a vy zažijete rok plný prekvapení, ktoré viac než len vykompenzujú tie nežiaduce. Samozrejme prídu aj otrasy a to je cena za vašu slobodu. Sústreďujte sa na prínos zmien a prijmite fakt, že nemôžu prísť bez zásadných vplyvov na vaše životy. Dozeráme na vás a aktívne vám pomáhame, aby sme vám uľahčili situáciu.


Pamätajte, že vaše myšlienky a modlitby sú vypočuté a úroveň vášho vedomia je kolektívne zaznamenávaná. To nám umožňuje sledovať váš pokrok a reagovať na vaše prosby o pomoc. Nie vždy vám môžeme dať presne to, čo chcete, pretože existuje vyšší plán, ktorý napĺňame a rešpektujeme. Ale spolu predstavujeme silu, ktorú nie je možné podceňovať a predsa sú našimi jedinými zbraňami Láska a Svetlo. Proti nim nemajú temní žiadnu ochranu, aj keď sa budú snažiť odvrátiť vás pomocou strachu a zastrašovania. Naučili ste sa doteraz dosť o ich metódach na to, aby ste ich dokázali ignorovať a neplytvali na nich svojou energiou. Ako vždy aj teraz poznáme ich zámery, takže nás nemôžu prekvapiť. Mohli by sa rovnako dobre aj vzdať a umožniť vám cestu ku Vzostupu, pretože tomu aj tak nič nezabráni.


Sily Svetla sa nikdy nestretli na Zemi v takom počte ako teraz. To má samozrejme súvis s Božským plánom a ako už viete, dnešní mladí ľudia majú rozvinuté chápanie a schopnosti. Sú duchovne pripravení a múdri v mnohých ohľadoch a vyvedú vás von z nižších vibrácií. Nie je pre nich ľahké prispôsobiť sa starým spôsobom a v skutočnosti sú tu preto, aby vám pomohli zmeniť ich. Počúvajte ich pozorne, pretože majú veľa toho, čo vám chcú povedať a naučiť vás.


Príroda je obeťou rozruchu na Zemi a počas dlhej doby vyhynulo množstvo druhov. Ale nedošlo k úplnej strate, pretože sme ich preniesli na iné planéty, kde pokračujú vo svojej evolúcii. V prípade potreby je možné vykonať genetické modifikácie, aby vyhovovali podmienkam novej planéty. V niektorých prípadoch zvieratá dokončili svoj cyklus už na Zemi a boli prepustené, ako sa to stalo napríklad dinosaurom. Aj keď si to nevšimnete často, druhy prichádzajú a odchádzajú úplne pravidelne podľa aktuálnych potrieb Zeme a Ľudstva. Je to rovnaké ako predstavenie Homo Sapiens, ktoré sa udialo len nedávno a predstavoval odlišný typ Človeka. Tieto veci vám neskôr vysvetlíme detailnejšie a dozviete sa pravdu o vašom spojení s nami. Je toho oveľa viac, než si dokážete predstaviť.


Ako sa pohybujete do vyšších dimenzií, dokážete oceniť krásu stvorenia, ktorá bola celú dobu vašou možnosťou. Niekedy ste mali vízie o tom, čo je možné a pokúšali ste sa to zaviesť v súčasnej dimenzii. Experimentovali ste a dosiahli ste čiastočný úspech a vaša duša vo vnútri „cítila“ ten nápad, ale nebola schopná to plne vyjadriť. Teraz, keď ste sa pozdvihli, bude všetko ľahšie a vaše výtvory budú zo Svetla. Nič nebude za hranicami vašich schopností a všetko bude predstavovať dokonalú harmóniu, ktorá existuje vo vyšších dimenziách. Okrem toho má všetko živé takú úroveň vedomia, že sa budete môcť rozprávať nie len so zvieratami, ale aj s ostatnými živými bytosťami ako napríklad s rastlinami. Na Zemi majú vedomie a reagujú na energie, ktoré ich obklopujú. Nie je to neznáme ľuďom , ktorí sa rozprávajú so svojimi rastlinami a uvedomujú si, že takto sa stávajú krajšími a zdravšími.


Život bude celkom odlišný od toho, aký je teraz a bude jednou nekončiacou šťastnou a radostnou udalosťou. Požiadavky kladené na vás teraz nebudú existovať, rovnako ako drina a nuda. Všetko je vzrušujúce a neustále vás napĺňajúce Svetlom a Láskou. Najdôležitejšie je, že ste stále úplne naplnení energiou a nezažívate nič ako je únava a vyčerpanosť, ktoré sú normálnou súčasťou vášho každodenného života v súčasnosti. Energiu čerpáte za pochodu a preto nepotrebujete dlho spať, ako na Zemi. Môžete oddychovať a relaxovať, ale vaše telo má vyššie vibrácie a nepotrebuje pravidelné dodávanie energie. Takže naši drahí, máte sa na čo tešiť.


Dovoľte veľkým zmenám prísť so Vzostupom. Samozrejme, že sa všetko neudeje naraz, ale postupne ako proces evolúcie. Dualita je jednoducho výsledkom bytia v nižších vibráciách, kde je hmota tak pevná a hustá, že môže priťahovať to, čo nazývate nečistota. Prejavuje sa vo forme chorôb, ktoré nemôžu existovať vo vyšších dimenziách. Čím sú nižšie vibrácie, tým je väčšia možnosť existencie smrteľných chorôb. Podmienky, ktoré ste zaviedli na Zemi, vám samozrejme nepomáhajú, pretože pridávate chemikálie do svojej potravy. Vaše telo je veľmi pružné a prispôsobivé, ale nakoniec sa otrávi týmito jedmi.


Ja som SaLuSa zo Síria a dúfam, že chápete, aká fantastická príležitosť vám prináša Vzostup.



Ďakujem ti SaLuSa.
Mike Quinsey.




Website: Tree of the Golden Light
Preložila: Danuša - www.vzostup.sk



The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on